Search

Gerovital H3 Derma+ sustine tenul perfect

by - miercuri, noiembrie 05, 2014

Aproape in fiecare zi ne lovim de problemele tenului si mereu cautam solutii care sa ne ajute sa avem o piele perfecta...insa nu mereu reusim.
Eu mereu am urmat 2 reguli simple : intai trebuie sa identific problema iar apoi trebuie sa gasesc produsul ideal care sa ma ajute sa rezolv problema.
O piele stralucitoare este o piele frumoasa si sanatoasa. Si cred ca asta isi doresc toate femeile. Insa pentru acest lucru e nevoie de folosirea produselor adecvate tipului vostru de ten.
Si eu m-am confruntat cu roseata, puncte negre, cosuri si multe altele, insa in timp am reusit sa remediez din imperfectiuni.
Momentan tenul meu este mixt, insa uneori are tendinta sa se usuce, ceea ce il face sa fie foarte sensibil.
In goana dupa gasirea produselor perfecte am descoperit dermatocosmeticele si desi la inceput nu am stiut de ce sunt atat de speciale, acum am aflat :). Produsele dermatocosmetice se diferentiaza de restul produselor prin lista de ingrediente, fiind elaborate de catre medici dermatologi care verifica cu atentie substantele selectionate. Sunt cele mai recomandate produse pentru a trata diverse probleme ale tenului pentru ca nu contin substante care pot dauna tenului.
Dermatocosmeticele sunt noncomedogenice, ceea ce inseamna ca utilizarea lor pe termen lung nu va duce la blocarea porilor, evitand astfel aparitia cosurilor si a punctelor negre.
De asemenea produsele dermatocosmetice se remarca prin faptul ca au in compozitie foarte putin conservant, astfel incat sa nu afecteze pielea, insa suficient cat sa pastreze ingredientele active.

Acum ca am lamurit ce anume sunt produsele dermatocosmetice, vreau sa va dau si o veste buna. Farmec a lansat prima linie de produse dermatocosmetice , Gerovital H3 Derma+ Proof. Dr. Ana Aslan.
Gerovital Doctor in Frumusete reprezinta garantia inovatiei si a calitatii iar noile produse certifica clinic eficienta produselor.
Farmec continua sa ne surprinda si a lansat prima gama anti-age din lume care cu siguranta va fi imbratisata de multe femei :).

Indiferent de tipul de ten pe care il aveti, Gerovital are solutia perfecta. Noua gama cuprinde produse destinate fiecarui tip de ten : ten deshidratat, ten sensibil, ten gras/acneic si ten ridat. 


Acum ceva timp am avut tenul foarte gras, insa in timp si-a mai revenit si acum e mixt. Uneori am parte de o explozie de sebum in zona T si mereu am cautat produse care sa ma ajute sa rezolv aceasta problema. Iar uneori am parte si de mici cosuri.
Am incercat sa imi cunosc tenul si am aflat ca e indicat sa folosesc produse care nu blocheaza porii, evitand astfel formarea cosurilor si a punctelor negre. Insa chiar daca tenul e gras e indicat sa folosim si produse emoliente care sa il hidrateze. Poate ca nu avem senzatia aceea de piele care tine ca in cazul tenului uscat, insa tenul are nevoie de hidratare pentru ca in caz contrar pielea se va sesiza si va produce si mai mult sebum pentru a proteja tenul.


Gama Gerovital H3 Derma+, cuprinde si produse pentru tenul gras si o sa vi le prezint in randurile de mai jos: 
* Gel spumant purifiant 
Are in compozitie acid lactic si acid sacilic care prin efectul lor exfoliant ajuta la curatarea si eliberarea porilor, stimuland procesele de reinnoire celulara. Sebarylul regleaza secretia de sebum, porii sunt diminuati, pielea este purifiata si capata un aspect matifiant.
* Emulsie hidratanta matifianta
Aceasta emulsie este o crema cu o structura usoara, care prin intermediul ingredientelor active regleaza secretia de sebum, hidrateaza si matifiaza, asigurand o ingrijire completa a tenului gras.
* Crema antiacneica
Acest produs are rolul de a ameliora pustulele, de a grabi procesul de vindecare a ranilor, avand un efect cicatrizant benefic intretinerii tenului acneic.


Pe aceste produse a fost realizat un studiu si cred ca e important sa stiti rezultatele. Asadar dupa 4 saptamani de folosire produsele favorizeaza procedeul de vindecare a leziunilor acneice intr-un procent de 95%, pielea este 95% calmata, excesul de sebum este redus cu 90% iar roseata este diminuata cu 86%.

