Search

Am castigat cel mai frumos premiu de la ILUX.ro !!!!

by - vineri, martie 20, 2015

Acum ceva timp v-am aratat o poza cu 2 produse pe care le primisem in ziua respectiva si v-am promis ca o sa va arat pe blog despre ce e vorba. Cele 2 produse au fost castigate la concursul "Sunt mandra ca sunt femeie" organizat de site-ul iLUX.ro. La inceput nu am vrut sa ma inscriu, pentru ca nu ma consider o persoana atat de norocoasa, dar am zis sa incerc totusi ca nu am nimic de pierdut iar premiul era superb. Si exact a doua zi dupa inscriere primesc un mesaj in care sunt anuntata ca am castigat o cutie de bijuterii Stackers. Pff....nu mi-a venit sa cred ca am castigat un premiu atat de superb. Mi s-a spus ca o sa fiu anuntata cand e trimis coletul, dar se pare ca au vrut sa imi faca o surpriza si mai mare si au trimis coletul fara sa ma anunte. Am desfacut coletul ca un copil si abia asteptam sa vad ce e inauntru. Eram la servici cand a ajuns, asa ca am reusit sa ii fac o poza ca sa vedeti cat de frumos a venit impachetat. Apreciez foarte mult atentia la detalii, imi place cand primesc lucruri atat de frumos impachetate. Foarte dragut din partea lor :). Pachetelul mic a venit ca bonus, ca un mic cadou din partea lor :). Curioase ce contine? Pai hai sa vedem : 


Superba cutie Stackers si.....


....un pantof Stiletto din ciocolata. Da, ati citit bine, din ciocolata. Cand l-am vazut imi venea sa sar in sus de fericire atat de mult mi-a placut :)). E absolut superb...nu am cuvinte sa il descriu. Si miroase atat de bine...insa am decis ca e pacat sa il mananc si i-am facut loc de cinste intre parfumuri :


Nu stiu voi, dar eu nu am mai vazut obiecte atat de deosebite de ciocolata. Dupa ce l-am analizat si am facut dansul bucuriei, am intrat pe pagina de Facebook Chocolissiomo Romania si acolo am descoperit o sumedenie de minunatii din ciocolata. Foarte frumos ce realizeaza acesti oameni :).

Acum sa trecem la prezentarea cutiei : 


Cutia de bijuterii Stackers este compusa din 3 casete diferite, in care pot fi aranjate toate tipurile de bijuterii. Imi place foarte mult culoarea fuchia de la exterior si materialul cu floricele din interior. Ii da un aer foarte feminin :). Ea insasi e o bijuterie. Este foarte calitativa iar exteriorul este invelit in piele ecologica.


Capacul se inchide cu o inchizatoare metalica si il consider ideal de luat in calatorii deoarece cuprinde mai multe compartimente pentru diverse tipuri de bijuterii : 

In caseta adanca intra bijuteriile mai mari, precum bratarile, insa eu intentionez sa utilizez aceasta caseta pentru fardurile de ochi. Am cateva palete care ar intra perfect aici :D


Iar ultima caseta are compartimente mici, in care pot fi depozitati cerceii :)


Imi place la nebunie cutia de bijuterii. Pe langa faptul ca e absolut superba, e bine gandita, astfel incat sa putem pastra orice bijuterie in ea. Eu nu am foarte multe bijuterii, de aceea 2 casete imi ajung sa le depozitez, iar pe cea adanca vreau sa o pastrez pentru farduri :).

Mi-ar fi placut sa va arat si cum am organizat caseta si ce am pus in ea, insa am in plan o curatenie generala si o reorganizare a tuturor produselor si cand am timp ma pun pe treaba. Insa o sa va arat pe Facebook fotografii cu caseta de bijuterii plina :D.

Scrierea acestui articol a fost placerea mea, nu m-a rugat nimeni sa il scriu. Insa am fost atat de incantata de coletul primit si ar fi fost pacat sa nu ii dedic o postare pe blog. Daca vreodata va ganditi sa cumparati de pe iLUX.ro, fie pentru voi, fie un cadou pentru cineva drag, va recomand sa apelati cu incredere la ei. Au produse frumoase si calitative si acorda multa atentie coletelor, serviciile oferite fiind ireprosabile :)

Pe aceasta cale le multumesc din nou celor de la ILUX.ro pentru premiu. Chiar mi-au facut o bucurie imensa :). Am studiat produsele de pe site si am gasit cateva absolut superbe pe care le voi lua in considerare pentru cadouri pentru cei dragi :).

Va invit sa cititi si revista online Alegria care e dedicata tuturor femeilor :)

Va place supriza primita? Ati comandat vreodata de pe ILUX.ro?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

0 Comments