Search

Zumzi...pacaleala din spatele reducerilor

by - vineri, octombrie 17, 2014

Sincer nu ma incanta articolele negative, insa atunci cand sunt neindreptatita nu pot sa nu semnalez acest lucru. De cele mai multe ori cand fac cumparaturi pe internet cercetez putin site-ul, caut recenzii si fac comparatii de preturi. Ei bine, se mai intampla sa mai omit acest lucru si sa cumpar ceva fara sa mai stau pe ganduri.
Astazi o sa va vorbesc despre zumzi.ro. Pe site gasiti o sumedenie de vouchere si produse la reducere. In privinta voucherelor pentru calatorii, diverse servicii etc. nu ma pot pronunta negativ pentru ca am fost incantata de ele. Prima data am cumparat un voucher pentru cateva zile la mare. A fost o afacere buna si cu acel voucher am plecat in luna de miere. Mai apoi am cumparat un voucher pentru albumul foto de nunta si l-am luat la pret bun, desi nu am fost multumita de calitatea lui....dar asta e alta poveste.

Cred ca majoritatea dintre voi stiti de pasiunea mea pentru Hello Kitty :))). Cand vad un produs cu aceasta pisicuta nu ma pot abtine sa nu il cumpar. Asa se face ca imediat ce am vazut un ceas cu Hello Kitty pe zumzi, in secunda 2 era deja comandat. Dupa cum se vede in poza de mai jos scrie ca acest ceas e redus de la 99 lei la 36 lei.


Afacerea mi s-a parut extraordinar de buna si a doua zi am primit produsul. Am primit ceasul infasurat in folie cu bule, intr-o punga de la curier....nu tu factura, nu tu garantie. Calitatea serviciilor e asemanatoare cu a unui vanzator de pe un site de anunturi :)). Insa am trecut peste aceste neglijente pentru ca am adorat ceasul din prima clipa. Dupa ceva timp din plictiseala navigam pe diverse site-uri cand am dat de cutiacuceasuri.ro, cei de la care am cumparat ceasul pe zumzi. Si de ce dau? De acelasi ceas la pretul de 36 lei !!!!! Niciunde nu se semnala vreo reducere. Intru inapoi pe zumzi si observ ca de fapt toate ceasurile aveau pretul intreg si erau prezentate doar niste oferte false. Am facut rapid un print si le-am trimis celor de la zumzi un mail plin de frustrare la care nu am primit raspuns. Printul pe care l-am facut la momentul respectiv arata asa.



Insa desi nu au raspuns sesizarii mele, nu au lasat lucrurile asa si au modificat pe site. Acum ceasul e redus de la 96 le la 36 lei. Iar acesta reducere e prezentata la toate ceasurile pentru ca reducerea sa coincida cu cea de pe zumzi. Asta e chiar hotie pe fata. Sa prezinti o reducere falsa, sa pretinzi ca produsul a fost mai scump... Pentru ca da, intr-adevar indiferent de pretul produsului daca apare ca redus e mai tentant.
Iar acest ceas nu a fost niciodata redus !!!!!


Insa nici asa nu e in regula. Pentru ca in contractul de la zumzi e precizat clar ca oferta prezenta pe site trebuie sa fie unica. De unde stiu asta? Pentru ca mi-am facut un cont de persoana juridica si am citit contractul.

La momentul de fata cutiacuceasuri.ro nu mai are active promotiile pe zumzi. Ori le are, insa sub alta denumire...habar nu am. Desi acum vad ca si-au schimbat sistemul de oferte. Acum platim la zumzi o anume suma pentru a beneficia de x oferta pe site-ul y. Pe de o parte e mai ok asa, insa cu siguranta se vor gasi site-uri care vor umfla preturile iar dupa ce e aplicata reducerea sa ajungem sa platim tot pretul standard al produsului.

Mi se pare chiar urat ce a facut acest site. Nu mi se pare mare suma de 36 lei pe care am platit-o pentru ceas insa m-a deranjat ca am fost mintita si m-am simtit ca o idioata. Din pacate nu doar online se intampla asemenea lucruri ci si in magazinele fizice. Majoritatea reducerilor de la noi sunt doar o adevarata amagire si prosteala pe fata.

Insa e cert ca de pe cutiacuceasuri.ro nu o sa mai comand niciodata indiferent cat de mult mi-as dori un produs. Pentru ca sunt neseriosi si dau dovada de lipsa de profesionalism. Ca sa nu mai mentionez de faptul ca daca vroiam si cutie la ceas trebuia sa platesc o suma in plus. Eu una nu am auzit de asta pana acum. Cand am cumparat bjuterii sau accesorii le primeam in ambalaj insa fara sa platesc in plus. Poate se practica si treaba asta, dar nu am auzit eu....habar nu am.

De pe zumzi probabil voi mai comanda, insa ma voi documenta mai bine inainte de a pune produse in cos. Intr-adevar au oferte tentante, insa va recomand sa va documentati bine inainte de a comanda.

Si cutiacuceasuri.ro nu e singurul site care a procedat asa. Am gasit o perie pentru curatarea fetei...insa nu mai stiu la care magazin, dar nu erau prezentate prea multe detalii despre produs si am dat un search pe google sa vad despre ce e vorba mai exact. Si surpriza.....am gasit acelasi produs la acelasi pret !!! Deci din nou o reducere fictiva....urat, foarte urat !!!

Ati avut parte de neplaceri asemanatoare?

You May Also Like

0 Comments