Search

7th Heaven - Masca Peel Off & Masca antiacneica

by - joi, octombrie 29, 2015

In articolul trecut v-am vorbit despre Masca de fata cu aloe vera si Masca de fata cu coacaze si merisoare de la 7th Heaven. Daca ati ratat articolul il puteti citi aici.
Astazi o sa va vorbesc despre alte 2 masti pe care le-am testat. Fiecare masca folosita mi-a ajuns cam pentru 3 aplicari si am vrut sa o folosesc pe fiecare de 3 ori ca sa pot vedea ce rezultate obtin dupa mai multe utilizari, sa nu va spun doar o prima impresie ci o parere mai detaliata.

Asadar astazi vorbim despre masca Passion Peel Off si Blemish Mud.




Toate mastile mi-au placut la nebunie atat din punct de vedere al eficientei cat si din prisma aromei, insa masca cu merisoare s-a dovedit a fi preferata mea. Are o aroma incredibil de frumoasa...imaginati-va un jeleu din rodie, zmeura, strugure si merioase si cu siguranta va puteti da seama ca vorbesc de o aroma deosebita. Aroma mastii e naturala, e ca si cum as folosi acest mix de fructe direct pe fata. Si culoarea ei este tot rosie si are o consistenta de gel.
Este o excelenta masca purificatoare atat datorita fructelor din compozitie cat si datorita vitaminei E. Inainte de folosirea mastilor imi exfoliez tenul si apoi ma spal cu apa calduta asa cum e indicat pentru a deschide porii iar masca actioneaza in profunzime. Cele 25 de minute cat stau cu masca pe fata sunt o adevarata relaxare.
Dupa prima utilizare am observat ca tenul este mai curat, iar dupa cele 3 utilizari am putut sa observ ca are un aspect mai sanatos, nu arata deloc incarcat iar porii sunt mult mai curati. Reda elasticitatea tenului si il face sa arate mai tanar, mai sanatos. E o masca excelenta care intr-adevar ajuta la mentinerea sanatatii pielii si ajuta la revigorarea unui ten obosit.




Pentru ca tenul meu este mixt cu tendinte de uscare, se intampla sa imi iasa cate un cos cand imi e lumea mai draga. Nu sunt cosuri mari, sunt mici ca niste bubite si foarte enervante. Zona predominanta e barbia si uneori pometii. Cat am folosit aceasta masca nu am aplicat alte produse impotriva cosurilor pentru a obserba ce efecte obtin in urma utilizarii ei.
Are in compozitie argila, unul dintre cele mai benefice ingrediente pentru combaterea cosurilor. 
Dupa prima utilizare am obervat ca au inceput sa se usuce cosurile, dupa a doua utilizare au inceput sa paleasca si mai mult iar cand am folosit masca a treia oara o mare parte din cosuri au disparut si pielea a ramas mai curata. E important sa nu strangeti cosurile si sa nu va atingeti fata cu mainile murdare pentru ca veti raspandi microbi iar lupta cu cosurile va fi in zadar.
Pe langa faptul ca e o masca foarte buna care actioneaza impotriva cosurilor, ma declar foarte incantata pentru ca nu usuca deloc tenul. Asupra petelor lasate de la alte cosuri nu am vazut nici o imbunatatire, insa deoarece petele se vindeca mult mai greu e nevoie de o utilizare mai indelungata a mastii.

Acestea fiind spuse, ne auzim data viitoare cand o sa va vorbesc despre alte 2 masti 7th Heaven :).
Nu uitati sa le dati un like la pagina de Facebook  pentru a fi la curent cu toate mastile delicioase pe care le au :)
Voi le-ati incercat?
Care e preferata voastra?

You May Also Like

0 Comments