Search

Spuma de baie Earth Friendly cu mandarine

by - luni, decembrie 28, 2015

Buna dragelor,

Sarbatorile au trecut foarte repede iar in urma lor parca s-a lasat asa un val de oboseala iar momentele de relaxare sunt binevenite. Pentru mine relaxarea inseamna o cada plina cu apa calda, multa spuma si o masca de fata. Iarna nu fac niciodata dus, decat daca trebuie sa plec undeva si ma grabesc, in rest prefer baile relaxante si lungi. Spuma de baie nu lipseste niciodata si mereu imi place sa incerc diferite branduri si arome.

De curand rasfatul meu este asigurat de o noua spuma de baie despre care o sa va scriu in acest articol. Este vorba despre spuma de baie Earth Friendly.


Este o spuma dedicata bebelusilor, dar asta nu m-a impiedicat sa mi-o doresc si sa o folosesc. Dupa cum bine stiti produsele pentru bebelusi sunt blande cu pielea, deci nu am nici un motiv sa spun "nu" unui produs destinat ingrijirii oamenilor in miniatura :D.

Varianta pe care o am este cu aroma de mandarine si miroase divin. Nu e un miros puternic si intepator, e foarte finut si parfumeaza discret baia. Are o aroma dulce-acrisoara, foarte placuta.

Spuma de baie Earth Friendly are 99,2% ingrediente naturale, nu are coloranti artificiali, nu este testata pe animale, este un produs vegan iar recipientul in care vine produsul este realizat 100% din ambalaje reciclate. Expira in 12 luni de la deschidere. E un termen de valabilitate destul de mare pentru un produs natural, dar oricum nu o sa ma tina atat de mult pentru ca eu chiar abuzez de spumantele de baie si le folosesc des.

Spumantul de baie vine intr-un ambalaj de plastic dur, este calitativ iar capacul este prevazut cu o gaura on/off prin intermediul caruia se face dozarea.


Cand utilizez produsul prefer sa dezfilitez capacul pentru ca e mai rapid de dozat. Produsul are o textura densa de gel iar prin gaura prevazuta in capac curge destul de greu. Nu am o masura anume cand torn in cada...cam dupa ochi torn sincer :D.

Rezultatul? O cada plina cu spuma catifelata si o baie parfumata


La acest spumant de baie apreciez ca spuma rezultata se mentine pana termin cu baia. Am mai intalnit produse care faceau multa spuma, dar care disparea imediat.
Spuma de baie Earth Friendly se mentine pana imi termin tabieturile in cada si imi place ca e foarte catifelata la atingere.

Nu stiu sa va spun daca e hidratanta sau nu, pentru ca folosesc gel de dus si apoi lotiune de corp, asadar nu am cautat niciodata o spuma de baie hidratanta. Daca face spuma multa, e blanda si miroase frumos, atunci categoric e preferata mea :)

Spuma de baie Earth Friendly se gaseste in 3 arome : levanda, musetel si mandarine. Are un gramaj de 300 ml si costa 50 lei. Poate fi achizitionata de pe site-ul rangali.ro iar pe cea cu mandarine pe care o am eu, o gasiti aici.

Voi folositi spumant de baie?
Care e preferatul vostru?
Va astept cu drag comentariile :*


You May Also Like

0 Comments