Search

Lapte de corp sub dus de la Nivea

by - duminică, august 30, 2015

Ultimele zile, saptamani, luni de caldura m-au dat gata de-a binelea. Ador caldura si vara...insa acum mi se pare ca e prea mult. Sincer tanjesc dupa putina racoare... Insa astrele spun ca mai am de asteptat :)).

In zilele caniculare machiajul meu se rezuma doar la rimel si fard de sprancene. Nu suport fondul de ten, am impresia ca ma sufoc, ca nu imi respira tenul iar excesul de sebum isi face de cap. Crema de corp nici nu mai intra in discutie...o folosesc doar seara din cand in cand.

Insa desi produsele pe care le folosesc pe caldurile astea sunt putine, e totusi un produs de care am abuzat si aproape ca l-am terminat. Am zis ca e pacat sa nu scriu despre el, pentru ca mi-a fost de mare folos.
Dupa cum spuneam si mai sus, nu suport crema de corp in perioada asta, insa totusi corpul are nevoie de hidratare, imi simt uneori pielea uscata. In plus imi place ca pielea sa miroasa bine si inca nu am intalnit gelul de dus care sa atinga performanta de a-si mentine mirosul cateva ore si in plus sa mai si hidrateze. Dar am descoperit...lotiunea de corp sub dus de la Nivea. Am acest produs de prin iarna/primavara, insa pe atunci l-am folosit doar de cateva ori.


Cum se foloseste : Dupa ce va spalati pe corp cu gelul preferat de dus, clatiti bine si apoi aplicati lotiunea de corp sub dus pe pielea umeda, lasati cateva secunde pana se absorbe putin in piele si apoi clatiti.

Dupa cum va puteti da seama, e un produs care nu va rapeste mult timp atunci cand il aplicati.

Ambalajul e dragut, insa mi-ar placea sa fie o idee mai moale in partea de jos, pe unde curge produsul. Eu aproape ca termin lotiunea iar in partea de jos plasticul e destul de dur si trebuie sa strang mai tare ca sa mai iasa ceva produs. Insa la un moment dat o sa tai flaconul ca sa ma bucur si de produsul care se incapataneaza sa mai ramana inauntru :P. 

Este un produs foarte spornic...am impresia ca il am de o vesnicie desi l-am folosit destul de des. Pentru ca se aplica pe pielea umeda, aluneca si e usor sa il distribui peste tot, nefiind nevoie de o cantitate mare pentru a-l aplica pe tot corpul.

Mirosul m-a cucerit de la inceput. Eu am varianta cu lapte si cacao si are un miros usor dulceag, deloc deranjant si foarte feminin. In plus mireasma produsului se mentine timp indelungat pe corp. 

Iar acum sa trecem la partea care ma incanta cel mai mult : hidratarea !!! Dupa utilizare lasa pielea foarte moale si catifelata. Nu lasa nici o pelicula pe corp si dupa ce aplic lotiunea ma pot imbraca fara griji ca voi pata hainele. E singura lotiune de corp pe care o pot folosi pe caldurile astea. Hidrateaza pielea, o parfumeaza discret si nu incarca porii, lasa pielea sa respire.

E singura varianta de lapte sub dus pe care am folosit-o, insa cu siguranta o sa incerc si alte arome.

Voi ati folosit acest produs?
Va astept cu drag parerile :*



You May Also Like

0 Comments