Search

Tag - I love drugstore makeup !

by - luni, martie 16, 2015

Mihaela, o bloggerita draga mie m-a invitat sa fac un tag, in care sa vorbesc despre produsele drugstore pe care le iubesc. Am multe produse de acest gen pe care le ador si va invit sa le descoperiti in acest articol :). In articol am mentionat doar cateva produse, dupa cum au fost intrebarile, insa trebuie sa stiti ca sunt o mare consumatoare de produse tip drugstore, pentru ca au preturi mici, sunt calitative si usor de gasit :).


1. What is your favourite drugstore makeup brand overall?
E greu de spus, pentru ca nu am un singur brand pe care il prefer. Insa ma indrept catre Essence care are produse ieftine si bune. Tot aici mentionez si brandurile Rimmel si Max Factor care de asemenea au produse bune si accesibile. 


2. What is your favourite face, cheek and lip products?
Pentru fata aleg fondul de ten Rimmel London Lasting Finish, despre care v-am scris aici. E unul dintre fondurile mele de ten preferate si il indragesc tare mult. Trisez putin si aleg 2 produse din categoria produselor pentru ten, deoarece vreau neaparat sa mentionez si pudra de la Farmasi. Are un pret mic de aproximativ 10 lei si e pudra pe care o iubesc de multi ani. E foarte calitativa si oricate pudre as folosi mereu ma intorc la ea la un moment dat. 
Pentru obraji folosesc o paleta de blush-uri despre care v-am scris aici. Imi place pentru ca e versatila, are toate nuantele pe care mi le doresc si de cand o am, nu am mai cumparat nici un blush. 
Pentru buze am mai multe preferate, insa in ultima perioada am facut o obsesie pentru produsele Baby Lips de la Maybelline.


3. Least favourite product?
Nu prea mai pastrez produsele care nu imi plac, prefer sa le ofer cuiva caruia i se potrivesc, ca e pacat sa expire la mine. Am analizat produsele din colectia de make-up si am constatat ca nu mai am produse care nu imi plac. Am avut la un moment dat...dar mama se bucura de tot ce nu imi place mie si se pare ca ei i se potrivesc :D.

4. What is your best makeup bergain? 
Aici o sa mentionez paletele Sleek si Naras. Ambele au o consistenta asemanatoare, sunt calitative si au o sumedenie de nuante. Paletele Naras sunt mult mai ieftine decat Sleek, insa ca si calitate sunt aproape identice. Despre paletele Naras v-am scris aici si despre paletele Sleek : Glory, Darks2, Storm, Acid si Oh So Special


5. What is you favourite underdog product?
Aici nu m-am gandit prea mult si primele produse care mi-au venit in minte au fost creioanele de ochi Ada. Au un pret mic de aproximativ 1 leu si sunt foarte bune. Am mai nimerit si cateva care nu erau foarte pigmentate, insa majoritatea sunt absolut superbe. Si in plus se gasesc intr-o varietate mare de nuante. 


6. A drugstore product that is overpriced.
La fel ca si Mihaela, aici o sa mentionez si eu un intreg brand si anume L'oreal. Produsele lor imi plac foarte mult, insa consider ca sunt cam scumpe. Niciodata nu am cumparat produsele la pret intreg pentru ca nici eu nu as da 60 de lei pe un ruj de la ei, oricat mi-ar placea nuanta. Sunt produse bune, dar balanta calitate-pret nu mi se pare foarte echilibrata.

7. Show your best drugstore dupe.
Hmmm....nu am nici un produs dupe :)

8. Drugstore product that isn't worth the hype?
Aici tot la fel ca si Mihaela o sa mentionez si eu rimelul 2000 Calorie de la Max Factor. Intr-o vreme s-au facut valuri in jurul lui si era laudat de toata lumea. Curioasa mi l-am cumparat si eu, dar nu mi s-a parut deloc special, nu mi s-a potrivit si bineinteles ca intr-un final a ajuns la mama :))). 


Si cam asta e tot :).Sper ca v-a facut placere sa cititi acest tag :). Nominalizez toate bloggeritele iubitoare de produse drugstore sa preia acest tag iar pe voi dragi cititoare va invit sa imi spuneti in comentarii care sunt produsele drugstore pe care le iubiti :)

You May Also Like

0 Comments