Search

Un parfum cu personalitate....

by - marți, noiembrie 04, 2014

Parfumul este un accesoriu, cea mai buna arma de seductie a unui barbat sau a unei femei. Este o licoare magica care iti contureaza personalitatea si te face mai increzatoare. Inca de cand eram mica, aveam o fascinatie pentru sticlutele frumoase in care se ascundea cate o mireasma imbietoare.
Am folosit foarte multe parfumuri, insa mereu m-au fascinat parfumurile Chanel. Au ceva in plus fata de restul parfumurilor....mereu le-am perceput ca fiind diferite.

Primul meu parfum de la acest brand a fost Chanel No.19 Poudre. Este un parfum de care m-am indragostit iremediabil si l-am primit cadou de la sotul meu. Parfumul poarta semnatura lui Jacques Polge.
Chanel No.19 Puodre este un parfum floral lemnos si pentru a intelege mai bine de ce imi place atat de mult va prezint si din ce e compus :
Note de varf : neroli, galbanum, mandarine
Note de mijloc : iasomie, stanjenel
Note de baza : vetier, mosc, boabe de tonka

Am primit parfumul impreuna cu un biletel pe care scria : "Pentru ca esti puternica, sensibila si capricioasa". Nu m-am gandit vreodata ca un barbat ar putea sa asocieze un parfum cu personalitatea unei femei, insa sotul meu mi-a marturisit ca de indata ce a mirosit parfumul a stiut ca mi se potriveste perfect. Cand am descoperit mireasma parfumului am stiut ca nu se inselase.

Apoi am observat ca cele 3 parti din care este compus parfumul se potrivest intocmai cu o parte din personalitatea mea.
Parfumul se deschide in note de neroli, galbanum si mandarine care contureaza partea sensibila a unei femei si o prezinta ca fiind firava si delicata. Neroli este o esenta pretioasa care confera parfumului un miros proaspat si delicat. Acest ingredient este obtinut din florile delicate ale portocalului amar. Galbanum este un ingredient special care emana miresme fresh cu subtonuri de pin si lamaie. Este un miros puternic si imbietor. Iar cel de-al treilea ingredient si anume mandarinele, confera parfumului o nota dulce, feminina si foarte speciala.
Moscul este ingredientul cheie care sublinieaza femeia puternica, care ii confera un aer misterios si sexy in acelasi timp.
Boabele de tonkam, ne dezvaluie o mireasma de caramel dulce, avand note usor vanilate care in compozitie cu stanjelul, fac parfumul sa devina mai extravagant si capricios.

Am fost foarte incantata cand am primit acest parfum si nu ma mai saturam sa il miros. Era atat de special, atat de controversat, atat de potrivit mie. Ma simteam speciala atunci cand il purtam si simteam cum imi confera incredere in mine. 
E parfumul pe care sotul meu l-a asociat cu personalitatea mea si il voi purta mereu in suflet. De fiecare data cand purtam parfumul ma privea intr-un mod anume care ma dadea gata si deveneam o prada in bratele lui. E incredibil cat de multe trairi si sentimente pot rezulta din pricina unui parfum.

Chiar si acum cand va scriu acest randuri adulmec cu toti porii acest parfum si imi aduc aminte cu drag de ziua in care l-am primit. A fost un moment frumos, suav....pe care nu il voi uita niciodata.
A fost momentul cand dragostea a fost conturata de Chanel No.19 Poudre, parfum care m-a impresionat cu calitatile sale de a-mi schimba starea de spirit. Ma facea sa ma simt speciala de fiecare data cand il purtam :).

sursa : google images

Chanel No.19 Pudre este o explozie de senzualitate, delicatete si femininate. Este singurul parfum care ma face sa vibrez de fiecare data cand ii simt mireasma. De fiecare data cand il miros imi aduc aminte ce sot minunat am langa mine. Cat de bine a ales pentru mine parfumul care ma reprezinta si imi contureaza personalitatea.

Pentru ca Chanel No.19 Poudre va ramane mereu parfumul meu preferat, bineinteles ca o sa il recumpar mereu. L-am descoperit intr-un magazin online de parfumuri, la un pret bun si cu siguranta imi voi face un cadou de Craciun :)



Pentru site-ul dispune de o sumedenie de parfumuri care apartin unor branduri renumite, va fi un reper si in alegerea cadourilor de Craciun pentru cei dragi :).

Sunt curioasa care este si parfumul vostru preferat si va invit sa imi spuneti cateva cuvinte despre el in comentarii :)

* Articol scris pentru SuperBlog2014

You May Also Like

0 Comments