Search

Retrospectiva 2014 : #2 - Produsele preferate din 2014

by - miercuri, decembrie 24, 2014

Pfff...a mai trecut un an, am mai descoperit o sumedenie de produse cosmetice si de ingrijire si am renuntat la altele. Asa cum v-am promis am strans toate produsele pe care le-am adaugat la preferate in acest an si e momentul sa vi le prezint. Majoritatea produselor au avut parte de un review pe blog si daca va intereseaza mai in amanunt folositi functia de cautare a blogului pentru a gasi postarea :).

O sa incep mai intai cu produsele pentru ingrijirea tenului :)


Ca in fiecare an Bioderma se numara printre produsele mele preferate. Anul acesta am descoperit varianta Hydrabio si mi-a placut foarte mult. Serul e extraordinar iar apa micelara pe masura. Tot la capitolul apa micera anul acesta am descoperit-o si pe cea de la Garnier care mi-a placut foarte mult si are un pret mic. Curata bine tenul, nu mi-a provocat iritatii si are si un pret mic. Pudra de argila de la Farmec am folosit-o exclusiv pentru mastile de fata si ma declar incantata de calitatea ei. Am o galetuta pe care am folosit-o cu spor si am consumat cam jumatate din ea. E o masca buna, naturala si eficace. La capitolul descoperiri mentionez si demachiantul Bioten care mi-a placut foarte mult. Are un pret mic de 8-9 lei si e extrem de bun, asa ca a devenit rapid preferatul meu :). Cremele de la Eucerin le folosesc de prin toamna si sunt foarte bune. Hranesc pielea, o catifeleaza, ii confera luminozitate si o protejeaza de factorii externi. Serul cu venin de albine Apimond m-a convins de calitatea lui si mi-a facut tenul mai luminos si mai frumos. Mai am inca putin din el, dar intentionez sa il recumpar pentru ca e foarte bun. Produsul care m-a ajutat sa scap de roseata a fost Rosaliac Ar Intense de la La Roche Posay, care e un produs bun si eficient. E singurul produs pe care il folosesc de la acest brand si intentionez sa mai achizitionez cateva pentru ca sunt curioasa de eficacitatea lor. 
Eu sunt genul care nu poate trai fara gel de curatare indiferent de cat de bune sunt produsele cu care imi demachiez tenul. Simt nevoia sa imi spal tenul dupa demachiere si abia atunci il simt curat. Anul asta am tot recumparat gelul de curatare de la Garnier care are un pret mic si e foarte eficient. In plus imi place mirosul fresh pe care il are.
Iar cel mai bun produs al anului 2014 pe care l-am folosit e fara indoiala argintul coloidal. M-a ajutat sa scap de petele de pe ten, a uniformizat nuanta pielii si i-a conferit luminozitate. E un produs extraordinar si intentionez sa il folosesc macar o data pe an. Cam 2 luni imi ajunge sticla deci e ok :).


Si produsele de machiaj s-au schimbat putin anul asta si am facut decoperiri noi care m-au incantat. In ceea ce priveste blush-ul am folosit extrem de des trusa de blush-uri. Are 10 nuante diferite si e tot ce mi-as putea dori. In plus nuantele sunt calitative, pigmentate si rezistente. Fardurile Naras au fost decoperirea acestui an si datorita lor am cam renuntat la paletele Sleek. Naras sunt extrem de asemanatoare cu Sleek atat din privinta nuantelor cat si a calitatii doar ca pretul e unul mult mai mic. Se gasesc online in mai multe variante. Fondul de ten care mi-a placut cel mai mult a fost Rimmel London Lasting Finish pe care l-am recumparat de vreo 2 ori. E calitativ, are o acoperire destul de mare si un pret mic. O alta descoperire care m-a incantat a fost BB cream-ul Astor care mi-a fost de folos in zilele in care nu aveam chef de fond de ten. In ceea ce priveste pudra mi-a placut foarte mult cea din gama The One by Oriflame. E calitativa si eficienta doar ca are un pret cam mare. Isi merita banii ce-i drept dar la aceeasi calitate pot cumpara o pudra la fel de buna. Dupa ce o termin ma intorc la febletea mea de pudra de la Farmasi :). Corectorul din aceeasi gama ca si pudra mi-a placut enorm de mult, chiar daca la inceput nu m-am prea inteles cu el. Pe parcurs a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult si acum aproape ca l-am terminat. Dar cred ca a fost cel mai bun corector pe care l-am folosit anul asta. Daca pana acum primerul meu preferat era cel de la Elf anul acesta am descoperit primerul de la Elizabeth Arden care e extrem de calitativ si rezistent. E mai bun ca cel de la Elf, doar ca e si mult mai scump. Dar avand in vedere ca e genul de produs care nu se termina rapid, merita investitia. Cred ca deja stiti cat de mult ador rujurile Color Trend si rimelul SuperShock Max, astfel incat nu cred ca mai au nevoie de alte descrieri :). 
Pana acum foloseam doar creion pentru conturarea sprancenelor dar anul asta mi-am cumparat o trusa de sprancene de la Oriflame pentru ca eram chiar curioasa cum e. Imi place, am folosit-o doar pe ea si tot am vrut sa ii fac un review, dar am tot uitat, asa ca o sa va vorbesc mai pe larg despre ea in curand.




