Search

Online Bijoux - un magazin cu stil

by - luni, iunie 15, 2015

Daca acum cativa ani nu luam in considerare cumparaturile online, acum e modalitatea principala prin care imi cumpar diverse lucruri de la incaltaminte, la haine, bijuterii si electronice. Asta se datoreaza si faptului ca locuiesc intr-un oras mic in care din pacate nu gasesc tot ce mi-as dori. Nu cred ca exista zi fara sa navighez intr-un magazin online. Nu cumpar zilnic nu va speriati :)). Insa ma relaxeaza acest lucru si ma ajuta sa fiu la curent cu ofertele si promotiile magazinelor. Sunt unele promotii online care chiar nu merita sa fie ratate, oferte pe care nu le-am gasit niciodata in magazinele fizice.

Astazi vreau sa aduc in atentia voastra un magazin online de bijuterii pe care l-am descoperit de curand. Am zabovit o vreme pe site sa admir frumusetile de bijuterii si am fost surprinsa de preturile mici ale produselor. Primul lucru pe care l-am apreciat cand am intrat pe site e faptul ca putem selecta valoarea maxima a produsului pe care il cautam. Daca avem un buget limitat acest lucru ne scuteste de cautari printre zeci de produse.

Pe site gasim o sumedenie de produse pentru gustul fiecareia. Insa categoria in care am zabovit cel mai mult e categoria de bijuterii handmade. Multe dintre voi deja stiti cat de mult ador produsele lucrate de mana. Acum ceva timp am facut si eu bijuterii iar acum m-am reprofilat pe genti handmade din reviste. Oriunde si oricand vad un produs handmade nu pot sa nu il admir. Privind creatia se vede cata munca si pasiune a fost depusa, cum fiecare particica a bijuteriei a fost lucrata cu atentie, rezultand un produs superb. 

Bijuteriile handmade din magazinul Online Bijoux sunt placate cu aur, platina sau argint. Absolut toate sunt frumoase, insa bineinteles am ales si cateva favorite pe care sa vi le arat si voua.


Colierul de mai sus este placat cu aur de 24 k iar pentru realizarea lui a fost folosita sticla de Murano in nuante de visiniu, maro si auriu. Sticla de Murano se numara printre preferatele mele pentru ca am impresia ca denota foarte multa femininate si frumusete bijuteriei. Perioada in care am lucrat si eu bijuterii handmade a fost relativ scurta si nu am apucat sa lucrez cu sticla de Murano, desi mi-am dorit. Insa nu se stie niciodata :). 
Doar privind colierul imi vin in minte o sumedenie de tinute cu care l-as asorta. Imi place mult cum se imbina nuantele si cum e lucrat. O adevarata bijuterie :).


Atractia principala a bratarii din poza de mai sus ramane sticla de Murano in nuante superbe de visiniu si este placata cu argint 999. Daca nu ma insel tehnica prin care e realizata o astfel de bijuterie se numeste Wirework si e o tehnica superba si incredibil de versatila. Mi-am dorit sa invat si eu tehnica asta, insa nu am mai avut timp, dar la un moment dat vreau sa o invat pentru ca mi se pare intr-adevar incredibila. 


Mi s-a pus pata si pe acesti cercei absoluti superbi, lucrati tot din sticla de Murano si placati cu aur de 24 k. Imi place tehnica prin care sunt lucrati si i-am ales pentru ca sunt colorati si foarte potriviti pentru acest anotimp cand profit la maxim de culori :).

Imi place foarte mult site-ul, e bine structurat si dispune de o sumedenie de produse foarte accesibile si frumoase. Va invit sa imi spuneti si voi care sunt bijuteriile voastre preferate :)


You May Also Like

0 Comments