Search

Review parfum Prada Luna Rossa Extreme

by - joi, februarie 19, 2015

Luna trecuta v-am prezentat produsele achizitionate la ultima comanda de pe aoro. Printre cateva produse superbe si tentante, v-am aratat si parfumul Prada Luna Rossa Extreme pe care i l-am facut cadoul sotului meu. Dupa cum bine stiti sunt fascinata de parfumurile de barbati, imi plac foarte mult si de aceea va vorbesc despre ele. Poate va poate fi de ajutor daca sunteti in cautarea unui parfum pentru jumatatea voastra :).

Prada Luna Rossa a fost lansat de catre casa de parfumuri Prada in anul 2013. Parfumul este numit dupa barca cu panze si echipa de navigatie "Red Moon" sau Luna Rossa care participa in competitii la cupa americana. Avand in vedere numele parfumului, acesta se inspira din lumea de navigare extrema si denota pasiune pentru victorie si prestigiu. 

Parfumul se deschide in note de vanilie, una dintre aromele pe care le ador. Restul ingredientelor din care este compusa mireasma sunt : bergamota, levanda, cihlimbar, ienupar, piper si Galeopsis ladanum.
Toate aceste ingrediente stau la baza unui barfum rafinat, destinat barbatului matur. Este un parfum casual/elegant si sunt innebunita dupa mirosul lui.

Sticla parfumului de asemenea emana eleganta si rafinament prin intermediul designului superb. Mirosul este unul puternic, insa nu e genul intepator care sa provoace dureri de cap. Levanda din compozitie accentueaza notele de prospetime iar in combinatie cu restul ingredientelor rezulta o mireasma inovatoare, superba. 
Esenta principala a parfumului este una orientala-picanta iar rezistenta este una incredibila. Intensitatea parfumului vine din tonurile de piper negru care stinse cu vanilie confera parfumului o aroma deosebita. 


Toate aceste ingrediente stau la baza unui parfum puternic cu o persistenta mare. Rezista pe haine si pe piele timp indelungat si chiar si a doua zi pe haine se simte aroma subtila a parfumului. In primele 6-7 ore nu isi pierde deloc din intensitate, iar dupa acest interval aroma incepe sa se simta mai subtil.

Fiind un parfum puternic si foarte barbatesc il recomand barbatilor maturi cu o personalitate puternica, care e conturata de mireasma placuta a parfumului Prada Luna Rossa. 
Prada a raspuns nevoilor barbatilor si a creat un parfum incitant, pastrand insa elementele de lux traditionale ale casei.

Ma bucur foarte mult de alegerea facuta cand am ales sa ii fac sotului meu acest parfum cadou. La fel ca si mine, e fascinat de aroma si de rezistenta lui si e printre cele mai placute parfumuri pe care le-a folosit. E primul parfum Prada pe care l-a avut, insa cu siguranta vor urma si altele pentru ca sunt sigura ca sunt si alte parfumuri Prada la fel de speciale, si abia astept sa le descopar :).

Parfumul poate fi achizitionat de pe aoro.ro si il puteti gasi la pretul de 274 lei/ 100 ml, 203 lei/ 50 ml sau daca vreti intai sa il testati puteti opta pentru un esantion de 1 ml la pretul de 6 lei. Eu l-am achizitionat in varianta cea mai mare de 100 ml, pentru ca dupa ce am vazut compozitia, am fost sigura ca o sa ii placa.

In concluzie ma declar incantata de Prada Luna Rossa Extrem, atat din punct de vedere al calitatii cat si a rezistentei indelungate. 

Voua ce parfumuri barbatesti va plac? Pe acesta l-ati incercat?
Va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

0 Comments