Search

Review pensule de machiaj Killy's

by - marți, martie 10, 2015

Acum ceva timp v-am aratat pe Facebook o cutie plina cu bunatati primita din partea celor de la Killy's. M-a incantat foarte mult acest cadou si ma bucur ca am facut cunostinta cu cateva dintre produselor lor, pentru ca nu le-am incercat niciodata.
Gama Killy's curpinde tratamente pentru unghii, produse dedicate manichiurii si produse pentru make-up. 
Eu am primit tratamente de unghii, cateva accesorii pentru manichiura, un set de unghii false si 4 pensule. Despre tratamentele de unghii si accesorii o sa va vorbesc curand intr-un nou articol, astazi va prezint pensulele :).

Mereu am fost de parere ca pentru un machiaj bine executat, avem nevoie si de instrumentele potrivite. Pensulele de calitate sunt o necesitate in portfardul fiecarei doamne/domisoare care iubeste arta machiajului. Eu nu detin extrem de multe pensule, insa am cateva de baza, fara de care nu as mai putea trai :D.

De curand colectia mea s-a marit cu 4 pensule de la Killy's, despre care vreau sa va vorbesc in acest articol.


Am primit o pensula oblica pentru blush/conturarea fetei, o pensula cu buretel, una pentru aplicarea fardului si una pentru aplicarea tusului. 


Pensulele sunt confectionate din par sintetic si totusi sunt foarte moi si extrem de calitative. Sunt foarte dese si aplicarea produselor de machiaj cu ele e foarte usora. Sunt lucrate foarte bine, sunt prinse bine in manere si nu le cad deloc firele. Le-am spalat de cateva ori de cand le am si nu le-au cazut firele si nu s-au decolorat. 


Pensula pentru blush am folosit-o cel mai des, aproape zilnic, si imi place foarte mult rezultatul pe care il obtin. Pot blendui foarte usor fardul de obraz si se aplica la fel de usor.
Pensula pentru aplicarea fardului de asemenea imi place foarte mult. E precisa si aplicarea fardurilor e foarte usoara si rapida.
Si pensula cu burete mi-a placut mult si de obicei o folosesc pentru aplicarea iluminatorului sub spranceana.
Iar despre pensula pentru tus am doar cuvinte de lauda. Trasarea liniei de tus e mult mai usoara de cand o am si spre bucuria mea, acum reusesc sa imi fac niste codite decente :). E foarte usor de manevrat, chiar si pentru o incepatoare ca mine.
Pensulele nu se pateaza deloc si dupa ce sunt spalate arata ca noi.  


Pensulele Killy's se gasesc in Auchan, Careffour si Kaufland la preturi foarte avantajoase. Daca sunteti in cautare de pensule noi, vi le recomand cu drag pe acestea. Sunt foarte bune :).



You May Also Like

0 Comments