Search

Lenjerie de pat Fleur vs Recomandare site

by - miercuri, septembrie 16, 2015

Unii ar spune ca internetul e vicios...eu as spune ca e plin de lucruri extraordinare. Bineinteles, acum depinde de fiecare. Daca ar fi sa vorbesc in numele meu, mi se pare fascinant sa am propriul meu coltisor online unde sa impartasesc pareri cu voi. Un alt lucru care mi se pare fascinant sunt cumparaturile online din confortul casei mele. Iar aceste 2 placeri se imbina foarte bine, pentru ca de fiecare data cand dau o comanda pe un site nou impartasec cu voi impresii despre site si despre produse. Sunt cateva site-uri extraordinare si e pacat sa nu le mentionez, pentru ca informatia va este folositoare in cazul in care intentionati sa faceti o comanda.

Subiectul acestui articol este un site cu care am facut de curand cunostinta si sunt incantata sa am onoarea sa vi-l prezint si voua. Eu sunt o persoana foarte atenta la detalii si mereu cand dau o comanda pe un site ma declar incantata atunci cand coletul imi este livrat rapid, produsele sunt de calitate, coletul e ambalat frumos iar in cazul in care respectivul produs nu mi se potriveste sa il pot returna.

Site-ul despre care va vorbesc astazi este www.inio.ro, de unde am achizitionat o lenjerie de pat. Toamna petrec mai mult timp in asternuturi si imi place ca lenjeria de pat sa imi transmita o stare de bine. Iar in completare vine o cana de ceai delicios si laptop-ul de unde va scriu :).

Mi-a fost destul de greu sa ma decid asupra produsului ales. In primul rand pentru ca sunt nehotarata de fel si in al doilea rand pentru ca pozele superbe de pe site imi faceau decizia si mai grea. Pana la urma am ales lenjeria de pat Fleur pentru ca am realizat ca nu am nici o lenjerie roz. Apoi am asteptat cumintica coletul. Pe site gasiti o gramada de lenejerii frumoase si va invit si pe voi sa vizionati categoria de lenjerii.
Produsele sunt expediate prin Urgent Curier iar taxa de transport este de 14 lei iar pentru comenzile mai mari de 399 lei transportul e gratuit. Mai multe detalii despre termenii de livrare gasiti pe site. Coletul ajunge in 1-2 zile lucratoare. Si chiar asa a fost...coletul a venit foarte repede, a fost bine impachetat iar din partea mea primesc o bila alba pentru rapiditatea cu care livreaza coletele. E important sa ajunga la timp coletul, nimanui nu ii plac intarzierele...mie in nici un caz :).

Am sfasiat ambalajul coletului si sub hartia in care a fost impachetat am descoperit o cutie rezistenta si frumoasa in care se afla lenjeria. E un mod frumos de ambalare pentru o lenjerie, mult mai frumos decat in punga cum am primit de pe alte site-uri. 



Lenjeria e foarte frumoasa, culorile sunt vii iar materialul este foarte calitativ. Este confectionata din 100% bumbac, un material comod, placut la atingere si rezistent la spalare. Lenjeria de pat este formata din 2 fete de perna, un cearceaf si o invelitoare de pilota. Este o lenjerie pentru pat dublu.



Eu am un fix sa spun asa si de fiecare data cand cumpar un produs inainte sa il port il spal. Asa se intampla si in cazul lenjeriei de pat si ma declar incantata de lenjeria Fleur pentru ca nu s-a decolorat absolut deloc, nu a iesit pic de culoare din ea. In plus se calca foarte usor, ceea ce e un alt mare plus:).



In cazul in care comandati de pe site e important sa stiti ca in cazul in care produsul comandat nu corespunde asteptarilor voastre puteti returna produsul in termen de 14 zile de la primirea produsului. Banii va vor fi transferati intr-un cont bancar indicat de voi. Suma care vi se restituie e pretul produsului comandat, nu si taxele de curier. 
Conditiile pentru retur sunt : produsul trebuie sa fie in aceasi stare in care a fost livrat, sa nu prezinte semne de uzura, sa nu fie spalat, sa nu miroase a parfum iar returul sa se faca impreuna cu documentele cu care a fost livrat.
Pentru mai multe detalii va invit sa cititi sectiunea Termeni si Conditii de pe site.


In concluzie experienta cu Inio.ro s-a dovedit a fi una foarte frumoasa. Sunt incantata de livrarea coletului, de ambalarea produsului si in special de calitatea lenjeriei. Pe langa faptul ca e deosebit de frumoasa e si calitativa iar asta spune tot :).
Pe site gasiti o gama variata de produse pentru dormitor, baie gradina, electronice, electrocasnice, produse de ingrijire personala etc.

Ati comandat pana acum de pe acest site?
Va place lenjeria aleasa de mine?
Va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

0 Comments