Search

Review exfoliant enzimatic Ziaja

by - marți, august 25, 2015

Buna dragilor,

Astazi vreau sa va vorbesc despre un produs foarte bun pe care il folosesc de ceva timp si m-am gandit ca acest articol v-ar putea fi util in cazul in care sunteti in cautarea unui peeling enzimatic.
De aproximativ 2 luni folosesc un exfoliant Ziaja si sunt foarte multumita de el.

Brandul Ziaja (se pronunta Jaia) nu este foarte cunoscut in Romania, insa presimt ca in curand se va numara printre brandurile de top de la noi, pentru ca au produse bune iar preturile sunt chiar mici. Brandul de cosmetice Ziaja a fost infiintat acum 23 de ani in Polonia si totul a inceput de la dorinta de a crea produse cosmetice cat mai naturale. In Polonia Ziaja este una dintre cele mai bune companii de produse cosmetice. In portofoliul Ziaja se afla peste 1000 de produse si peste 400 de produse sunt exportate in 17 tari printre care se numara si Romania. 

Gama de produse cosmetice Ziaja este una larga, brandul are produse diversificate pentru ingrijirea tenului, ingrijirea corpului, a parului precum si produse pentru igiena dentara. 

Am mai citit despre acest brand, insa pana de curand nu am incercat nici un produs de la ei. Pentru ca eram in cautarea unui exfoliant enzimatic, am ales un exfoliant enzimatic Ziaja.


Peeling-ul este dedicat tenului normal sau uscat si este recomandat persoanelor cu varsta peste 30 ani. Eu am doar 26 ani, insa am vrut neaparat sa incerc acest produs, pentru ca e printre cele mai indragite produse ale acestui brand.
A functionat foarte bine si la mine si desi este un produs dedicat tenului normal si uscat, s-a potrivit excelent si pentru tenul meu mixt/gras.

Produsul se aplica pe ten si se lasa sa actioneze 20 de minute dupa care se clateste cu apa calduta. Exfolierea se realizeaza prin intermediul enzimelor proteolitice care distrug proteinele din stratul superficial al pielii, inlaturand astfel celulele moarte. Enzimele au si rol antioxidant la nivelul pielii, luptand cu radicalii liberi care favorizeaza imbatranirea pielii.

Produsul este foarte bland cu tenul iar dupa aplicare lasa tenul matasos. Il folosesc cam de 2-3 ori pe saptamana iar rezultatele pe termen lung nu s-au facut mult asteptate. Dupa aproximativ o luna de la utilizare am sesizat ca tenul meu este mai luminos si mult mai hidratat.


Consistenta este una cremoasa, se aplica foarte usor pe ten iar o parte din produs se absorbe in piele. Consider ca e un produs economic, avand in vedere ca il folosesc de 2 luni si abia am terminat jumatate din el. Ce e drept aplic produsul in strat subtire. L-am aplicat si in strat mai gros, insa am realizat ca are aceleasi efecte si am zis ca nu are rost sa irosesc produs.

Mai folosesc si exfoliante mecanice, pentru ca stimuleaza circulatia sangelui, insa persoanelor cu ten sensibil si acneic nu le este recomandata exfolierea mecanica pentru ca poate agresa tenul. In acest caz un peeling enzimatic este mult mai potrivit.

In concluzie exfoliantul enzimatic Ziaja este un produs foarte bun, are efecte benefice asupra tenului si vi-l recomand cu mare drag. In plus are un pret foarte bun...eu l-am cumparat de pe aoro.ro cu doar 14 lei si are un gramaj de 60 g.

Va las si lista de ingrediente : 


Ati incercat acest produs, sau alte produse de la Ziaja?
Va astept cu drag parerile :)

You May Also Like

0 Comments