Search

Wonder Boutique - O astfel de experienta de shopping

by - vineri, octombrie 24, 2014

De cand am intrat in lumea handmade mi-am dorit mereu sa ajung la un targ unde sa gasesc artizani handmade. Nu neaparat pentru a-mi vinde produsele ci pentru a admira frumusetile de acolo. Zeci de artizani, zeci de produse diferite....care de care mai pretioase. Dar cum astfel de targuri se organizeaza doar in orasele mari, distanta a reprezentat mereu o piedica pentru mine.
Insa daca si voi sunteti pasionati de astfel de targuri am onoarea sa va prezint Wonder Boutique.

Nascut din pasiune pentru shopping si reinventare, Wonder Boutique isi propune sa fie unul dintre cele mai variate si atipice targuri lunare din Bucuresti. In cadrul acestui targ puteti admira si cumpara obiecte noi, vintage sau handmade. Targul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor. Mai pe scurt tuturor pasionatilor de moda si celor care sunt in cautare de obiecte unice.

Wonder Boutique : Am pornit de la ideea ca noi toti avem diverse lucruri care nu ne mai vin, obiecte de care nu ne mai folosim, carti pe care le-am citit deja sau suveniruri pe care le-am parasit intr-un coltisor din casa, uitand ca toate acestea pot fi micile comori ale altcuiva.

Insa nu s-au limitat doar la aceste obiecte si au decis sa aloce un spatiu atat artistilor handmade cat si colectionarilor infocati.

Este genul de targ unde poti merge cu prietenii, pentru a va cumpara lucruri frumoase, a savura ceva delicios si pentru a interactiona cu altii. Pare un loc primitiv si relaxant :)


Pentru succesul pe termen lung la evenimentului si locatia a fost aleasa cu mare grija. Asadar locatia cu adevarat speciala unde va avea loc va fi The Pub care intruneste toate criteriile : este pozitionata ultra-central, poate fi usor accesibila cu orice mijloc de transport, este extrem de spatioasa si aerisita, are un design modern cald si primitor, cu un personal excelent si un meniu pe masura. The Pub este un concept unic in Romania, aducand in premiera un mix de avantaje pentru orice client care ii trece pragul : draught-uri de bere incastrate in mese, tonomat de muzica si un sistem care contorizeaza live ce se intampla in toate locatiile The Pub din lume.


In timp ce v-am scris aceste randuri, trebuie sa marturisesc ca mi-as dori enorm de mult sa ajung si eu la acest eveniment, insa e prea departe pentru mine. Insa sper ca macar voi sa profitati de aceasta oportunitate, sa va luati prietenii si sa petreceti timp pretios si relaxant :). Daca mergeti, v-as fi recunoscatoare daca mi-ati trimite cateva fotografii cu locatia si eventul cu bunatatile pe care le-ati cumparat.

Targul are loc duminica 26 octombrie 2014, intre orele 11:00 - 19:00, la The Pub Universitatii ( Bd.Regina Elisabeta nr.9), sector 3, Bucuresti :)

Va astept cu mare drag parerile si daca mergeti la targ, nu uitati sa reveniti aici sa imi spuneti si mie cum a fost :*

You May Also Like

0 Comments