Search

Adona.ro - O lume plina de genti !!!

by - miercuri, martie 25, 2015

V-am anuntat de curand pe Facebook, initiativa mea de a incepe o rubrica de fashion pe blog. Am mai cochetat inainte cu asta, insa nu m-am tinut de treaba :). Insa din dorinta de a avea un blog cat mai complex, m-am gandit sa o reiau. Nu o sa postez tinute pentru ca nu am timp...si nici fotograf. Insa imi place sa urmez trendurile, sa creez tinute si m-am gandit sa impartasesc aceasta parte si cu voi. In cadrul rubricii de fashion veti gasi recomandari de magazine online, review la diverse haine si accesorii, propuneri de tinute si multe altele.

Si uite asa ideea mea a prins contur si iata-ma cum scriu primul articol :).Fiind primul meu articol din aceasta rubrica, m-am gandit sa fie mai special si sa reprezinte ceea ce eu iubesc cel mai mult : Gentile !!! Iubesc si rochitele, fustele, pantofii etc., insa pot rezista in fata lor. Dar niciodata in fata unei genti. Nu conteaza cate am in colectie...mereu imi mai trebuie. Tocmai din acest motiv m-am apucat si de genti din hartie. Majoritatea persoanelor isi aleg geanta pe care o poarta in functie de tinuta din ziua respectiva. Ei bine, eu de cele mai multe ori stiu ce geanta voi purta maine si in jurul ei imi construiesc tinuta. 

Acum cateva zile v-am aratat pe Facebook, o noua geanta care si-a facut loc in colectia mea. Si nu orice loc...ci unul special, pentru ca e atat de superba, incat nu ma satur sa o admir :)). Geanta Paris, e o geanta foarte frumoasa si calitativa, dar mai multe detalii despre ea o sa va ofer in urmatoarea postarea pe care o sa i-o dedic. Astazi vreau sa va vorbesc despre site-ul Adona.ro, site care gazduieste o sumedenie de genti superbe, de diferite marime, diferite texturi...pentru orice gust :). Imposibil sa nu gasesti ceva care sa nu iti placa.


Initial am vrut sa scriu acest articol inainte de a primi geanta, insa m-am gandit sa mai am putina rabdare, pentru a va oferi detalii complete despre livrare si serviciile oferite, pentru ca din punctul meu de vedere aceste detalii cantaresc mult in fidelizarea unui client. De exemplu nu as putea sa mai comand de pe un site la care am asteptat mai bine de o saptamana sa ajunga coletul. Eu sunt genul de persoana care pune accent pe micile detalii si din punctul meu de vedere pe langa calitatea produselor, magazinele online ar trebui sa ofere servicii de calitatea si in livrarea produselor.

Site-ul Adona a fost o incantare din momentul in care am intrat prima data, pana in momentul in care am primit coletul cu minunata geanta. Coletul a ajuns foarte repede. A plecat de la ei vinerea si luni a ajuns la mine. Acest aspect ma bucura si din partea mea primesc toate aprecierile pentru ca intr-adevar tin la calitatea transportului si la rapiditatea livrarii oriunde in tara. Si nu e doar aprecierea mea ci a sutelor de clienti multumiti.

Va invit sa dati like si la paginia de facebook adona.ro, care in prezent are peste 11.000 de aprecieri, 11.000 de persoane care apreciaza gentile adona :).

Comenzile se livreaza in 1-2 zile lucratoare prin curier. La comenzile de peste 200 lei, beneficiati de transport gratuit. Pentru comenzile mai mici de 200 de lei transportul costa 15 lei oriunde in tara si 8 lei in Bucuresti.

Peste 7000 de persoane au comandat produse de pe adona.ro. Peste 7000 de clienti multumiti :). Aici puteti gasi o parte din testimoniale. Alte pareri ale clientilor le puteti gasi pe pagina lor de Facebook.


Daca comandati o geanta si pur si cand o primiti va dati seama ca nu vi se potriveste, sau doriti sa comandati un alt produs, puteti returna produsul in 14 zile. Singura conditie e ca geanta sa nu fie purtata. Nu exista taxe de retur, veti plati doar transportul produsului :).


Adona.ro este un site complex, care ofera servicii si produse de calitate. Si nu spun asta doar din ce am citit pe site, spun asta in calitate de client multumit. Sunt foarte incantata de rapiditatea livrarii, de ambalarea perfecta a coletului si bineinteles de calitatea produselor. Va recomand site-ul cu mare incredere, va asigur ca veti fi multumite. Gama de produse este una foarte mare si fie ca adoptati un stil elegant sau casual, cu siguranta veti gasi cel putin o geanta pe gustul vostru.


Preturile mi se pare prietenoase si accesibile. In plus periodic sunt reduceri si oferte pe site. Momentan e in desfasurare campania All Black, in cadrul caruia toate gentile sunt reduse cu 10%. Asadar va invit sa ii urmariti pe Facebook, pentru ca mereu au campanii tentante :)


Ati comandat de pe site-ul Adona.ro?
Daca nu....care e geanta care va trage cu ochiul? :)
Va astept cu drag parerile :)

You May Also Like

1 Comments

  1. Mulțumim pentru împărtășirea caracteristicilor pe care le consideri importante la cumpărarea genților online :)

    RăspundețiȘtergere