Search

Utilitatea jocurilor online :)

by - luni, decembrie 01, 2014

Voua va e dor de copilarie? Nu stiu ce raspuns veti da voi, insa eu in mod cert voi raspunde pozitiv. Cand eram eu mica nu existau atatea jocuri cate sunt acum si parca ii invidiez pe copiii din ziua de azi :))). Cu toate astea profit si eu de jocuri si le consider o metoda inedita de a ma relaxa si amuza.
Internetul ne deschide portile catre jocurile online asa ca avem de unde sa alegem.


De foarte multe ori cand am vrut sa ma relaxez m-am refugiat in jocurile online. Nu va imaginati ca joc jocuri grele care ma streseaza mai mult decat sunt deja :)). Imi plac jocurile simple si amuzante. Ma incanta jocurile in care personajele sunt din desene animate. Desenele pe care le-am urmarit cu atata drag in copilarie. Cred ca astea sunt genul de jocuri spre care ar trebuie sa se orienteze si copiii...nu Counter Strike si alte minunatii. De curand am descoperit o serie de jocuri cu dora care mi se par fascinante....atat pentru copiii cat si pentru mine :D. : http://www.xjocuri.com/jocuri-cu-dora.html


Inainte de a ma distra pe site-urile online de jocuri am cautat mereu ca site-urile sa fie bune, sa nu sacadeze jocurile si sa aiba un design placut. Xjocuri.com a trecut cu brio de cerintele mele si am ramas surprinsa de multitudinea de jocuri de care dispune.

Hai sa va introduc putin in lumea copilariei mele de la 25 de ani si sa va spun de ce mi se pare asa fascinant jocul cu Dora :))).
Dora e un personaj inspirat din desenele animate Dora Exploratoarea si este o fetita curajoasa care alaturi de prietenii ei trece prin aventuri amuzante. Daca as avea un copil cu siguranta l-as imbia sa se joace cu Dora pentru ca jocurile sunt creative si educative. Dora are multi prieteni dar m-am distrat maxim pe seama maimutei Sandy care e atat de simpatica :D.

Acum ca v-am spus cat de mult imi place mie sa ma joc si de ce, haideti sa va spun si de ce consider eu ca aceste joculete sunt utile pentru copii. In primul rand copiii se identifica foarte mult cu personajele jocurilor sau ale desenelor si fara sa ne dam seama actiunile personajelor au un impact puternic asupra copiilor. In plus jocurile le dezvolta creativitatea, au oportunitatea de a-si testa abilitatile de recunoastere a culorilor, de a invata numerele si ii pot ajuta sa invete cuvinte in limbi straine precum engleza sau spaniola.

Voua va place sa va relaxati jucand jocuri? Daca aveti copiii ce parere aveti despre influenta jocurilor asupra lor?

You May Also Like

0 Comments