Search

Review - Juso pentru slabit

by - duminică, mai 10, 2015

De obicei cand vara bate la usa, majoritatea femeilor incep sa isi faca griji cu privire la silueta si se apuca de sport sau urmeaza diete drastice pentru a pierde kilogramele in plus. De sport nu prea am timp si dupa atata munca, va spun sincer ca nici chef, iar de diete drastice sa nici nu aud. Consider ca nu sunt deloc sanatoase pentru organism si in majoritatea cazurilor efectul yo-yo e inevitabil. 

Asa ca prefer sa ma axez pe mancare mai sanatoasa, sa mananc cat mai multe legume si fructe si sa uit de prajeli si de excesul de dulciuri. Dar uneori e greu....cedez usor in fata unei shaorme :)). De aceea am cautat alternative care sa imi tina poftele in frau si sa ma ajute sa am o dieta mai echilibrata. 

De mai bine de o luna beau Juso pentru slabit. As fi vrut sa va scriu mai repede despre el, dar a fost nevoie de putin mai mult timp ca sa imi formez o parere ferma si sa va spun rezultatele obtinute.


Descrierea oficiala si detalii oferite de producator : 

Juso este un supliment alimentar natural ce ajuta la obtinerea greutatii corporale ideale, avand in compozitia sa fibre uscate ale plantei "Plantago Ovata". Caracteristica speciala a acestor fibre este aceea ca atunci cand intra in contact cu umiditatea, acestea pot absorbi o cantitate de apa de 20 pana la 25 de ori greutatea lor. Astfel ele ofera un sentiment de satietate, iar organismul tau va avea nevoie de mai putine gustari in timpul zilei.

Beneficii
-reduce pofta de mancare
- pastreaza normal nivelul de zahar in sange
- asigura eliminarea de grasimi din hrana intr-un mod natural
- ajuta la scaderea colesterolului
- curata intestinele si asigura o flora intestinata sanatoasa

Utilizare : 
Cu aproximativ jumatate de ora inainte de masa, luati doza recomandata asa cum este descris mai jos. Aceasta se dizolva in apa, suc sau iaurt, se amesteca si se bea imediat 

Saptamana 1 : o lingurita inainte de fiecare masa 
Saptamana 2 : doua lingurite inainte de fiecare masa
Saptamana 3 : trei lingurite inainte de fiecare masa
Saptamana 4 : patru lingurite inainte de fiecare masa


La aspect seamana cu taratele de ovaz, doar ca Juso nu e la fel de marunt. Nu are gust si nici miros.

Dimineata micul meu dejun consta intr-un iaurt slab in grasimi si in el adaug Juso. Combinatia de iaurt cu acest produs e foarte satioasa si pana la pranz nu mi se face foame deloc. In rest inainte de pranz si de cina il amestec cu apa.

Mi se pare una dintre cele mai bune metode de a slabi si de a ne controla greutatea, pentru ca nu e nimic drastic ci slabirea se face intr-un mod natural si eficient.
Cel mai mare plus al acestui produs, in cazul meu e faptul ca pastreaza nivelul normal de zahar din sange. Treptat am observat ca pofta pentru dulciuri a scazut si asta fara sa ma chinui deloc. Inainte cand imi era pofta de ciocolata de exemplu, nu ma lasam pana nu o devoram toata. Acum ma multumesc si cu cateva bucatele :).

Treptat portiile de mancare au inceput sa scada si ma simteam satula mancand doar jumatate din portia pe care o mancam inainte. Si asta fara sa ma ridic de la masa si sa simt ca inca imi e foame. 


Inainte de a-l bea amestecati bine pentru ca nu se dizolva iar daca nu il beti imediat produsul se aseaza pe fundul paharului si trebuie sa amestecati iar. Dupa cum am spus si mai sus nu are nici un gust, dar la inceput m-a deranjat putin sa il simt in gura si imi provocam singura o senzatie de greata. Insa pe parcurs m-am obisnuit si nu mai am probleme :). Mi s-a parut destul de ciudat modul in care actioneaza acest produs, insa e eficient. Chiar si cand am simtit ca imi e foarte foame si am baut Juso, senzatia de foame s-a atenuat pentru ca produsul se "umfla" in stomac si il pacalea ca a mancat. In unele seri am sarit peste masa si am consumat doar acest produs si un fruct si nu am simtit ca imi e foame.

In aproximativ o luna de cand il consum am slabit aproape 2 kg, ceea ce mi se pare foarte bine. Nu mi-am dorit niciodata sa slabesc rapid pentru ca nu vreau sa am vergeturi. O sa il consum in continuare ca sa mai dau jos inca vreo 2 kg si ma declar multumita.

Daca va decideti sa consumati si voi Juso, va recomand sa nu trisati si sa il consumati in permanenta pentru a obtine rezultate. De asemenea respectati doza recomandata saptamanal si nu adaugati mai mult decat e necesar.

Chiar ma declar incantata de acest produs si vi-l recomand cu mare drag, daca vreti sa slabiti sau doar sa va mentineti. Insa e bine sa stiti ca aceste fibre pot influenta aportul medicamentelor, asa ca e bine sa discutati cu medicul inainte de utilizare. Eu nu am luat nici un fel de medicament, deci nu am fost la medic :).

Juso pentru slabit costa 83 lei, are 300 gr si vine intr-un recipient din carton tare, opac. E recomandat sa tineti produsul in locuri uscate, intunecate. Daca se umezeste isi pierde eficienta.

Poate fi comandat de pe site-ul rolplant.ro, mai exact de aici.

Sunt foarte curioasa daca ati incercat acest produs, sau daca ati auzit de el macar :)
Asadar va astept cu drag comentariile :*


You May Also Like

0 Comments