Search

Review ser hidratant si reparator tonus Soliteint

by - sâmbătă, noiembrie 28, 2015

Buna dragelor,

Astazi doresc sa va scriu despre un produs pe care desi il am de prin vara, doar de cand s-a mai racorit afara il folosesc, deoarece tenul meu gras nu face casa buna cu produsele foarte hidratante si caldura de afara, asa ca mi-am pus pofta in cui si am asteptat pana in toamna, motiv pentru care am intarziat acest review. Dar mai bine mai tarziu, decat o postare fara informatii concrete, nu? Nu am vrut sa il folosesc doar de dragul de a-l testa daca am vazut ca vara nu mi s-a potrivit si nu am vrut nici sa imi fac o parere gresita despre produs.

Acestea fiind spuse, vedeta acestui articol este serul hidratant si reparator tonus Soliteint.



 Nu am folosit nimic de la acest brand si am zis sa ii dau o sansa :). Produsul in sine este un ser hidratant care are in compozitie unt de Shea, vitamina E si ulei de migdale dulci. In plus contine si pigmenti colorati pentru a uniformiza nuanta tenului. Este disponibil intr-o singura nuanta, insa in ceea ce ma priveste mi s-a potrivit la fix. Am impresia ca nuanta produsului se adapteaza perfect oricarui nuante de ten. La inceput cand il aplic e o idee mai deschis decat tenul meu, insa dupa cateva minute nu se mai observa aceasta diferenta.



Ambalajul in care vine produsul mi se pare unul dintre cele mai eficiente si igienice modalitati de dozare ale unui astfel de produs. Cu toate astea mi-as fi dorit ca sticluta sa fie opaca pentru ca lumina sa nu degradeze ingredientele benefice existente in produs. Pentru a nu se intampla asta, pastrez serul in dulapiorul cu cosmetice ferit de lumina.



Dupa introducere cred ca v-ati dat seama deja ca vorbesc despre un produs foarte hidratant. Produsul are o consistenta lichida, se aplica rapid si uniform pe ten, insa in cazul tenului meu mixt/gras e nevoie de aproximativ 10 minute pentru ca produsul sa se absoarba complet in ten. Vara mi-a fost imposibil sa il folosesc deoarece excesul de sebum isi facea aparitia mult mai repede si intr-o cantitate mai mare. Insa pentru aceasta perioada e perfect...ba mai mult de atat a devenit produsul dupa care intind mana in iecare dimineata din 3 motive : 

1. E un produs foarte hidratant, iar in diminetile in care sunt pe graba imi permit sa sar peste crema hidratanta si sa il aplic doar pe el. Hidratarea se mentine pe intreaga perioada a zilei, nu imi simt deloc tenul uscat sau deshidratat.

2. Pe langa hidratarea optima pe care o confera tenului, produsul contine pigmenti colorati care confera pielii un aspect uniform. Are o acoperire medie, arata bine pe ten si nu incarca deloc porii, lasand pielea sa respire.

3. Atunci cand apelez la un machiaj mai complex al tenului care include fond de ten cu acoperire mare, pudra, iluminator blush si tot arsenalul (doar seara optez pentru un astfel de machiaj), acest ser s-a dovedit a fi ideal ca baza pentru fondul de ten. Asta pentru ca tenul este hidratat in profunzime iar fondul de ten se aseaza foarte bine.

Produsul contribuie si la mentinerea sanatatii si a aspectul tenului datorita hidratarii profunde si a vitaminei E din compozitie. Pentru tenurile uscate si deshidratate este un produs ideal in orice anotimp...in cazul tenului meu gras ma pot bucura de produs doar in perioada rece.

Iar toate aceste lucruri bune despre serul Soliteint vin la pachet cu pretul prietenos de doar 19,50 lei pentru 70 gr. E un pret foarte bun, cantitatea e generoasa si ma pot bucura de produs o perioada indelungata de timp pentru ca e foarte spornic, fiind nevoie de putin produs pentru a acoperi intreaga suprafata a tenului. Poate fi aplicat foarte usor atat cu degetele, cat si cu buretelul sau cu pensula. Eu am incercat toate variantele, toate mi-au placut, dar in ultimul timp m-am obisnuit sa il aplic cu pensula iar rezultatul imi place :).

Produsul poate fi achizitionat de pe site-ul Pentru Corpul Tau, alaturi de o gama variata de produse din diverse categorii atat pentru ingrijirea tenului, a corpului cat si produse de machiaj, produse pentru copii, bijuterii si ceaiuri :).

Va invit sa le dati si un like la pagina de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile, promotiile si produsele din oferta de pe site :)

Voi ce produse de la brandul Soliteint ati folosit?
Ati incercat acest ser?
Va astept cu drag parerile :*



You May Also Like

0 Comments