Search

Review crema pentru piele uscata Bioderma

by - joi, martie 19, 2015

Slabiciunea mea pentru produsele Bioderma o stiti deja, nu? De fapt nu e slabiciune....e pasiune fata de produsele de calitate. Bioderma e primul brand de dermatocosmetice pe care l-am incercat acum multi ani si cum prima iubire nu se uita, am ramas fidela produselor :D. Daca nu stiti exact ce inseamna dermatocosmeticele, va invit sa cititi acest articol, in care am abordat subiectul :).

In acest articol doresc sa va prezint un nou produs Bioderma care a intrat in rutina mea de ingrijire a tenului. Este vorba despre crema Bioderma Atoderm Nutritive. Produsul a fost lansat cu putin timp in urma si dupa aproape 2 luni in care am testat aceasta crema, e timpul sa va vorbesc despre ea.


Bioderma Atoderm Nutritive a fost dezvoltata in laboratoarele Bioderma pentru a satisface nevoilor persoanelor cu pielea foarte uscata, slabita si reactiva.
Combinatia de ingrediente naturale (unt de Shea si Avocado), renumite pentru proprietatile lor de hranire, refacere si calmare a pielii si agentii hidratanti (vaselina, glicerina) asigura un efect intens de hranire a pielii.
Crema este bogata in ingrediente active dozate in concentratii mari, ajuta la echilibrarea nivelului de apa si lipide din piele. Atoderm Nutritive este un produs hipoalergenic, fara parfum si fara parabeni.

Ambalajul e potrivit pentru acest gen de produs. E mult mai igienic in tub si e mai usor de transportat la nevoie. 
Mi-a fost de mare folos crema pentru ca in aceasta iarna tenul mi-a fost destul de afectat de vremea de afara si a fost nevoie de ingrijire extra. Crema este recomandata pentru pielea uscata si foarte uscata, insa si tenul meu mixt trece prin perioade in care are nevoie de mai multa hidratare, asa ca m-am inteles foarte bine cu produsul.. Ma asteptam la o consistenta grasa, insa am fost placut surprinsa cand am vazut ca ma insel. Nu este genul de crema densa, grasa, care se absoarbe greu in piele, lansand in urma o pelicula pe ten. Are o textura cremoasa, e foarte usoara si se absoarbe rapid in piele. Dupa aplicare lasa tenul moale si vizibil mai hidratat. Mi-a protejat tenul in zilele geroase de iarna si a prevenit uscarea lui.



Am introdus crema in rutina mea de ingrijire de dimineata pentru ca lasa tenul catifelat si imi place cum se aseaza fondul de ten peste ea.

Este o crema total diferita de ce am incercat pana acum. Este foarte lejera, e asemanatoare unei lotiuni sau chiar a unui serum as putea zice, fiind si foarte fina. Mi-a fost de mare folos in aceasta iarna si inca o folosesc pentru ca vremea de afara tinde sa fie cam incapatanata. E o crema foarte bine formulata si v-o recomand cu mare drag.

Ingrediente : 

Aqua/Water/Eau, GlycerinParaffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile Minerale,Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cetearyl Alcohol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Palmitate, Pentylene Glycol, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract,SqualanePersea Gratissima (Avocado) Oil Unsaponifiables, Paraffin, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Cetearyl Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 60, Glyceryl Polyacrylate, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide


Gama de produse Bioderma este una foarte mare si nici un produs incercat de mine nu m-a dezamagit pana acum. Voi ce produse Bioderma iubiti?
Ati incercat Bioderma Atoderm Nutritive?
Va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

0 Comments