Trecem la ingrijirea parului si aici trebuie neaparat sa mentionez cel mai folosit produs al anului 2014 : bifazicul de la Marien. L-am cumparat de pe site-ul Triodeluxe si de un an de zile il folosesc si inca mai am un sfert din el. Nu am trisat deloc si l-am folosit dupa fiecare spalare a parului. Mi-a placut extrem de mult si cred ca e cel mai trainic produs de par pe care l-am avut. In materie de uleiuri pentru par am abuzat de uleiul de argan de la Avon si prin vara l-am descoperit si pe cel de la L'Oreal Elvive destinat parului vopsit si mi-a placut tare mult. Si Kallos s-a numarat printre preferatele mele si am folosit foarte mult masca de par pentru parul vopsit si balsamul. Am folosit diverse variante ale mastii Kallos dar aceasta pentru par vopsit mi-a placut cel mai mult. Sampoanele le-am schimbat destul de des, dar am abuzat de cele de la L'Oreal...cred ca le-am incercat aproape toate anul asta prin rotatie :)). Sunt sampoane foarte bune...si imi plac la nebunie. Nu stiu care e preferatul meu, pentru ca mi-au placut toate :p. Spray-ul leave-in de la Avon m-a surprins in mod placut si a fost una dintre descoperirile acestui an. Are un pret mic de vreo 7-8 lei si nu ma asteptam sa faca mare lucru atunci cand l-am cumparat. Dar am fost impresionata de cat de catifelat imi lasa parul dupa folosire. Are si un miros frumos de piersici care persista destul de mult. Si peria tangle teezer a fost abuzata in acest an si de cand o am, doar pe ea o folosesc. Nu ma trage de cap, nu rupe firul de par si nu il deterioreaza. E perfecta pe scurt :). Am adaugat in colaj si o sticla de ulei de masline, pentru ca am folosit foarte des masti cu ulei de masline in acest an. Mi-a ajutat foarte mult parul sa se regenereze dupa decolorare. Chiar face minuni uleiul de masline pentru par. 


Trecand la produsele pentru corp, in capul listei se afla gelurile de dus de la Yves Rocher pe care le-am incercat pentru prima data in acest an. Mi-am luat mai multe variante si mi-au placut toate, dar preferatul meu ramane cel cu cafea. Are un miros superb :). Spray-urile de corp de la Avon mi se par extraordinare si le-am folosit toata vara. Sunt revigorante si parfumeaza discret pielea. Tot de la Avon, m-am inteles foarte bine cu exfoliantul de ciocolata. Cu greu m-am abtinut sa nu il mananc in timp ce il foloseam, atat de bine miroase :)). Despre crema de maini Nivea v-am scris de curand si a fost cea mai buna crema de maini pe care am folosit-o in acest an. Sapunul de alep a fost o alta descoperire si l-am folosit mai des pe corp decat pe ten. Nu are un miros foarte placut, dar e foarte bun pentru ca ajuta la indepartarea micilor cosuri de pe corp si il hidrateaza. M-am confruntat o vreme cu cosulete pe spate si datorita lui am scapat de ele. Lotiunile de corp Dove vor ramane mereu preferatele mele, datorita mirosurilor superbe si a hidratarii pe care o ofera. Am incercat toate variantele si toate imi plac :D. Untul de corp Avon din gama Planet Spa e prezent mereu iarna printre lotiunile mele de corp. Are un miros superb si e extrem de hidratant. Pentru vara mi se pare cam gras, asa ca il folosesc doar cand vine frigul :D.

Si cam astea sunt produsele pe care le-am adorat in acest an. Au fost mai multe bineinteles, dar le-am notat doar pe cele care mi-au placut cel mai mult.
Sper ca nu v-am plictisit si daca ati ajuns pana la final, va invit cu mare drag sa imi spuneti care au fost produsele voastre preferate din anul 2014.
Ati folosit vreun produs din cele prezentate de mine?

You May Also Like

0 Comments