Search

Review - La Roche Posay - Cicaplast Mains

by - vineri, februarie 13, 2015

Printre lucrurile de care sunt dependenta se numara si crema de maini, asa ca nu concep sa plec de acasa fara sa am cel putin 2 in geanta. Nu stiu de ce 2...nu am o explicatie, insa cert e ca mereu am 2 in geanta :)). Pe timpul iernii mainile mi se usuca extrem de tare. Pe langa vremea rece de afara, mainile mele au des contact cu apa si cu detergenti toxici. Acestea sunt 3 motive din cauza carora mainile mi se usuca si uneori ma trezesc si cu iritatii. Insa de curand cele 2 creme pe care le port mereu cu mine, au fost inlocuite cu una singura fara de care nu as mai putea trai. Ba chiar as putea spune ca e cea mai buna crema de maini din toate cele incercate pana acum. Este vorba despre Cicaplast maini - crema reparatoare cu efect de bariera.


Proprietati si beneficii : 
Calmeaza, protejeaza si restaureaza bariera cutanta a mainilor supra-solicitate, deteriorate de agresiuni domestice sau profesionale, datorita asocierii dintre Niacinamida 4% si Glicerina 30%, intr-o textura lejera care permite reluarea activitatilor imediat dupa aplicare. 
Roseata si uscaciunea sunt reduse. Fara parabeni. Fara parfum.


Cicaplast are o consistenta de gel dens si e necesar sa aplicati o cantitate mica pentru ambele maini.  Se intinde foarte usor, se absoarbe rapid in piele si nu lasa nici o pelicula grasa pe maini, astfel am putut sa imi reiau orice activitate dupa ce o foloseam. Urasc cremele de maini care lasa mainile uleioase si ma impiedica chiar si sa scriu la tastatura. Si nici sotului meu nu ii place sa foloseasca tastatura dupa ce am uns-o eu cu crema de maini :)). Pe langa uscarea mainilor m-am confruntat mereu si cu roseata, in special iarna. Folosesc produsul de o luna, timp in care am dat la o parte alte creme de maini pentru a studia mai bine beneficiile pe care Cicaplast le aduce mainilor mele.


Fara sa exagerez macar un pic, sunt placut surprinsa de acest produs si de contributia lui la aspectul si starea mainilor mele. Chiar si dupa cateva ore de la aplicare mainile sunt hidratate si se simte bariera pe care o creaza in scopul de a preveni uscarea mainilor. Dupa ce ma spal pe maini bariera protectoare inca rezista si nu imi simt deloc mainile uscate. Cand a fost gerul ala naprasnic mainile mele aratau ca pielea de crocodil, asa de tare s-au uscat. Insa pe langa hidratarea de moment oferita de Cicaplast, actioneaza si ca tratament si ajuta pielea mainilor sa isi revina, sa fie moi si hidratate in permanenta.
Reduce si roseata pielii, o alta problema cu care ma confrunt in special iarna. Cicaplast e o crema ideala pentru ingrijirea mainilor si v-o recomand cu drag :).

Brand : La Roche Posay
Denumire produs : Cicaplast Mains
Gramaj : 50 ml
Pret : aproximativ 30 lei
Expira in : 12 luni de la deschidere
Poate fi achizitionat : din farmacii sau online

Daca va plac produsele La Roche Posay sau sunteti curioase sa le incercati, va recomand sa le dati un like la pagina de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile si promotiile :).

Voi aveti probleme cu uscarea mainilor? Ce creme folositi?
Ati incercat Cicaplast Mains?
Va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

0 Comments