Search

Articole de imbracaminte pe Adona.ro

by - marți, aprilie 21, 2015

Buna dragilor,

Imi cer scuze pentru absenta de pe blog, insa cele care ma urmariti pe Facebook stiti care e motivul pentru care nu am putut sa scriu. Acum ma simt mai bine si sunt pregatita sa reiau activitatea de pe blog si sa va incant cu noi articole. 

Dupa o pauza de blogging de mai bine de o saptamana, astazi vin cu vesti bune. Cred ca deja sunteti familiarizate cu site-ul adona.ro si cu minunatiile de genti de pe site. Adona a devenit rapid unul din magazinele mele preferate datorita gentilor superbe si a multitudinilor de modele. Sunt putine site-uri care pun la dispozitie o gama atat de larga de produse, asa ca Adona m-a cucerit complet.

Astazi am placerea sa va aduc la cunostinta ca pe langa superbele genti de pe site, acum sunt disponibile inca doua categorii : rochii dama si imbracaminte.

Si in aceste categorii produsele sunt foarte diversificate si cu siguranta veti gasi ceva pe placul vostru. In plus apreciez faptul ca au un pret mic, majoritatea fiind si la reducere. 
In cadrul unul produs veti gasi toate detaliile de care aveti nevoie inainte de a va decide asupra unei achizitii. Cunosc persoane care evita sa cumpere de pe internet, deoarece nu sunt sigure asupra marimii, asupra materialului etc. Adona va ofera detalii complete despre materialul din care e confectionat produsul, astfel stiti ce cumparati. In plus pentru a va face o idee despre cum v-ar veni produsul veti gasi detalii si despre modelul care prezinta un articol de imbracaminte. Comparand inaltimea dvs si marimea pe care o purtati cu cele ale modelului va puteti face o idee despre cum v-ar veni. Aceste detalii sunt extrem de importante pentru ca va ajuta sa faceti cele mai bune alegeri si va ofera transparenta totala asupra produsului care urmeaza sa fie achizionat.

Am studiat articolele de imbracaminte si trebuie sa recunosc ca sunt foarte frumoase, speciale si mai jos o sa va prezint cateva articole de pe site :).


Intotdeauna mi-a placut modelul de rochita precum in pozele de mai sus. Sunt foarte feminine, usor de accesorizat si pun in evidenta picioarele si talia. In plus sunt articole vestimentare versatile, pot fi purtate atat la birou, cat si la o petrecele sau la o plimbare. Totul consta in accesorizarea lor. Fie ca sunteti inalta, mica de inaltime, slaba sau mai plinuta, acest gen de rochii vor pune in evidenta partile frumoase. Sunt genul de rochii care se potrivesc oricarei siluete. 


Daca de cele mai multe ori adoptati un stil office fie in viata de zi cu zi, fie doar la birou, atunci pe site-ul Adona.ro cu siguranta veti gasi ceea ce va trebuie. E timpul sa uitati de compleurile formate din pantaloni si sacou si sa alegeti o rochie feminina care sa va puna in evidenta silueta si femininatea. Rochiile sunt realizate din materiale foarte bune, au o croiala frumoasa si cu siguranta nu veti da gres. In functie de silueta pe care o aveti puteti alege rochia care va reprezinta si va avantajeaza cel mai bine. 

Daca articolele din categoria rochii m-a impresionat, sa stiti ca nici restul articolelor de imbracaminte nu se lasa mai prejos, si Adona ne intampina cu haine frumoase si deosebite. O sa va arat si din aceste categorii cateva articole de imbracaminte care imi plac, iar pe restul va las pe voi sa le descoperiti :*


De la fuste, camasi, bluze, pantaloni si pana la sacouri, pe Adona.ro puteti gasi orice articol de imbracaminte pe gustul vostru. Hainele sunt foarte frumoase, versatile si calitative. Ma bucur foarte mult ca au introdus aceasta categorie pe site, care vine in completarea superbelor genti.
Acum va puteti construi o intreaga tinuta, alegand obiectele de imbracaminte care vi se potrivesc.

Ii felicit inca o data pe cei de la Adona pentru introducerea categoriilor de haine. Mi se pare o idee excelenta si sunt sigura ca in curand site-ul va deveni apreciat de si mai multe doamne si domnisoare cochete.

Sunt foarte curioasa daca si pe voi va incanta noua categorie de haine de pe site la fel ca pe mine, asa ca va astept cu drag comentariile :*
Care sunt articolele de imbracaminte care va plac cel mai mult de pe site?

You May Also Like

0 Comments