Search

Review masca de par Salon Hits 11 Beneficii

by - sâmbătă, februarie 21, 2015


De curand v-am vorbit despre samponul Salon Hits 11 beneficii, iar astazi urmeaza sa va spun parerea mea despre masca de par din aceeasi gama iar curand o sa scriu si despre spray-ul de par.
Folosesc masca Salon Hits 11 Beneficii de ceva timp iar parul meu arata foarte bine. Mai multe detalii despre produs si despre efectele pe care le-a avut asupra parului o sa va dezvalui in acest articol. 


Masca este destinata parului uscat si deteriorat. Are efect anti-imbatranire, repara parul si il protejeaza. Formula inovatoare contine microcapsule de ser imbogatite cu vitamina A si E pentru o mai buna hidratare.
Beneficii : hraneste intens, repara parul din exterior si din interior, anti-rupere, repara semnele de imbatranire ale parului, hidratare pe termen lung, repara varfurile despicate, efect de descalcire, stralucire si luminozitate, anti-electrizare, netezire si catifelare, da forma si volum.

In primul rand trebuie sa mentionez ca are un miros foarte placut care se pastreaza in par si m-a fascinat ca si masca la fel ca si samponul au culoarea mov :D.



Are o textura densa, cremoasa si in poza de mai sus puteti observa microcapsulele cu ser imbogatite cu vitamina A si E. Va spun sincer ca la inceput mi-a fost teama ca nu cumva sa imi ramana prin par acele microcapsule, insa din fericire s-au clatit fara nici un fel de problema.

Am aplicat masca si la radacina si nu mi s-a ingrasat parul mai repede ca de obicei si nici nu mi-a provocat matreata. Am aplicat-o pe parul umed, uscat cu prosopul si am lasat-o sa actioneze 15-20 de minute dupa care am clatit bine parul cu apa calduta. De cand o folosesc am sesizat ca varfurile nu mai sunt atat de uscate cum erau inainte si stau mai asezate. De asemenea parul arata foarte bine, e hidratat si stralucitor. De obicei mastile de par care imi lasa parul foarte moale...il lasa si foarte infoiat. Insa masca Salon Hits lasa chiar si parul cret foarte catifelat, fara sa il infoaie. Are efect de netezire si parul care se electrizeaza e istorie pentru mine.

E o masca foarte buna si confera parului hidratare maxima si intareste firul de par. Nu i-am gasit mastii nici un punct negativ si din partea mea primeste toate laudele. V-o recomand cu mare drag sa o incercati si daca aveti parul fragil cu siguranta o sa va fie de folos pentru ca pe langa restul proprietatilor pe care le are, intareste parul si acesta devine mai rezistent.

Masca are un gramaj de 250 ml, costa 34 lei si poate fi achizitionata de aici. Raportul calitate-pret mi se pare foarte bun, e un produs care merita atentia.

In articolul urmator o sa va scriu despre tratamentul leave-in din aceasi gama :).

Ati incercat aceasta masca de par? Daca nu, sunteti tentate?
Va astept cu drag comentariile :*


You May Also Like

0 Comments