Search

Geanta Paris - o geanta superba si versatila

by - marți, aprilie 07, 2015

Nu de mult, v-am facut cunostinta cu site-ul Adona.ro, un magazin online de genti superbe. Gama de produse este una variata, produsele deosebite si serviciile profesionale. Comenzile se livreaza rapid iar produsele ajung bine ambalate. Chiar am fost incantata :).

Personal ma consider dependenta de genti si mereu sunt in cautarea unei genti potrivite. Nici prea mare nici prea mica. Suficient de mare cat sa incapa tot ce iau dupa mine si suficient de mica cat sa fie chic. Un barbat nu cred ca ar intelege ce am spus eu aici, dar stiu ca voi ma intelegeti dragilor :). Daca va intrebati daca am gasit ceea ce cautam, raspunsul e da. Pentru ca acum ma mandresc cu noua mea geanta Paris, de dimensiuni potrivite, insa foarte incapatoare si extrem de frumoasa :)

De ce e atat de speciala geanta Paris, veti afla in acest articol :)



La momentul actual, este cea mai ravnita geanta de pe site si sunt tare mandra ca o am. E foarte versatila si poate fi purtata atat la o tinuta mai casual cat si la una eleganta/office.


Geanta are 2 manere scurte pentru a fi purtata pe mana si o curea lunga pentru a fi purtata pe umar. Imi plac ambele modalitati de purtare, insa prefer sa o port pe mana. Manerele scurte sunt detasabile, la fel si cureaua lunga.

Este confectionata dintr-un material foarte calitativ, fiind teapana si incapatoare. Oricate as indesa in ea, nu isi schimba forma deloc. E extrem de incapatoare si acest lucru nu poate decat sa ma bucure avand in vedere cate luam in geanta noi femeile.


Modelul de piele de sarpe e foarte interesant si da gentii un aer cochet, o face mai interesanta. Toate detaliile gentii Paris sunt atat de bine gandite, incat nu ii pot gasi gentii nici o parte negativa, atat e de superba.

Geanta este confectionata din piele ecologica si are dimensiuni potrivite nefiind nici prea mare nici prea mica. Are o lungime de 35 cm si o inaltime de 25 cm.



Imi plac foarte mult si detaliile aurii ale gentii, care ii confera un aer elegant.



In interior este confectionata dintr-un material calitativ, satinat si asa cum spuneam si mai sus este foarte incapatoare. Are 2 compartimente si 4 buzunare interioare. Imi plac gentile bine compartimentate pentru ca e mult mai usor sa organizezi totul in geanta si nu imi vine sa o rastorn cand nu imi gasesc rujul de exemplu :)). Nu e cazul sa cauti acul in lanul cu fan ca sa spun asa :).

Si vedetele adora geanta Paris :)



Geanta este disponibila si in nuanta de rosu si de albastru :


Toate cele 3 nuante sunt extrem de frumoase si de deosebite.

Daca v-am facut curioase asupra acestei genti si considerati ca vi se potriveste, am si o veste buna pentru voi. Puteti achizitiona geanta Paris cu o reducere de 37%.


Va place noua mea geanta?
Voi ce culoare preferati?
Va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

1 Comments