Search

Review Eyeliner-Gel Astor

by - duminică, mai 31, 2015

Tusul de ochi a fost mereu unul dintre produsele mele preferate de machiaj. Asta pentru ca poate fi purtat oricand, fie ca e zi, fie ca e seara. Cand nu am chef sa ma machiez, tusul de ochi ma salveaza mereu :). Am testat multe produse de acest gen, insa niciodata pana acum nu am incercat unul gel si am zis ca e momentul :D.

Brandul Astor este unul din brandurile mele preferate si nici un produs pe care l-am incercat de la ei, nu m-a dezamagit. Asa ca la ultima comanda pe aoro.ro, nu am stat pe ganduri si mi-am cumparat un eyeliner gel Astor , despre care o sa va vorbesc in acest articol.


Ambalajul e dragut, mic si calitativ. Nu ocupa mult loc si poate fi usor strecurat in trusa de cosmetice sau in geanta. Pe langa faptul ca iubesc produsele Astor, am ales acest produs pentru ca mi se pare si foarte practic. In partea de sus are o pensula cu ajutorul careia putem aplica tusul. Trebuie doar sa tragem usor in sus si pensula iasa afara. De obicei pensulele care insotesc diferite produse nu ma incanta, insa in acest caz, pensula pentru aplicarea tusului e chiar foarte buna si doar pe ea o folosesc.


Are o forma potrivita din punctul meu de vedere si chiar daca nu e in unghi cum probabil folositi majoritatea dintre voi, sa stiti ca aplicarea e foarte usoara. Perii sunt moi iar pensula confera precizie atat pentru trasarea unor linii fine, cat si mai groase. Nu stiu daca mai este pe piata vreun tus de ochi care sa aiba si pensula incorporata, insa mi se pare o idee geniala.


Nuanta este negru inchis iar consistenta e potrivita din punctul meu de vedere. Atunci cand il folosesc, nu e nevoie sa insist pentru a lua produs pe pensula, ci doar trebuie sa ating putin.
Cantitatea de 1,4 grame mi se pare suficient de mare, pentru a ma bucura de produs cat mai mult timp.

Folosesc eyeliner-ul gel de la Astor de mai bine de 2 luni si ii acord inca o bila alba pentru ca in acest timp nu si-a schimbat consistenta absolut deloc. E la fel ca in prima zi cand l-am folosit.


Se usuca imediat dupa aplicare, fara sa ma ingrijorez ca imi voi strica machiajul. Nici in privinta rezistentei nu am ce sa ii reprosez, pentru ca rezista eroic pe pleoape de dimineata pana seara, fara nici un fel de retus. 
In ceea ce priveste demachierea, se sterge destul de usor, chiar daca e foarte rezistent. Pret de cateva secunde tin discheta imbibata cu demachiant pe ochi si apoi sterg usor. Din cateva miscari s-a curatat :)

Este primul eyeliner-gel pe care il folosesc, deci nu am cum sa il compar cu un alt produs de acest gen. Insa avand in vedere cat e de bun, nu cred ca mai orienta catre un alt produs de acest gen si o sa il recumpar in continuare. Iar pe langa faptul ca e un eyeliner calitativ, are si un pret prietenos de doar 22 lei. 

Voi ce tus de ochi folositi? Pe acesta de la Astor l-ati incercat?

You May Also Like

0 Comments