Search

Review - Bioderma Sensibio Tolerance+

by - joi, octombrie 02, 2014

Cred ca deja sunteti la curent cu faptul ca ador produsele Bioderma iar acest articol este dedicat unui produs care apartine acestui brand si care de asemenea mi-a lasat o impresie exceptionala. Am facut cunostinta cu Bioderma aproximativ acum 4 ani iar primul produs pe care l-am descoperit a fost apa micelara Bioderma si de atunci nu lipseste din rutina mea de ingrijire a tenului indiferent de alte produse pe care aleg sa le folosesc.
Brandul Bioderma este prezent de peste 20 ani iar laboratoarele Bioderma situate in Lyon, Franta dezvolta si vand in stransa colaborare cu medicii dermatologi si centre internationale de cercetare.
Gama de produse este una dezvoltata si cuprinde atat produse pentru copii cat si produse pentru adulti, special concepute pentru a trata diferite afectiuni.
Produsele Bioderma sunt recomandate de majoritatea medicilor dermatologi deoarece nu contin iritanti si alte ingrediente daunatoare pielii. Ingredientele sunt atent selectionate pentru a rezulta un produs de nota 10. Aceste relatari nu sunt scrise doar asa pur si simplu ci reprezinta si experienta mea cu aceste produse. Intr-adevar s-au dovedit a fi eficiente si m-au ajutat sa rezolv diverse probleme cu care s-a confruntat tenul meu.

Astazi va scriu despre crema Bioderma pentru tenul sensibil. Produsul se numeste Bioderma Sensibio Tolerance+  si vine intr-un ambalaj cu pompita care are 40 ml. Imi plac foarte mult produsele cu pompita si le consider mai igienice. E mult mai simplu de utilizat comparativ cu bagatul degetelor intr-un borcan cu crema. In plus aerul nu patrunde in produs, deci contactul cu microbii nu devine o problema.

Detin acest produs de prin vara, insa atunci l-am folosit destul de putin pentru ca aveam in plan sa termin cateva produse inainte de a incepe altele noi. Insa de aproximativ o luna...cam de cand s-a cam lasat frigul acest produs a devenit prietenul meu de nadejde si il folosesc zilnic. Il folosesc atat seara cat si dimineata pe tenul curat. De asemenea reprezinta o baza de machiaj exceptionala. Lasa tenul fin iar fondul de ten se aseaza foarte bine.

Brevetul Neurocontrol inhiba senzatia de disconfort cauzata de factorii externi si interni. Are proprietati de calmare a pielii sensibile crescand pragul de toleranta. Fortifica functia de bariera a pielii, deoarece este imbogatit cu sodiu PCA. Nu contine parabeni, parfum si este hipoalergenic.

Bioderma Sensibio Tolerance+ are o textura fluida asemanatoare unei lotiuni. Textura fluida este fina si lasa tenul catifelat si moale. Nu lasa o pelicula grasa pe ten, se absoarbe repede, deci puteti aplica fondul de ten imediat. Nu alimenteaza secretia de sebum, deci nu va contribui la ingrasarea tenului.


Prima data cand l-am incercat, am crezut ca e un produs ideal pentru vara, insa mi-am dat seama pe parcurs ca e ideal si pentru anotimpul rece. Desi are o textura fluida, protejeaza tenul si il apara de factorii externi. Atunci cand se raceste afara, marea mea problema e reprezentata de faptul ca mi se usuca tenul si are tendinte de descumare. Desi am un ten mixt, acesta se usuca destul de repede din cauza temperaturilor scazute. In plus se inroseste si nu are deloc un aspect placut.
Datorita proprietatilor de a proteja tenul, Bioderma Sensibio Tolerance+, patrunde in profunzime si hraneste tenul sensibil. Dupa aproximativ 3-4 utilizari ale produsului tenul deja a inceput sa reactioneze mai bine la aerul rece si la vantul puternic, astfel incat si-a mentinut hidratarea optima.
In zilele mai friguroase si rozaceea usoara mi-a dat mici batai de cap, insa au fost diminuate semnificativ de cand folosesc produsul.

Si acest produs m-a incantat, precum restul produselor Bioderma si mi-a dovedit inca o data ca intr-adevar produsele dermatologice chiar au efect asupra tenului si pot rezolva diverse afectiuni. Folosesc mai multe produse dermatologice, apartinand diverselor branduri, insa Bioderma ramane pe locul 1 pentru mine.

Nu sunt o mare cunoscatoare de ingrediente insa puteti consulta un dictionar de ingrediente pentru a vedea cat de bune sau de rele sunt ingredientele care se regasesc intr-un produs. Ingredientele sunt listate in functie de doza. Astfel incat primele ingrediente se regasesc in mare parte in produs iar cele de la sfarsit se regasesc in doze mice. Am facut si o mica cercetare asupra ingredientelor pe care le contine crema Bioderma pentru tenul sensibil si toate ingredientele sunt bune. Unele sunt notate cu good iar altele chiar cu best, deci produsul este formulat foarte bine si il puteti folosi fara probleme, deoarece nu contine ingrediente iritante care pot dauna tenului.

In cazul in care va ajuta va scriu si lista de ingrediente
AQUA/WATER/EAU, COCOGLYCERIDES, GLYCERIN, SILICA, GLYCERYL STEARATE, SODIUM CITRATE, CAPRYLOYL GLYCINE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, SODIUM PCA, ACETYL TETRAPEPTIDE-15, UNDECYLENOYL GLYCINE, SCLEROTIUM GUM, SODIUM HYDROXIDE.

Daca aveti un ten sensibil, atunci Bioderma Sensibio Tolerance+ poate fi produsul ideal pentru voi, deoarece este conceput special pentru a inlatura disconfortul produs de tenul sensibil. Acest disconfort poate fi subliniat de inflamare, intepaturi, senzatie care strange, caldura locala sau roseata. Avand efecte aproape imediate ajuta pielea sa se simta confortabil iar pe parcursul folosirii produsului, bariera cutanta este refacuta iar tenul nu mai reactioneaza agresiv in fata factorilor nocivi. Bineinteles trebuie sa aveti grija de el si sa incercati sa evitati ingredientele care duc la iritarea lui.

Personal ma declar foarte multumita de acest produs si o sa il folosesc cu mare placere in continuare, in special in anotimpul rece cand tenul tinde sa se deshidrateze datorita factorilor externi. Primeste si un mare plus pentru ca reprezinta o baza exceptionala de machiaj, deoarece nu folosesc alta baza de machiaj. De fapt niciodata nu am folosit....mereu am cautat o crema care sa satisfaca nevoile tenului si sa tina si locul bazei de machiaj.

Cand folosesc anumiti exfolianti pentru ten, imediat dupa imi lasa o senzatie de disconfort care este semnalata prin inrosire si mici intepaturi ale tenului. Iar uneori doar o crema hidratanta nu e suficienta pentru ca tenul devine sensibil si are nevoie de un plus de ingrijire. Insa imediat dupa aplic crema pentru ten sensibil de la Bioderma si efectele neplacute dispar iar tenul ramane catifelat. Presimt ca si acest produs va ramane in rutina de ingrijire a tenului pentru ca nu am de gand sa renunt la el.

Bioderma Sensibio Tolerance+ costa aproximativ 86 lei si are un gramaj de 40 ml :)

Sun foarte curioasa daca ati incercat acest produs si care au fost efectele rezultate, asadar va astept cu drag comentariile :)

You May Also Like

0 Comments