Am fost foarte entuziasmata cand am aflat de noua gama de produse lansata de Farmec, pentru ca am mai folosit produse de la acest brand si am fost foarte multumita. De aceea noua gama imi face cu ochiul si am incredere ca ar putea sa imi rezolve problemele tenului.
In primul rand mi-as dori sa imi reduca excesul de sebum care imi da mari dureri de cap. Am cam renuntat la fond de ten pentru ca pe de o parte ma cam saturasem sa stau cu pudra in mana pentru ca sebumul isi facea de cap si eu aratam hilar. Urasc acele momente cand imi simt tenul uleios....iar daca mai am si machiaj e nevoie de retus permanent, ceea ce poate fi obositor.
As fi foarte curioasa si de gelul spumant purifiant in special pentru ca are in compozitie acid sacilic care are un efect exfoliant si ajuta la curatarea porilor, evitand astfel aparitia cosurilor si a punctelor negre. Pentru ca mi se intampla sa ma trezesc cu un cos cand imi e lumea mai draga....cosuri care sunt greu de ascuns, uneori sunt dureroase si se vindeca greu.
Emulsia hidratanta matifianta are 2 proprietati majore de care tenul gras are nevoie : hidrateaza si matifiaza. Spun asta pentru ca am intalnit persoane care considerau ca tenul gras nu are nevoie de prea multa hidratare deoarece sebumul se ocupa cu asta. Ei bine, e total falsa aceasta afirmatie. Daca nu hidratati tenul gras, riscati ca acesta sa produca si mai mult sebum in setea de a se hidratat. Deci veti obtine efectul advers. De aceea o crema care matifiaza si hidrateaza e potrivita in acest sens, iar crema Gerovital H3 Derma + intruneste ambele calitati si e ideala pentru tenul gras.

Unul dintre cele mai importante momente in care tenul gras mi-a dat de furca a fost taman ziua nuntii. Nici nu va inchipuiti prin cat stres am trecut ca nu cumva sa imi apara vreun cos inainte de marele eveniment. Din fericire nu am avut parte de monstrii foarte mari, insa sebumul tot mi-a dat dureri de cap.
Inainte de a iesi in casa, imi admiram tenul si parea perfect, insa stiam ca peste ceva timp cand emotiile ma vor coplesi, sebumul avea sa imi strice momentul. Pentru ca nu, o mireasa caruia ii arata tenul ca un club disco nu e deloc misto :))). Si bineinteles ca inevitabilul s-a produs si am stat toata seara sa imi pudrez nasul. Pudra a fost singura care a reusit sa salveze seara....din graba era sa o uit acasa si zau nu stiu ce ma faceam.
Insa desi datorita eforturilor mele pudrate, am reusit sa tin sebumul sub control, ceea ce am facut eu a daunat destul de grav tenului. Pentru ca fiecare strat de pudra pe care il aplicam, imi bloca porii si facilita aparitia punctelor negre si a cosurilor. De aceea a doua zi dupa nunta, tenul meu nu a aratat deloc bine. Oboseala si machiajul si-au pus amprenta pe el si a fost nevoie de ceva timp pana l-am ajutat sa isi revina.
Atunci am inteles cat de important e sa imi ingrijesc corespunzator tenul. Ca nu e nevoie sa maschez excesul de sebum ci trebuie sa il tratez folosind produse matifiante, produse care sa ma ajute sa scap de urmele pe care le-au lasat cosurile vechi si produse care sa impiedice aparitia noilor cosuri.

De aceea consider ca noua gama Gerovital H3 Derma+ mi-ar fi intr-adevar de folos si ar ajuta la rezolvarea problemelor cu care se confrunta zi de zi tenul meu gras.


Sunt chiar incantata de faptul ca Farmec a lansat o gama de produse dermatocosmetice, pentru ca stiu ca produsele lor sunt de calitatea si cu siguranta nici acestea nu se lasa mai prejos.
Ma voi orienta catre aceste produse si dupa ce o sa le folosesc o sa revin cu un review ca sa va spun rezultatele pe care le-am obtinut.



Va invit si pe voi sa studiati noile produse si sa imi spuneti care considerati ca s-ar potrivi pentru tipul vostru de ten :*
* Articol scris pentru SuperBlog 2014

You May Also Like

0 Comments