Search

Bye Bye 2014 - Welcome 2015

by - marți, decembrie 30, 2014

Pfff...mai e doar putin si intram intr-un nou an :). As fi vrut sa fiu mai activa pe blog in acest sfarsit de an, dar din pacate serviciul, pregatirile pentru casa si comenzile pentru gentile din reviste m-au cam impiedicat sa scriu. A fost o perioada cam aglomerata...si inca e, mai ales ca maine intru la lucru si din pacate si in 1 ianuarie :(.

Dar printre picatele am vrut neaparat sa astern cateva cuvinte pe blog pentru ca pana la anul nu cred ca mai am cand sa scriu :).
Planuri marete pentru acest an nu am, insa imi doresc sa fiu mai buna iar in ceea ce priveste blogul imi doresc sa pot sa scriu cat mai des si sa diversific articolele. Daca aveti sugetii pentru mine in acest sens va rog sa mi le spuneti. Sunt chiar curioasa de ce anume v-ati dori sa vedeti mai des pe blog :).

Un plan ar fi sa fac cat mai multe genti din reviste in anul ce urmeaza. Cele pe care le-am avut pe stoc, le-am vandut si am facut si cateva pe comanda...si as mai fi vandut dar nu am mai avut cand sa le fac. Cred ca v-am spus de nenumarate ori cat de mult imi place sa creez aceste minunate genti. Ma bucura foarte mult si incantarea persoanelor care le cumpara :).

Nu vreau sa fac o postare lunga, v-am scris doar sa stiti ca nu am uitat de voi si sa va doresc un an nou cat mai bun si implinit :).

Va pup, va imbratisez cu mare drag si ne auzim cu bine la anul :). La multi ani tuturor !!!


You May Also Like

0 Comments