Search

Retrospectiva 2014 : #1 - Personal stuff & Blogging

by - duminică, decembrie 21, 2014

Anul trecut v-am prezentat restrospectiva anului 2013 si parca nu imi vine sa cred cat de repede a trecut un an si cate s-au intamplat. Asa ca m-am gandit sa fac si in acest an o retrospectiva si sa va povestesc schimbarile si noutatile de care am avut parte. In plus fata de anul trecut o sa va prezint pe scurt si produsele preferate ale anului 2014 pentru ca am cam chiulit de la preferatele lunii. Initial am vrut sa le includ tot in aceasta postare dar dupa ce am facut colajele cu poze ale produselor am realizat ca sunt mult si ar insemna o postare kilometrica si nu as vrea sa va plictisesc :). Asadar in prima parte a retrospectivei a acestui an am decis sa vorbesc despre lucrurile persoanele si despre blogging iar in cea de doua parte va voi prezenta produsele preferate ale anului 2014 :).


Cel mai mare eveniment care a marcat anul 2014 a fost nunta :). Anul trecut pe vremea asta va povesteam cu mari emotii de cererea in casatorie iar anul acesta sunt femeie maritata :D. Am avut nunta in 14 iulie, a fost un eveniment frumos, plin de emotie si imi amintesc de aceea zi cu mare drag. Desi eram stresata ca voi lesina din cauza emotiilor, ei bine am rezistat :)).


In luna de miere mi-am dorit foarte mult sa mergem la mare si acolo am mers. Anul acesta a fost primul an in care am vazut marea si mi s-a parut fascinanta, Am petrecut acolo cateva zile superbe. Plus ca m-am distrat in apa mai ceva ca un copil mic :)). M-au fascinat valurile rau de tot, Mi-a placut atat de mult mare incat si la anul vreau sa merg neaparat. 


Anul acesta mi-a mers bine pe plan sentimental...parca merge din ce in ce mai bine si sper sa fie la fel multi ani de acum incolo.

Nici de bani nu ma pot plange pentru ca au fost aproape suficienti pentru ce ne-a trebuit. Am reusit sa ne luam o masinuta si ne-am facut cateva pofte. Bineinteles mereu e loc de mai bine cum spun mereu, insa nu ma pot plange, pentru ca nu am avut multe lipsuri :). 

Anul acesta a continuat si pasiunea mea pentru handmade si m-am apucat de genti din reviste. Totul a pornit de la marea pasiune pentru genti pe care o am si din dorinta de a avea ceva unic. Dupa ce am realizat-o pe prima nu am mai putut sa ma opresc si am conturat o mica afacere care sper sa prinda amploare. Ma puteti adauga aici la prieteni pe Facebook daca vreti sa fiti la curent cu creatiile pe care le fac :). E foarte multa munca la o geanta, dar ma relaxeaza cand ma apuc de lucru si nici nu realizez cum trec orele. 

Locul de munca e tot acelasi : barman - operator pariuri sportive. S-au schimbat unele lucruri la acest aspect, insa in bine, nu in rau...nu ma pot plange.

Sa va zic si ce mai face motanul? Ei bine face bine....ba chiar foarte bine. S-a mai cumintit fata de anii trecuti, insa tot nu se acomodeaza cu oamenii straini, doar de noi ii place :)). Insa nu stiu ce fenomen se petrece ca mai mereu sta cu limba scoasa. E simpatic...dar nu inteleg de ce sta asa :)). Acum cateva zile l-am surprins intr-o ipostaza amuzanta :))


Tot anul asta m-am decolorat pentru prima data pentru a obtine roscatul mult dorit de la nunta. Nu a fost atat de tragic pe cat ma asteptam. Mi-am ingrijit parul foarte bine si nu s-a deteriorat deloc. Daca sunteti curioase de acest aspect si vreti sa va decolorati si voi o sa fac o postare separata in care sa va povestesc mai multe. Asta a fost rezultatul final. 
PS : Va rog sa nu radeti de mine blonda...alar hilar si ciudat :))). Dupa decolorarea asta am tras o concluzie : NU o sa ma vopsesc niciodata blonda :))).


Tragand concluzii pot spune ca pe plan personal mi-a mers bine...ba chiar foarte bine si a fost un an bun :). La anul va povestesc despre prima sarbatorire a nuntii...si poate peste vreo 2 ani despre un bebe. Inca nu se stie :D. Imi doresc un copil...dar parca inca nu ma simt pregatita. Nu vrem sa fortam nota asa ca am decis sa mai asteptam :).

Acum sa vedem cum am stat si la partea de blogging :). Ca in fiecare an ma laud cu noi prietenii pe care le-am legat datorita blogului. Momentan doar virtual, dar am descoperit persoane speciale, persoane care m-au sustinut si le transmit pe aceasta cale multe imbratisari. Nu e nevoie sa le mentionez ca se stiu ele :). Am descoperit si bloguri noi, interesante pe care le urmaresc cu drag :).

In ceea ce priveste blogul, anul acesta am schimbat designul iar asta mi-a luat cateva saptamani bune. A durat ceva timp pana am gasit o tema pe placul meu si apoi am petrecut cateva zile ca sa o finisez si sa o adaptez blogului. Dupa multa munca am fost incantata de rezultat :).

Anul acesta mi-am luat inima in dinti si m-am inscris la SuperBlog. A fost o competitie grea, lunga, care a stors si ultima farama de inspiratie pe care am avut-o. Am avut nopti albe, am fost stresata, a fost greu...dar am dus aceasta provocare la bun sfarsit. Dupa 2 luni m-am numarat printre finalisti si m-am clasat pe locul 16. Inca nu stiu sigur daca o sa ma inscriu si la primavara...mai vedem ce mai intervine pana atunci. Anul acesta regret ca nu am putut sa ajung la gala de premiere de la Straja care e aproape de mine, dar din pacate am fost la lucru si n-am avut cum sa fac schimb de tura. Dar am urmarit cu drag inregistrarea galei si am simtit emotiile bloggerilor prezenti.



In rest ma bucur de evolutia blogului si in acest an si sper sa evoluez cat mai mult. Va multumesc tuturor pentru sustinere si va multumesc pentru ca treceti pragul Brilliant Beauty :). Luna aceasta nu stiu cat de activa voi fi pentru ca ma impart intre servici si casa, e o luna aglomerata si am si ceva comenzi la genti la care lucrez din plin :). Revin cu urmatorul articol in care o sa va vorbesc despre produsele pe care le-am iubit in anul 2014 :).

Voua cum v-a mers in anul 2014? :)

You May Also Like

0 Comments