Search

Cand ma relaxez...ma joc !!

by - duminică, august 16, 2015

Aparent sunt o persona serioasa !!! Imi asum responsabilitati, incerc sa respect termene limita in diverse proiecte si am un servici serios. Dar cand vine vorba de relaxare, unii ar spune ca sunt copilaroasa. Bine, nu mereu. Imi place sa ma uit la filme, la seriale, sa citesc o carte buna etc. Dar nu spun nu desenelor animate sau jocurilor. 

Cand vreau sa ma relaxez, am momente in care imi place la nebunie sa ma joc diverse jocuri pe calculator. E putin ciudat sa auzi asta din partea unei persoane mature, in cazul in care copilele de pana in 14 ani habar nu au ce sunt jocurile si calaresc toata ziua reteaua de socializare Facebook. Sincer mie imi e mila de ele...copilaria e asa frumoasa. Oare de ce aleg sa o iroseasca inutil? O parte din vina o au si parintii...dar oricum e pacat. 

De curand am descoperit un site cu o sumedenie de jocuri. Cand am intrat prima data pe site, ma simteam ca si un copil intr-un magazin de bomboane :)). Sunt jocuri simple si haioase. Sotul meu mereu se amuza cand ma vede prinsa intr-un astfel de joc :D.

Ati vazut filmul Frozen? Eu da, fara nici o indoiala. Dupa film totii copiii erau innebuniti dupa Elsa, personajul principal. Iar cand spun copii ma includ si pe mine. Am descoperit o gramada de jocuri cu Elsa din regatul de gheata care mi-au placut mult. Pentru mine aceste jocuri sunt o metoda de relaxare si amuzament, insa pentru copii sunt jocuri foarte educative.


De Zuma cred ca stiti majoritatea dintre voi. Ei bine acesta a fost primul joc pe care l-am avut instalat pe calculator. Un calculator vechi...care abia mergea. Zuma e genul de joc care creeaza dependenta si l-am jucat multi ani. Cred ca o singura data am reusit sa il termin doar :)). Jucam in disperare, incat noaptea visam bile :)). Am gasit o multime de  jocuri Zuma de pe xjocuri.com  si le-am jucat cam pe toate. Ideea e aceeasi in toate jocurile, se pastreaza jocul Zuma original, insa sunt aduse mici schimbari la peisaje.


Sunt foarte curioasa daca si voi alegeti sa va relaxati prin diverse jocuri si care sunt acelea :)

You May Also Like

0 Comments