Search

Very Inspiring Blogger Award - Tag 2 in 1

by - duminică, octombrie 19, 2014

Chiar imi era dor sa fac un tag si de curand am fost nominalizata de catre Lory si de catre Catalina sa va spun 7 lucruri despre mine. Fiind nominalizata pe 2 bloguri, o sa raspund la 14 intrebari. Multumesc dragelor pentru nominalizare :*


1. Imi place sa dorm....prea mult uneori. Diminetile mele sunt iesit din comun de grele si ceasul desteptator se incapataneaza sa ma dea jos din pat :)))).

2. Nu imi place sa imi fac unghiile. O perioada am cochetat cu modelele pe unghii, jonglarea nuantelor....dar am ajuns la concluzia ca nu imi place sa stau sa le bibilesc. Asadar decat sa ma dau cu o oja si mai apoi sa imi fie lene sa o sterg mai bine ma lipsesc. Le pastrec mici si curate. Le mai vopsesc cand si cand...dar atat :).

3. Imi doresc sa imi tatuez sprancenele insa imi e frica de rezultat. Daca nu imi sta bine?

4. Imi place sa imi planific ziua atunci cand am mai multe treburi de facut. Insa de putin ori ma incadrez in program :)).

5. Mereu am iubit arta handmade si de curand m-am apucat de confectionat genti de hartie, ceea ce imi creeaza o placere desavarsita. Ma puteti adauga pe facebook pentru a trage cu ochiul la gentutele realizate :).

6. Urasc iarna... Mereu ma consolez cu peisajele frumoase, dar cum in ultimii ani nu am avut parte de prea multa zapada, ne-am ales doar cu gerul. Si o iau razna cand trebuie sa iau pe mine enspe randuri de haine :D.

7. Fie ca e vorba de produse cosmetice sau de ingrijire, niciodata nu le consum complet. Am o problema si mereu las putin din produs ca sa il folosesc si alta data. Si uite asa ma trezesc cu produse expirate.... Treaba asta trebuie rezolvata cumva :D.

8. Sunt sincera....uneori prea sincera. Din pacate am avut si divergente din cauza sinceritatii mele. Nu foarte multa accepta adevarul pe care nu si-ar dori sa il auda. Si cum nu ma pot abtine sa nu spun ce cred...

9. Urasc oamenii falsi care se considera prieteni doar cand au nevoie de tine..

10. Ador pisicutele si daca s-ar putea le-as aduna pe toate in casa :))).

11. Folosesc farduri de pleoape doar la ocazii mai speciale. Cu toate astea detin peste 25 de truse de farduri :)).

12. Ma plictisesc repede de o nuanta de ruj, o abandonez si dau iar de ea dupa o perioada si ma simt la fel de fascinata ca la inceput :))). Dar imi trece iar :))).

13. Am dezvoltat o pasiune pentru gelurile de dus si trebuie sa am mereu cel putin 5 arome in baie :D

14. Sunt incapatanata....si cred ca v-am mai spus asta :D.


Sper ca v-a facut placere sa cititi articol si va invit sa imi spuneti si voi cateva lucruri despre voi. Poate avem chiar si lucruri in comun :D.

In incheierea trebuie sa nominalizez 15 bloggerite sa faca acest tag si sa le anunt printr-un comentariu pe blogul lor de aceasta nominalizare.
Asadar le invit pe urmatoarele bloggerite sa ne spuna cateva lucruri despre ele :
Alina lui Brumarel
Beauty Barometer
Iguanitza
Beauty and Me
Federova
VintageLook
CuLore
Eva Luna
From beauty with love
Coltul Cameliei
O fata simpla
Levander Thoughts
Gina Ionela
Alex Make-up
CatalliNails
...... si tuturor care nu au facut acest tag :)

Dragi cititori va invit sa imi spuneti si voi in comentarii 7 lucruri despre voi :*

You May Also Like

0 Comments