Search

Beauty Box Bio de la TrusaMea.ro

by - vineri, decembrie 11, 2015

In Romania pana in prezent au existat diverse "cutii surpriza" pentru care plateai o suma, insa continul era supriza. Nu stiu daca mai exista aceste cutii, insa la vremea lor nu m-au tentat foarte mult din varii motive. 
Insa totusi am avut sansa sa castig o cutiuta de acest gen la un concurs pe Facebook organizat de TrusaMea. Eram foarte curioasa de continutul cutiei si am ramas placut impresionata, de aceea m-am gandit sa va prezint si voua acest concept unic din punctul meu de vedere pe piata din Romania. 


Asa arata cutiuta care e foarte frumoasa, apreciez atentia la detalii.





Iar inautru am gasit 5 mostre Cattier, 3 mostre Gamarde, 5 mostre Phyt's, 5 mostre Melvita si o mostra Florame. M-au incantat foarte mult aceste mostre pentru ca inafara de Cattier nu am incercat produse de la restul brandurilor. Iar produsele Cattier mi-au placut si eram curioasa sa incerc si altele. 

De ce apreciez atat de mult aceasta cutie si conceptul in sine? Pentru ca e construita pe baza produselor bio, nu produse mass-market. Iar eu ma numar printre persoanele care pun mare accent pe ingrijire si pe produsele folosite si mereu imi indrept atentia catre produse bio. Folosesc si produse mass-market, insa imi doresc ca rutina mea de ingrijire sa fie bazata mai mult pe produse bio.

Insa din pacate conceptul de bio a fost preluat si de companii ale caror produse nu se pot numi bio, deoacere nu sunt in conformitate cu aceste produse.  Unele companii folosesc termenul "produs natural" insa acest lucru nu are nici o legatura cu produse bio. Un produs catalog "natural" contine ingrediente naturale in proportie de maxim 2% iar restul ingredientelor provin din culturi tratate cu clasicele chimicale. Pentru a va asigura ca produsele sunt bio e foarte important ca pe eticheta produsului sa fie trecuta o sigla a unei companii de certificare organica. In cazul in care sigla care demonstreaza certificarea organica e trecuta, inseamna ca produsul are o concentratie mare de produse bio/organice, de maxim 95%, in functie de criteriile companiei de certificare organica. 

Produsele bio au cateva proprietati importante : nu contin parabeni, chimicale, parafina sau parfumuri chimice. De asemenea sunt mult mai blande cu pielea, ingrijind-o la cote maxime.

Acum ca am lamurit o parte din dilema produselor bio, sa revenim la cutia de la TrusaMea. Pe langa faptul ca e cutie cu produse bio, care ne ofera ocazia sa incercam aceste produse sa vedem ce ne place, o consider si foarte potrivita pentru calatorii. Mostrele sunt suficiente, nu e nevoie sa luam dupa noi produse full-size.

Mostrele primite sunt destinate pentru diferite tipuri de ten si de par, insa daca va faceti cont pe site, exista posibiltatea sa mentionati tipul vostru de ten si de par, pentru ca mostrele primite sa corespunda cat mai mult nevoilor voastre. 

Consider ca aceasta cutiuta e foarte buna si pentru a fi daruita cuiva drag :).

Cutia castigata de mine se numeste "Trusa mea Natura" si costa 50 lei iar pe site gasiti si varianta "Trusa mea Box Pro" la 70 lei care contine ultimele inovatii in termeni de ingredienti activi.

Pe langa aceste 2 cutii disponibile pe site, gasiti si produsele bio full size, in cazul in care una sau mai multe mostre v-a placut si doriti sa cumparati produsul full-size.

Cele 2 truse si produsele full size pe gasiti pe site aici :).

Voi folositi produse bio?
Va astept cu drag comentariile :*


You May Also Like

0 Comments