Search

Review balsam de par Farmasi

by - sâmbătă, septembrie 19, 2015

De cand am descoperit balsamul de par Nivea, o perioada l-am recumparat doar pe el, atat de mult mi-a placut. Insa la un moment dat am vrut sa incerc si altceva si am pus ochii pe balsamul de par Farmasi. Despre produsele acestui brand am o parere buna, au preturi mici iar produsele sunt de calitate. Insa produse de ingrijire de la ei nu am folosit prea multe, insa am incercat multe produse de machiaj si mi-au placut.

La prima vedere 2 lucruri m-au atras la acest produs : ambalajul practic cu pompita si faptul ca are in compozitie ulei de masline. Eu am parul gras la radacina si pe lungime e uscat. Periodic apelez la masti cu ulei de masline iar daca si balsamul are acest ingredient in compozitie inseamna un plus de hidratare.

Produsul este destinat parului uscat si degradat !


Are un miros fresh, foarte placut si discret. Consistenta produsului este una densa si se distribuie foarte usor pe lungimea parului. Am aplicat balsamul si la radacina si nu mi-a ingrasat parul. Insa in acesta zona pun foarte putin produs, insist mai mult la varfuri unde parul tinde sa se usuce mai tare. 
De obicei il las sa actioneze aproximativ 10 minute dupa care imi clatesc parul. Inca de la aplicare simt cum patrunde in firul de par si il face sa fie mai moale. Imi place stralucirea pe care o confera parului si dupa mai multe utilizari am sesizat ca parul meu este mai hidratat si mai matasos. 
L-am folosit si singur, fara sa mai aplic masca de par si efectele obtinute au fost la fel de bune. Momentan folosesc si masca de par pentru ca in ea am pus un plic de nuantator pentru a-mi pastra nuanta parului rosu. Insa dupa ce am fost incantata de efectele balsamului, am zis ca nu are rost sa il folosesc si pe el si masca ci am decis sa le alternez, pentru ca atat masca de par care o folosesc cat si balsamul isi fac foarte bine treaba si separat. O sa pun si in balsamul de par nuantator. Nu am pus acum pentru ca am vrut sa pozez nuanta reala a produsului, sa nu fie rosu sa va induc in eroare :). La mine in baie toate balsamurile de par si mastile sunt rosii :))).

In concluzie Farmasi m-a convins inca o data de calitatea produselor si cu siguranta balsamul de par cu ulei de masline va ramane in rutina mea de ingrijire a parului si il voi recumpara. In plus are un pret foarte mic de doar 9 lei si o cantitate generoasa de 300 ml.

Balsamul de par Farmasi face parte din oferta de produse de pe site-ul Pentru Corpul Tau. Site-ul are o gama variata de produse, pentru fiecare particica a corpului. Cred ca de aici vine si denumirea site-ului. Este un site complex, are o navigare usoara iar preturile sunt prietenoase. Va invit sa le faceti o vizita :). Va invit sa le dati si un like la pagina de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile si promotiile :)

Ati incercat balsamul de par Farmasi?
Voi ce balsam de par folositi?
Va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

0 Comments