Search

Sunt bloggerita cu acte in regula !!!

by - miercuri, decembrie 10, 2014

Hmm...sunt bloggerita de mai bine de 4 ani si n-am acte carti de vizita? Pai se poate? Nu...nu se poate pentru ca tocmai mi-am facut si trebuie sa declar si aici cand sunt de incantata si cat de frumoase sunt cartile mele de vizita :).

Au fost facute pe site-ul luxurycards.ro si le-am primit destul de rapid. Am ales un model simplu si elegant, fara prea multe chestii pe el. Insa am uitat sa mentionez pagina de facebook pe ele, dar nu-i bai ca e adresa blogului si de pe blog ajunge lumea pe facebook :)). Cred ca sunteti curioase cum arata, nu? Ei bine sunt carti de vizita de lux in toata regula :)


Le-am primit intr-o cutiuta neagra draguta, unde de fapt le si pastrez ca sa nu le ratacesc prin toata casa. Cartile de vizita sunt realizate din carton solid, de calitate.



Imi plac foarte mult si am fost tare incantata cand le-am primit. Daca va doriti si voi pe site gasiti o varietate de modele din care puteti alege. Mi-a facut cu ochiul si gama de carti de vizita cu Emboss si imi place metoda prin care sunt realizate. In plus arata foarte elegante. 
Preturile sunt accesibile, produsele de calitate, deci merita :).

Cartile de vizita sunt importante pentru bloggeri. Cand trimitem de exemplu un colet la un concurs e bine sa strecuram o carte de vizita in colet, pentru ca persoana respectiva sa nu uite unde sa ne gaseasca. In cazul in care participati la intruniri de bloggeri puteti face schimb de carti de vizita intre voi. Sau le puteti oferi si apropiatilor....e o metoda ingenioasa sa ne laudam cu blogul :))).

Ce spuneti, va plac cartile mele de vizita? :P

You May Also Like

0 Comments