Search

Sandwich-urile si femeile :)

by - sâmbătă, octombrie 18, 2014

V-ati gandit vreodata la faptul ca lucrurile simple ne definesc? Ca un lucru aparent banal ar putea spune multe despre noi fara ca macar sa ne dam seama?

Imbracamintea, machiajul si coafura sunt deseori aspecte care ne contureaza caracterul. Anumite aspecte ale caracterului sunt scoase la iveala doar privind o persoana.
Proverbul Esti ceea ce mananci cred ca e cunoscut de toata lumea. In principiu acest proverb se refera la faptul ca sanatatea noastra este strans legata de mancare. Insa daca privim lucrurile din alta perspectiva, alegerile noastre in ceea ce priveste mancarea ar putea spune multe despre noi, poate chiar fara sa ne dam seama.

Se spune ca noi femeile suntem mai misterioase decat barbatii. Insa nu e chiar asa, pentru ca anumite lucruri dezvaluie parti din noi chiar fara sa ne dam seama. Dar poate un sandwich sa dezvaluie o parte din noi? Eu cred ca da. De aceea am ales 3 tipuri de femei si am creat pentru fiecare un tip de sandwich care i se potriveste din punctul meu de vedere. Am ales femeia sportiva, femeia nonconformista si femeia organizata.

Femeia sportiva va opta mereu pentru un sandwich slab in calorii, insa suficient de bogat in ingrediente ca sa ii confere energie si vitalitate. Pornind de la aceasta premiza voi incepe cu primul strat crema de branza, deoarece branza este slaba in calorii, dar bogata in proteine. Apoi voi adauga o frunza de salata proaspata, un gratar din piept de pui si 2 feliute de rosii. Aparent sandwich-ul pare simplu, insa este sanatos, satietos iar caloriile sunt tinute la distanta. Exact ce isi doreste o sportiva.

Femeia nonconformista va oscila mereu intre felurile de mancare si va fi spontana in alegerile ei. Sandwich-ul ei va contine neaparat crema de branza cu verdeata, castraveti proaspeti, cateva masline fara samburi, un ou fiert taiat feliute, putina zeama de lamaie si jumatate de conserva de ton. La toate acestea voi mai adauga si cativa cartofi prajiti. 
Sandwich-ul este construit din mai multe ingrediente, fara nimic spectaculos, insa specific femeii nonconformiste care va intruni intr-un sandwich toate ingredientele care ii plac.

Femeia organizata va fi atenta la alegerile pe care le face, atat in ceea ce priveste viata de zi cu cat cat si in ceea ce priveste mancarea.
Sandiwich-ul ei va fi format din ingrediente atent alese. Pentru ca ingredientul de baza este branza, acest gen de femeie va alege crema de branza natur, fina si pufoasa. Apoi va opta pentru 2 felii de sunca slaba in grasimi, o frunza de salata, cateva boabe de porumb dulce si 3 feliute de ardei capia.
Ingredientele sunt atent alese si bine gandite pentru a-i conferi energia necesara. Insa pentru ca tine la silueta nu va exagera cu caloriile.


Dupa cum ati observat toate cele 3 tipuri de femei sunt fan branza. De ce? Pentru ca femeile tin la silueta iar calciul ridicat din acest aliment determina metabolismul sa arda mai bine grasimile. Persoanele care tin dieta pe baza de branza pierd cu 20% mai multa grasime.
Exista totusi persoane care sunt alergice la lactoza, insa pot consuma branza fara nici o problema. In procesul de productie al branzei, lactoza este indepartata in mare parte.


Sper ca v-a placut articolul si va invit sa imi spuneti si voi in comentarii care sunt sandwich-urile care va plac :). Ce spune sandwich-ul vostru prferat despre voi? Eu va las ca mi s-a facut foame dupa ce am scris acest articol delicos :D.
Va pup si va astept cu mare drag comentariile :)
* Articol scris pentru SuperBlog 2014

You May Also Like

0 Comments