Search

Crema Elicina cu 80% extract de melci

by - duminică, decembrie 20, 2015

Buna dragilor,

Acum aproximativ 3 saptamani in rutina de ingrijire a tenului a intrat o noua crema care e putin  mai diferita fata de ceea ce am incercat pana acum, pentru ca e o crema cu o concentratie de 80% extract din melc. Am mai folosit creme care aveau in compozitie extract de melc, dar nu intr-o cantitate atat de mare.
Este vorba despre crema Elicina


Crema am primit-o frumos ambalata in cutia din poza de mai sus si apreciez tare mult atentia la detalii, imi place la nebunie cand primesc produse frumos ambalate :).

Descrierea oficiala + ingrediente 


Impresiile mele dupa 3 saptamani de utilizare a cremei Elicina :

Crema vine ambalata intr-un recipient calitativ din plastic dur. Ambalajul e simplu dar elegant si frumos :). Are o consistenta lejera care intra repede in piele, nu lasa o pelicula grasa sau lipicioasa pe ten. Dupa utilizare lasa pielea foarte fina, fiind astfel si o foarte buna baza de machiaj. Are un miros mai aparte datorita extractului mare de melci. Nu stiu exact cum sa descriu acest miros, insa la inceput nu mi-a placut, dar m-am obisnuit cu el. Iar cand o crema e foarte buna, aspectul mirosului nu mai e important :).


Un alt lucru care imi place la crema Elicina e faptul ca e extrem de hidratanta desi are o consistenta foarte lejera. Cea pe care o am eu e varianta pentru ten normal, insa e disponibila si pentru tenul uscat si deshidratat.

Am folosit crema exact cum e recomandat : dimineata si seara pe tenul curat. 
Primele rezultate am inceput sa le observ dupa aproximativ o saptamana de utilizare iar efectele cremei sunt din ce in ce mai mari dupa o utilizare mai indelungata.

Astfel dupa 3 saptamani de utilizare am punctat urmatoarele rezultate : 

- am observat ca ajuta la tratarea cosurilor existente si previne aparitia cosurilor noi. 
- petele lasate de la cosuri au inceput incet sa se retraga. Primele semne le-am observat dupa o saptamana dupa cum am spus si mai sus, insa zi dupa zi petele erau din ce in ce mai mici
- am pe ten si cateva mici pete de la soare pe care nu am reusit sa le tratez de ani buni. Acest gen de pete depigmentare sunt foarte greu de tratat, insa crema Elicina a actionat si asupra lor si dupa 3 saptamani de utilizare a produsului, petele s-au mai estompat si incet incet vor disparea de tot
- curatand tenul foarte bine de cosuri, pete de la cosuri si de la soare, pielea arata foarte bine si are o nuanta mai uniforma
- pielea este foarte hidratata si are o elasticitate mult mai buna. Tenul arata mai luminos si mai sanatos

E o crema foarte buna si fara sa exagerez deloc mi-a depasit asteptarile si o recomand cu drag persoanelor care se confrunta cu riduri, cosuri si pete. Chiar are efect. Eu am inceput sa observ efectele cremei dupa doar 3 saptamani de utilizare si ma gandesc ca daca e folosita cateva luni are efecte si mai extraordinare.

Crema Elicina are un gramaj de 40g si costa 180 lei. Momentan o puteti achizitiona la reducere cu 130 lei de aici. Pe site mai gasiti cateva creme Elicina care de asemenea au la baza 80% extract de melci si fiecare e dedicata unui anumit tip de ten.

Va invit sa dati si un like paginii de Facebook Elicina pentru mai multe informatii despre produse si oferte :)

Pana acum nu am auzit de acest brand, insa il recomand cu mare drag. 
Voi ati folosit produse Elicina?
Daca nu, va tenteaza aceasta crema?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

0 Comments