Search

Lenjerii de pat frumoase si ieftine :)

by - vineri, martie 27, 2015

Asa cum machiajul ne schimba starea de spirit si ne face sa ne simtim mai increzatoare, acelasi lucru e valabil si pentru lenjeriile de pat. Mereu am optat pentru lenjerii colorate, frumoase in care sa ma cuibaresc cand urmaresc un serial si savurez o ciocolata calda.

Niciodata nu m-au incantat lenjeriile albe. Mereu le-am considerat ca fiind banale. Am descoperit de curand un site cu lenjerii de pat ieftine si m-am gandit sa fac o postare in care sa va prezint modelele care imi plac, poate va inspir :). Preturile sunt foarte mici si momentan este o oferta pe site 1+1 gratis.

Dintre toate modelele existente preferata mea este aceasta din poza de mai jos : 


Imi plac lenjeriile de pat colorate iar daca nuanta care predomina este rosu, clar va deveni preferata mea. Acum in toiul primaverii aceasta lenjerie e perfecta pentru a ne aduce starea de spirit primaveratica. 
Sotul meu nu isi da cu parerea despre lenjeria de pat :)). Lui ii place orice aleg eu :).

Pe site in categoria de lenjerii de pat Pucioasa am gasit de asemenea cateva care imi plac. Sunt lenjerii 3D si momentan nu am niciuna, dar mi se par foarte frumoase si cu siguranta o sa imi cumpar la un moment dat.

Cea din poza de mai sus e absolut superba. Imi place combinatia de negru cu rosu si alb. E o lenjerie frumoasa si eleganta. 

Aceasta cu mingi de fotbal mi-a atras atentia si mi se pare chiar interesanta. Sotului meu i-ar placea cu siguranta. De fapt carui barbat nu i-ar placea? Lenjeria pare foarte calitativa, imprimeurile sunt puternice iar nuantele foarte frumoase. 

Pe langa frumusetea lenjeriei tin foarte mult si la calitate. Iar aici pretentiile mele inseamna ca dupa spalare lenjeria sa nu isi piarda intensitatea culorilor si sa fie dintr-un material calitativ. Lenjeriile prezentate mai sus, precum si restul de pe site sunt confectionate din bumbac 100% iar calitatea lor e confirmata de cei  99% de clienti care au comandat lenjerii de pat de pe site.

Preturile sunt extrem de mici iar oferta 1+1 gratis e valabila atat la lenjerii cat si la pilote si cuverturi. Avanad in vedere ca lenjeriile de pat nu se prea gasesc la un pret mic, e o oferta buna de care cu siguranta va profita multa lume :).


Voua ce lenjerii de pat va plac? Le preferati pe cele simple sau optati pentru modele mai colorate cu design-uri deosebite?

You May Also Like

0 Comments