Search

Review crema de maini Nivea Express Hydration

by - joi, decembrie 18, 2014

Sincer nici nu imi dau seama cum a trecut vara, toamna si m-am trezit in toiul iernii. Parca dintr-o data s-a napustit gerul asupra noastra iar vantul rece ne taie fata. Ahhh...vantul e dusmanul meu numarul 1. Pe langa faptul ca imi ciufuleste parul, are grija sa imi usuce tenul si mainile. Insa nu si daca ii vin de hac cu produse adecvate. Indiferent de anotimp mai uit sa folosesc lotiune de corp de exemplu, insa niciodata nu uit sa imi hidratez tenul si mainile pentru ca aceste zone sunt direct expuse la frig. Mie iarna mi se usuca foarte tare mainile si aplic crema de maini de multe ori pe zi. De fiecare data cand ies afara si dupa fiecare contact cu apa. Nu stiu de ce mi se usuca mainile dupa ce spal vase de exemplu. Si mie imi place sa le simt hidratate si catifelate, insa asta nu se intampla asa pur si simplu de la sine ci se datoreaza unor produse.

In primul rand asa cum am grija sa imi exfoliez tenul, asa am grija sa imi exfoliez si mainile pentru a indeparta celulele moarte si pentru a avea un aspect placut si fin. Cam de 2 ori pe saptamana aplic un scrub pentru maini si de mai multe ori pe zi folosesc o crema de maini. Pentru exfolierea mainilor folosesc tot un exfoliant pe baza de cafea pe care mi-l prepar singura si despre care am scris de curand.

Iar in aceasta iarna m-am indragostit de crema de maini Nivea, despre care vreau sa va scriu in acest articol. Am optat pentru aceasta crema pentru ca promite sa hidrateze pielea mainilor si are o textura usoara. In geanta, la lucru, pe birou, sub birou, in baie si peste tot exista crema de maini la mine in casa in special in toiul iernii. Si mereu am optat pentru creme de maini care sa hidrateze pielea mainilor dar totusi sa fie lejere ca sa patrunda rapid in piele. Nu imi place senzatia de maini lipicioase, in special daca scriu la laptop sau realizez genti din reviste. E aiurea sa imi simt mainile alunecoase. Uneori simt nevoia unui masaj la maini si atunci aplic crema in exces si le masez pret de cateva minute si uneori imi pun o pereche de manusi de bumbac si dorm cu ele pana dimineata. A doua zi imi simt mainile catifelate si moi :).



Crema de maini Nivea Express Hydration este compusa din ingredientul activ IQ care stimuleaza producerea de canale proprii ale pielii, care asigura o hidratare optima. In plus vitamina E din compozitie protejeaza pielea lasand-o moale si neteda la atingere. Hidrateaza si catifeleaza pielea in profunzime favorizand hidratarea naturala a pielii si in straturile profunde. Crema este toleranta si este testata dermatologic.

Ambalajul cremei de maini Nivea este un ambalaj clasic intalnit des la astfel de produse si din punctul meu de vedere e cel mai bun ambalaj pentru un astfel de produs. Are un miros fin, feminin specific produselor Nivea. Aroma este subtila, nu deranjeaza si nu e foarte puternica, insa mainile raman parfumate cateva ore dupa folosirea lor. Mereu am obiceiul sa imi miros mainile dupa ce aplic crema de maini :))).
Are o consistenta light foarte usoara care se absorbe rapid in piele si nu lasa mainile lipicioase, deci va puteti desfasura activitatea imediat dupa ce o aplicati. Hidrateaza foarte bine mainile, le lasa moi si catifelate. Daca folosesc o crema care nu e suficient de hidratata pur si simplu imi apar rani pe maini de la frigul de afara pentru ca nu sunt adepta manusilor. Insa nu am patit acest lucru cu crema de la Nivea care a avut grija sa ma protejeze de frigul de afara.


Hidratarea mainilor este mentinuta cateva ore insa trebuie reaplicata in functie de cum vi se usuca pielea mainilor. In ceea ce ma priveste imi place sa abuzez de crema de maini si sa o folosesc cat mai des. Asta insemnand un interval de 3-4 ore. Momentan crema de la Nivea are onoarea sa se afle permanent la mine in geanta si apelez la ea de fiecare data cand e nevoie si pana acum nu m-a dezamagit. 

Va las si lista de ingrediente in cazul in care sunteti curioase de compozitia cremei :

Presimt ca si aceasta crema va ramane mult timp preferata mea pentru ca ma declar incantata de ceea ce imi ofera. Pe langa hidratarea de lunga durata pe care o ofera mainilor de fiecare data cand o folosesc imi simt si cuticulele uscate care din pacate in aceasta perioada au tendinta sa se usuce mult mai des. Asa ca de fiecare data cand aplic crema pe maini am grija sa masez si cuticulele. Si in acest mod le-am intretinut mai usor pentru ca aspectul de cuticule uscate e urat si arata neingrijit.

Insa e foarte important sa aplicati crema de maini in fiecare zi chiar daca probabil nu simtiti nevoia. Nu trebuie sa asteptati sa vi se usuce mainile ci trebuie sa previneti acest lucru. Asa cum va protejati tenul, asa trebuie sa va protejati si mainile. In plus e mai usor sa previi decat sa tratezi, nu-i asa? Pentru mine e o placere sa folosesc crema de maini si imi place la nebunie sa ma rasfat cu mireasma imbietoare oferita de Nivea Express Hydration si ador senzatia de maini catifelate si moi :).

Are un pret de doar 12 lei si merita toata aprecierea mea. Nu stiu sigur...dar cred ca e prima mea crema de la Nivea si mi-a facut cu ochiul pe site-ul aoro.ro in timp ce faceam o comanda. Am zarit-o si am adaugat-o in cos si ma bucur ca am facut-o :). In plus e o crema de maini spornica si e nevoie de putin produs la o aplicare. In cazul meu o folosesc de mai multe ori pe timpul zilei si dupa o luna de folosire nu am terminat nici jumatate inca. Cel putin jumatate din iarna imi va fi alaturi :).
Pentru ca si ingrijirea corpului e importanta mai ales acum cand e frig afara nu uitati sa va ingrijiti si de acest aspect si sa aplicati cat mai des o lotiune de corp. Eu mi-as dori sa folosesc un astfel de produs zilnic, insa se intampla sa cam uit sau sa imi fie lene, dar de cel putin 3 ori pe saptamana folosesc lotiune de corp....sper ca se compenseaza :p. Nivea ne ofera o gama varianta de creme si lotiuni de corp, pe cateva le-am incercat si sunt foarte bune. In plus imi place mirosul superb pe care il au :)

Voi cat de multa atentie acordati ingrijirii mainilor si ce produse folositi?
Va astept cu drag comentariile :)


You May Also Like

0 Comments