Search

Review - masca de par cu Keratina

by - miercuri, mai 06, 2015


De-a lungul timpului v-am tot vorbit despre diverse masti de par, pentru ca ingrijirea parului ma preocupa foarte mult si incerc sa imi pastrez in permanenta parul sanatos si stralucitor. Poate fi dificil uneori sa ai un par frumos, daca nu il ingrijesti corespunzator. De ceva timp am descoperit o noua masca de par foarte buna despre care am decis ca e timpul sa va vorbesc dupa ce am folosit-o o perioada in care mi-am format o parere completa.

Este o masca cu keratina care promite sa hidrateze parul, sa il refaca si sa il protejeze de factorii externi.


Imi place ambalajul in care vine, atat din prisma utilitatii cat si a designului care ma duce cu gandul la produse de lux. Pentru multa lume poate aspectul unui produs nu conteaza, insa eu pun accent si pe micile detalii :)


Are o consistenta potrivita, foarte fina si cremoasa si un miros extraordinar de frumos. Nu sunt foarte buna la descrierea mirosurilor dar aici e clar pentru mine : miroase a piersici !! E un miros foarte placut care persista timp indelungat in par.

Am folosit-o la fiecare spalare, adica de 2-3 ori pe saptamana si s-a dovedit a fi un produs spornic. Mi-au placut rezultatele inca de la prima utilizare. Lasa parul extrem de moale si de catifelat, fara sa ii ia din volumul natural. Dupa mai multe utilizari am observat ca parul incepea sa se regenereze, sa arate mai bine iar varfurile nu mai sunt atat de uscate ca de obicei. Se simte ca intr-adevar hraneste parul din profunzime iar acest lucru se vede si se simte.

Am intalnit multe masti de par, care lasau parul moale dupa utilizare, insa efectul dura cateva ore sau maxim pana a doua zi. Asta inseamna ca masca actiona doar la exterior. In cazul mastii cu keratina, se simte ca parul e hranit din interior pentru ca efectul de par moale dureaza pana la a doua spalare. Parul e mai regenerat, nu se mai rupe atat de usor, nu mai e la fel de fragil ca inainte.

De asemenea imi place foarte mult si luciul care il are parul de cand o folosesc. Am uitat de parul tern, fara nici o forma :).

Nu a grabit ingrasarea parului, desi am utilizat masca si la radacini. Nu mi-a provocat matreata si nici mancarimi la nivelul scalpului.

E o masca foarte buna si eficienta si v-o recomand cu mare drag, daca sunteti in cautarea unui tratament bun pentru par :)

Gasiti acesta masca pe site-ul exclusivcosmetics.ro si poate fi achizitionata in 3 variante de gramaje : 35 gr - 15 lei, 250 gr - 95 lei sau 500 gr la 149 lei. Varianta de 500 de grame mi se pare cea mai avantajoasa, insa daca vreti sa vedeti daca vi se potriveste si voua o puteti achizitiona la un gramaj mai mic si apoi decideti daca continuati tratamentul :)

Voi ce masca de par folositi? Pe aceasta ati incercat-o?
Va astept cu drag parerile : *

You May Also Like

0 Comments