Search

Oja Jessica - Red Delight

by - joi, aprilie 23, 2015

Am cam ramas in urma cu postarile si incep sa ma simt prost de fiecare data cand deschid calculatorul si vad atatea poze ale produselor, care abia asteapta sa fie prezentate pe blog. Dar uneori timpul nu e de partea mea iar alteori inspiratia ma cam lasa balta. Insa prefer ca in aceste momente sa scriu mai rar, decat mult si prost :). Incet, incet o sa recuperez va promit :).

Nu o lungesc mai mult si va prezint o oja superba care face parte din colectia mea de lacuri de unghii de ceva timp. De cand ma stiu am iubit ojele rosii si fiecare nuanta e speciala. Bineinteles nici aceasta nu e mai prejos.


Oja poarta numele vedetei manichiuriste de la Hollywood Jessica Vartoughian, care datorita experientei sale in frumusete a reusit sa creeze un sistem inovator si complet de tratamente si culori, care sa permita tuturor femeilor sa ajunga la o stare perfecta a unghiei :).


Lacul de unghii Jessica il puteti gasi intr-o multitudine de nuante. Eu am nuanta 208 Red Delight, un rosu puternic si superb :).


Are o pensula potrivita as putea spune. Nu e nici prea groasa, nici subtire. Cu ajutorul ei se aplica foarte usor lacul de unghii, nu lasa urme deloc. Pentru o acoperire completa am aplicat oja in 2 straturi. 


De cand o am, am folosit-o de mai multe ori si m-a surprins cu calitatea ei. Am avut-o pe unghii chiar si in perioada Sarbatorilor cand treburile prin casa au fost o prioritate si a rezistat eroic pe unghii, fara sa se cojeasca. Bineinteles acest aspect tine si de baza de unghii pe care o folositi pentru ca si aceasta are rolul de a proteja unghia si de a pastra manichiura impecabila timp mai indelungat.


Eu am unghiile mici pentru ca asa m-am obisnuit sa le tin, insa imi place sa le colorez iar aceasta nuanta de rosu e foarte frumoasa.

Ma bucur ca am descoperit o oja care intr-adevar rezista pe unghii si se aplica usor. Chiar nu am ce sa reprosez. In plus se usuca repede, cam in 10-15 minute de la aplicare va puteti relua treburile, fara sa va ingrijorati ca o sa va stricati manichiura.

Are o consistenta lichida, se aplica usor si dupa cum am spus si mai sus, devine opaca din doua straturi. Arata bine si doar un strat aplicat dar pentru un plus de intensitate, mereu aplic 2.

Oja poate fi achizitionata de pe site-ul exclusivcosmetics.ro, mai exact de aici. Pe site o sa gasiti o sumedenie de produse pentru unghii si par care de care mai tentante.
Lacul costa 42 lei iar momentan poate fi achizitionat la doar 35 lei. Raportul calitate-pret, mi se pare foarte bun si daca va tenteaza va recomand cu drag sa o incercati.

Cei de la ExclusivCosmetics au oferte si promotii in permanenta si pentru a fi mereu la curent cu noutatile, va invit sa le dati un like la pagina de Facebook :)

Ei, ce spuneti va place noul meu lac de unghii?
Ati incercat ojele Jessica?
Va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

0 Comments