Search

Gentile Irene - versatile si frumoase

by - sâmbătă, aprilie 25, 2015

Mai trebuie sa va spun cat de mult ador gentile? Probabil ca nu, pentru ca deja stiti :). Toata lumea care ma cunoste imi stie slabiciunea pentru genti si astazi o sa vorbim despre....genti :).

Ma bucur mult cand intalnesc oameni la fel de pasionati de genti ca si mine. Si aici ma refer la site-ul adona.ro. Frumusetea produselor, calitatea serviciilor oferite si multitudinea de modele, imi demonstreaza ca oamenii din spatele site-ului adora ceea ce fac iar acest lucru se vede. De curand ma mandresc cu o noua geanta de pe adona.ro, dar va mai tin in suspans si o sa va dezvalui despre ce e vorba in curand, intr-un alt articol.

Astazi vreau sa va prezint o noua geanta de pe site, care merita toata atentia noastra, pentru ca e frumoasa, e versatila....si mai e si la reducere. Noi femeile suntem innebunite dupa reduceri, nu-i asa? :))).

Vedeta acestui articol este geanta Irene. De fapt gentile, pentru ca e disponibila in 4 nuante, toate la fel de frumoase :)


Geanta Irene este o geanta XXL care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Pe langa faptul ca e foarte frumoasa, consider ca e si foarte versatila si poate fi purtata la diverse tinute. Pot fi purtate atat la o tinuta eleganta la birou, cat si la o tinuta mai casual pentru o iesire in oras sau o plimbare.

Imi plac foarte mult gentile care ofera 2 modalitati de purtate : atat pe umar cat si in mana. O geanta purtata in mana imi inspira mai multa eleganta, in schimb purtata cu toarta lunga poate deveni un accesoriu superb la o tinuta casual. 

Geanta Irene este o geanta mare, incapatoare si foarte bine compartimentata. In interior are 3 buzunare pentru a ne tine lucrurile care vrem sa le avem mai la indemana gen telefonul sau cheile. Am unele genti care au un singur compartiment inauntru si va spun sincer ca e haos inauntru. Cand ajung acasa, imi vine uneori sa vars tot continutul gentii pe jos ca sa gasesc cheile. De aceea consider ca pe langa frumusetea exterioara a unei genti, e foarte important si interiorul practic. Dimensiunile gentii sunt lungime 38 cm si inaltime 33 cm.


Pe langa faptul ca e o geanta practica, imi place simplitatea gentii care urmeaza o linie clasica, insa deloc banala pentru ca manerele impletite se imbina perfect cu simplitatea creand astfel o geanta o geanta frumoasa, proportionata.

Gentile Irene sunt confectionate din piele ecologica iar site-ul Adona va garanteaza calitatea lor. Iar acest lucru e sustinut de persoanele care au cumparat produsul si si-au exprimat multumirea in ceea ce priveste calitatea gentilor Irene. 

Pe scurt gentile Irene sunt frumoase, practice, versatile si calitative. Intrunesc cele 4 calitati ale unei genti perfecte. Si dupa cum am mentionat si mai sus sunt la reducere. 



Geanta e redusa de la 179 lei la 99 lei :). E o reducere foarte mare si daca v-o doriti acum e momentul sa "puneti mana" pe ea :).

Ce parere aveti despre gentile Irene? Care dintre cele 4 culori va place cel mai mult?
Va astept cu drag comentariile :*


You May Also Like

0 Comments