Search

Review crema de zi si de noapte Eucerin Volume Filler

by - joi, noiembrie 06, 2014

Nu am mai scris de mult pe blog despre cremele de fata pe care le folosesc si m-am gandit ca e timpul sa fac un mic update in acest sens, pentru ca trebuie sa va scriu despre 2 produse care mi-au placut foarte mult.


Intai trebuie sa mentionez faptul ca tenul meu e foarte capricios....azi produce foarte mult sebum si dupa ceva timp devine uscat/deshidratat. Aceste lucruri se intampla uneori din cauza ca nu folosim produsele corespunzatoare pentru tenul nostru. De-a lungul timpului am jonglat cu diverse creme pentru ten si foarte putine au fost acelea care m-au impresionat complet.
De ceva timp rutina mea de ingrijire a tenului e conturata de 2 creme Eucerin. Nu am folosit foarte multe produse de la acest brand, insa acum imi doresc tare mult un gel de curatare despre care am auzit doar lucruri bune. Pentru ca da....am devenit dependenta de geluri de curatare....dar asta e alta poveste :). De la Eucerin am mai folosit in trecut doar niste fiole pentru ten si tin minte ca erau foarte bune, insa i le-am dat mamei mele pentru ca erau destinate altui tip de ten si ei i s-au potrivit mai bine.

Cum a venit frigul, tenul meu a inceput sa faca figuri si cere ingrijire aparte. Iar pentru aceasta perioada, cremele Eucerin s-au dovedit a fi foarte potrivite. Tenul meu tinde acum sa se usuce usor si probabil e din cauza faptului ca nu mai prea folosesc fond de ten, care avea si el rol protector si uneori hidratant.

Inovatia Eucerin Volume Filler combina 3 ingrediente active importante pentru ten :
* Magnololul activeaza eficient pielea prin cresterea dimensiunii, dar si al numarului de celule care confera volum pielii
* Oligopeptidele stimuleaza reteaua fibrelor de colagen, ce corespunde cu fermitatea pielii
* Acidul hialuronic hidrateaza intens si reduce ridurile

Inainte nu tineam cont de crema de zi sau crema de noapte si nu ma interesa daca foloseam crema de zi noaptea sau invers. Insa pe parcurs am invatat ca e bine sa delimitam cele 2 produse pentru ca produsele destinate utilizarii seara au rolul de a hidratata tenul si a-l ajuta sa se regenereze, in timp ce produsele destinate pentru a fi utilizate ziua au rolul de a proteja pielea.

Crema de zi Eucerin este destinata tenului uscat, insa eu am tenul mixt si m-am inteles foarte bine cu ea. Pe timpul verii nu cred ca mi s-ar potrivi, insa pentru aceasta perioada este ideala.
Are SPF 15, o consistenta nici foarte grasa, dar nici foarte light. La prima vedere am crezut ca va fi cam grasa pentru tenul meu, insa dupa ce e aplicata pe ten se absoarbe foarte repede si nu lasa nici o pelicula la nivelul pielii. Hidrateaza foarte bine tenul, nu mi-a sporit excesul de sebum si nu mi-a provocat cosuri, puncte negre si alte minunatii. E si o baza foarte buna pentru machiaj, fondul de ten se aseaza foarte bine pe ten.
Are si SPF 15 iar pentru aceasta perioada e suficient pentru ca soarele nu ne prea zambeste :). Are un miros discret, suav, deloc deranjant, ba chiar e foarte placut :).


Ingrediente : 

Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Ethylhexyl Salicylate ,Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dibutyl Adipate, 

Cetearyl Alcohol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Methylpropanediol,C12-15 Alkyl Benzoate, Aluminum Starch Octenylsuccinate,Arginine HCL, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Hydrogenated Coco-Glycerides, Synthetik Beeswax, Magnolia Officinalis Bark Extract,Pimpinella Anisum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer,Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol,Phenoxyethanol, Parfum .
Crema de noapte Eucerin mi-a placut de asemenea foarte mult si am fost surprinsa cat de bine s-a potrivit cu tenul meu. Oboseala isi spune de cele mai multe ori cuvantul si tenul isi pierde din fermitate si stralucire. Insa de cand folosesc crema, dimineata tenul meu arata mult mai mine si e mai stralucitor. Orele putine de somn sunt mascate pentru ca tenul meu pare mai odihnit. In plus pielea e foarte hidratata, lucru care se vede si se simte. Aceasta are o consistenta putin mai grasa fata de crema de zi, insa nu provoaca disconfort la nivelul pielii. Peste noapte isi face treaba iar dimineata tenul se simte moale si catifelat.


Ingrediente : 

Aqua, Glycerin, Panthenol, Dicaprylyl Ether, Hydrogenated Coco-Glycerides, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Palmitate, 

Isopropyl Palmitate, Synthetik Beeswax, Glyceryl Stearate Citrate, Octyldodecanol, Methylpropanediol,Arginine HCL, 
Cetyl Alcohol, Polymethylsilsesquioxane, Stearyl Alcohol, Magnolia Officinalis Bark Extract,Pimpinella Anisum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Carbomer,Dimethicone, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol,
Phenoxyethanol, Parfum 

Tenul meu e foarte alintat de ceva timp si asta doar datorita cremelor de fata Eucerin Volume Filler. Sunt produse foarte bune care completeaza rutina de ingrijire, hidrateaza in profunzime si catifeleaza tenul. Intr-adevar efectul de volum se observa pentru ca tenul a devenit mai stralucitor. Imi plac foarte mult aceste produse si vi le recomand cu mare drag.


De asemenea imi place foarte mult si ambalajul si apreciez faptul ca cele 2 creme au ambalaj diferit : cea de zi are ambalaj alb si cea de noapte ambalaj inchis. Imi e mult mai usor sa le disting asa. Da, o sa spuneti ca sunt o aiurita :))). Ei bine chiar sunt.....am folosit si creme care aveau acelasi ambalaj si deseori le incurcam intre ele pentru ca aratau la fel si dimineata abia imi tin ochii deschisi si le mai confundam.
Asa imi e foarte usor sa le disting.

In concluzie sunt produse foarte bune care intrunesc toate calitatile unei creme din punctul meu de vedere, atat din privinta eficacitatii, cat si a mirosului si a ambalajului. Nu am un pret foarte mic, insa isi merita fiecare banut pentru ca sunt eficiente. Sunt si spornice si estimez ca o sa imi ajunga aproximativ 2-3 luni de folosire zilnica.
Ambele produse au 50 ml si costa 106 lei.

Ma bucur foarte mult ca am incercat aceste produse si ma bucur de asemenea ca mi s-au potrivit atat de bine. Le consider ideale si pentru tenul uscat, in special acum cand frigul deja s-a napustit asupra noastra iar tenul are nevoie de un plus de ingrijire si de produse mai hidratante.

Gama de produse Eucerin este una mare si am vazut ca au si apa micelara. Am cautat cateva pareri si au fost pozitive si cred ca o voi lua in considerare pentru urmatoarele cumparaturi, pentru ca asa cum bine stiti, apa micelara e sfanta pentru mine :)).

Sper ca v-a fost de folos acest review si va invit cu drag sa imi spuneti ce creme de fata folositi :)
Produsele Eucerin le-ati incercat?

You May Also Like

0 Comments