Search

Colectia de fonduri de ten, BB Cream si CC Cream

by - duminică, octombrie 25, 2015

De fiecare data cand intru in magazine fizice, sau studiez site-uri online de cosmetice, ispitele sunt mari si mereu imi doresc cate ceva. Dar trag aer in piept, ma uit la colectia de make-up si revin cu picioarele pe pamant. Incerc pe cat posibil sa consum mai mult si sa cumpar mai putin. Cumparand produs dupa produs, nu voi putea sa le folosesc pe toate si vor ajunge sa expire. 
In momentul de fata sunt cateva fonduri de ten pe care mi le doresc, insa am decis sa le pun pe lista de asteptare si sa mai consum din ce am. Momentan am 9 produse care se incadreaza la fond de ten, BB Cream si CC Cream. Or fi multe, sau putine...habar n-am, eu imi mai doresc si altele :)).
Pentru ca despre multe dintre ele nu v-am scris pe blog, le-am adunat toate intr-o postare in care sa va spun cateva cuvinte despre fiecare.

Fond de ten Luxe Avon

Niciodata nu m-au incantat fondurile de ten sub forma de spuma, mereu am optat pentru cele lichide. Insa ce e drept nici nu am mai incercat unul pana la fondul de ten Luxe de la Avon. Este un fond de ten matifiant. Iar concluzia e ca imi place la nebunie. Are o textura extrem de fina, lasa tenul catifelat si nu il incarca deloc. Nici nu simt ca il port. Mentine tenul mat cateva ore, insa eu il fixez si cu pudra pentru ca efectul sa dureze mai mult. E un fond de ten excelent pentru tenul gras si cu siguranta il voi mai cumpara. Are o acoperire medie, dar poate fi aplicat si in 2 straturi. Se intinde usor atat cu degetele cat si cu o pensula. Singurul dezavantaj e faptul ca se consuma destul de repede.

CC Cream Balea
Am ales nuanta medie si din pacate e extrem de inchis. Nici vara cand am fost bronzata nu mi s-a potrivit insa il amestec cu o crema hidratanta sau cu un fond de ten mai deschis si e ok. Are o textura mai densa si trebuie aplicat rapid ca tinde sa se usuce pe ten si e mai greu de intins, insa imi place finish-ul care il lasa si desi e dens nu incarca deloc tenul. E mult mai potrivit pentru iarna pentru ca e un produs foarte hidratant.

BB Cream matifiant Eveline

Despre acest BB Cream v-am scris mai pe larg aici. E un produs bun, matifiant. L-am folosit de multe ori..cand eram pe graba si nu stiam ce sa aleg e produsul dupa care intindeam mana.

BB Cream Astor Lift Me Up

Si despre acest produs v-am scris anul trecut aici iar anul acesta in vara l-am recumparat pentru ca m-am inteles tare bine cu el si imi place cum se comporta pe ten. Are o acoperire medie, se intinde usor si rezista destul de bine pe ten. Imi place ca ofera tenului o nuanta naturala fara sa il incarce.

Blemish Clearing Clearskin Avon

Acest produs l-am cumparat deoarece promite sa actioneze si impotriva micilor cosuri de pe ten. Intr-adevar ajuta la vindecarea lor, insa ca produs nu ma incanta prea mult. Desi la inceput arata bine pe ten, nu rezista mai deloc si dupa ceva timp se duce cu pete si arata foarte inestetic.

Fond de ten Soliteint cu unt de shea

Acest produs este nou in colectia mea si curand o sa ii pregatesc si un review. Acoperirea este mica, insa datorita untului de shea este un produs foarte hidratant si e potrivit pentru aceasta perioada. L-am folosit si singur cand nu simteam nevoia de acoperire insa si ca baza pentru alte fonduri de ten. Fixat cu pudra se comporta bine pe ten si rezista destul de mult timp.

Gerovital Happiness CC Cream

Din toate CC Cream-urile incercate pana acum acesta e preferatul meu. Se intinde usor, are o acoperire medie si rezista destul de bine pe ten. Nu incarca tenul deloc si lasa o senzatie fresh. Are un miros foarte frumos, insa e cam tare. E genul de miros pe care prefer sa il gasesc intr-o crema de corp, nu intr-un produs pe care il aplic pe fata. In primele minute ma cam deranjeaza mirosul puternic, insa e bine ca se estompeaza treptat.

Fond de ten matifiant Avon
E un fond de ten bun, nu ma incanta maxim dar nici nu are defecte datorita carora sa nu il mai cumpar cu exceptia faptului ca nu e deloc matifiant. Se comporta ca orice alt fond de ten, nu simt ca matifiaza in vreun fel pielea. Acoperirea e medie, insa nu are o rezistenta foarte mare pe ten.

Fond de ten Yves Rocher Zero Defecte

E un fond de ten foarte bun, dupa prima aplicare deja l-am catalogat printre favorite. Are o acoperire mare spre medie, confera un aspect natural tenului si rezista foarte bine pe ten. Se intinde usor, nu lasa efectul de masca. 


Si cam acestea sunt cele 9 produse din categoria fond de ten, CC Cream si BB Cream pe care le am momentan. Daca am omis sa spun ceva despre vreunul din produse ma puteti intreba in comentarii.

Care e produsl vostru preferat pentru ten?
Aveti vreunul din produsele mentionate in acest articol?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

0 Comments