Search

M-am vopsit cu Palette Perfect Care Color

by - sâmbătă, martie 21, 2015

De-a lungul timpului parul meu a suferit cateva modificari si am jonglat cu diverse nuante. Mi-au trebuit vreo 4 ani sa imi dau seama ca nu imi sta bine bruneta si intr-un final m-am decis sa ma vopsesc roscata. Procedeul a durat pentru ca am scapat greu de negrul din par. Insa pana la urma a iesit cum vroiam. Inainte de nunta mi-am decolorat parul pentru a obtine un rosu puternic asa cum imi doream. Si l-am obtinut. Doar ca de atunci parul e mult mai sensibil, tinde sa se usuce pe lungime si pe langa mastile si tratamentele pe care i le administrez, caut vopsele bune, de preferinta fara amoniac care sa nu degradeze parul.

Palette este nr. 1 in Europa in vopsirea parului si de curand a lansat prima sa gama de colorare a parului fara amoniac, cu o formula unica imbogatita cu elixir de matase ce asigura o ingrijire intensa a parului in timpul vopsirii si culori bogate, intense si pline de stralucire. 

Colectia curpinde 20 de nuante vibrante iar datorita tehnologiei Multi-Strat ofera o noua experienta a colorarii permanente fara amoniac. Elixirul de matase din formula sigileaza culoarea, oferind protectie si ingrijire parului. Acesta actioneaza in favoarea mentinerii culorii invelind firul de par intr-o bariera cristalina care il protejeaza chiar si dupa mai multe spalari. In plus datorita capacitatii sale de a retine apa, proteina de matase are rolul de a mentine nivelul de hidratare a firului de par, imbunatateste elasticitatea acestuia si reduce riscul deteriorarii. In urma testelor, femeilor au apreciat ca noua formula Palette Perfect Care Color ofera parului cu pana la 60% mai multa ingrijire, pana la 70% mai putine fire despicate si pana la 100% mai multa stralucire.

Eu am ales nuanta 678 - Roscat Rubiniu. Este o nuanta superba de rosu. Pentru ca am un par lung si foarte des, pentru o vopsire e nevoie de 5 cutii de vopsele.


Am pornit de la aceasta nuanta


Continutul vopselei :


Vopseaua are o consistenta foarte cremoasa si e foarte matasoasa. Se poate observa acest lucru si in cele 2 fotografii de mai jos.


Am stat cu vopseaua in par aproximativ 45 de minute pentru a ma asigura ca vopseaua patrunde bine in firul de par, eu avand firul de par foarte gros. Poate voua vi se pare mult, insa vopseaua de par Palette nu contine amoniac, nu degradeaza parul ci chiar il hraneste. Dupa ce am clatit vopseaua, parul a ramas foarte moale. E ca si cand as fi folosit o masca de par :)


Si acesta e rezultatul final. Am facut fotografii in 4 lumini diferite ca sa va dati seama mai exact de nuanta. Sper ca am reusit sa surprind frumusetea culorii pentru ca este absolut extraordinar de frumoasa. In plus are un luciu foarte frumos. M-am vopsit acum 2 saptamani si culoarea inca rezista, in cazul in care m-am spalat pe par de aproximativ 3 ori pe saptamana. Vopseaua a patruns foarte bine in firul de par si intr-adevar se simte hidratat si matasos. De obicei vopsele fara amoniac tind sa paleasca mai repede din par, insa aici nu e cazul. Nuanta e frumoasa, vibranta, stralucitoare si rezistenta !!!


Sunt foarte multumita de Palette Perfect Care Color si cu siguranta o sa ii raman fidela :)
Ati incercat noua vopsea de la Palette? Va place rezultatul obtinut in cazul meu ?:) 
Va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

1 Comments