Search

Review parfum Desire - Famous Luxury Perfumes

by - miercuri, martie 11, 2015

Pana nu de mult, sincer nu auzisem de parfumurile Famous Luxury Perfumes. Nu stiu cum de nu am dat de el, dar acum le-am descoperit si ma bucur tare mult. 
Productia parfumurilor se realizeaza in cele mai cunoscute fabrici din Germania. Esentele sunt exclusiv apa de parfum si contin concentratia maxima de uleiuri aromatice pentru o persistenta indelungata. Preturile sunt foarte mici deoare au fost eliminate costurile cu brandul, distributia si ambalajele scumpe si s-a pastrat calitatea, obtinand astfel pretul redus.

Gama Luxury Perfumes contine 7 parfumuri de dama si 4 parfumuri de barbati. 

Eu am avut ocazia sa incerc parfumul Desire, care este cel mai bine vandut parfum al acestui brand si in acest articol o sa va vorbesc despre el.
Inainte de a-l primi stiam ca o sa mi se potriveasca deoarece am studiat compozitia lui si ma asteptam la un parfum floral-fructat, asa cum si este de fapt.
Genul parfumului este senzual-romantic si are urmatoarea compozitie : 

Note varf : para, coacaze negre
Note de mijloc : iasomie, flori de portocal, iris
Note de baza : nuca, patchouli, vanilie, boabe de tonka


Sticla parfumului pe cat e de simpla, pe atat de eleganta mi se pare. Nu are nimic sofisticat, complicat, insa iasa in evidenta prin eleganta.

Cand l-am mirosit prima data, mi s-a parut un parfum mai special, mai aparte. Este un parfum puternic, insa nu e genul care sa iti provoace migrene sau greturi. E puternic...intr-un mod placut. 
Are un miros destul de dulce, floral-fructat, care se mentine timp indelungat. Persistenta unui parfum poate sa fie diferita in functie de pH-ul pielii. In ceea ce ma priveste pe pielea mea parfumul Desire rezista aproximativ 10-11 ore. Dupa aceasta perioada se mai simte, insa destul de vag. Pe haine in schimb, persista multe zile :).


Nu as putea sa va spun exact daca e un parfum de zi sau de seara. Asta cred ca tine de gusturile si preferintele fiecaruia. Insa fiind un parfum puternic, il port mai mult seara, ziua prefer ceva mai fresh, mai light. Insa cu toate astea au fost si zile in care l-am purtat....pentru ca asa am simtit :D.

Am primit si mostre din celelalte parfumuri si toate miros bine, special. Parfumul Caprice imi place de asemenea tare mult pentru ca se simt puternic notele de vanilie si mandarina pe care le ador. Si Mystery este un parfum deosebit, lemnos, in care predomina notele de iasomie si casmir.
Fiecare parfum are o aroma deosebita si imi plac tare mult si cele de barbati. Sunt parfumuri puternice, aromate si speciale :).

Pretul fiecarui parfum este de 156 lei. Pentru cei care ati castigat vouchere de 100 lei in cadrul concursului de pe facebook, puteti cumpara orice parfum cu 56 lei, daca il comandati pana la sfarsitul lunii martie.

Daca deja ati comandat un parfum, sunt foarte curioasa de alegerile voastre si va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

0 Comments