Search

Top 10 produse Balea pe care le ador !

by - sâmbătă, decembrie 12, 2015


Buna dragilor,

Daca ati citit postarea Confessions of a Shopaholic, deja stiti ca sunt mare fana a magazinului DM. Dupa ce am citit comentariile voastre, am vazut ca si voi sunteti :D. Chiar pot sa spun ca DM e unul din magazinele mele preferate, as sta orice intregi acolo. Au produse foarte bune la preturi mici. Brandul pe care il ador cel mai mult din DM e Balea pentru ca au produse foarte ieftine si foarte bune. Ca sa nu mai spun de aromele delicioase si ambalajele foarte frumoase. De-a lungul timpului am incercat destul de multe produse ale acestui brand si am zis sa le adun pe toate intr-o postare poate va sunt de folos recomandarile mele. Ordinea produselor e aleatorie, toate imi plac la fel de mult :).

1. Geluri de dus


Daca ar fi sa aleg un brand de geluri de dus, as spune Balea fara sa stau pe ganduri. Au ambalaje superbe si miros delicios. De asemenea sunt eficiente si curata bine pielea. Imi plac si gelurile de dus basic care le au, dar cele in editie limitata sunt preferatele mele. Am incercat o gramada si niciunul nu m-a dezamagit. Momentan m-am indragostit de Frozen Breeze :). Au si un pret mic de aproximativ 5 lei. In plus au o consistenta cremoasa, nu usuca deloc pielea.

2. Gel de curatare exfoliant cu acizi din fructe

L-am mai mentionat de cateva ori si imi place atat de mult, incat oricat de multe geluri de curatare as avea acesta nu lipseste niciodata. Are mici particule exfoliante in el, insa sunt foarte blande, astfel incat folosit o data pe zi nu afecteaza deloc pielea. Curata foarte bine tenul si tanjesc mereu dupa senzatia de prospetime care o lasa si mirosul sau fresh. Costa aproximativ 8-9 lei.

3. Sampon uscat Trend Up - Crazy Vanilla


Primul sampon uscat care l-am incercat a fost tot de la Balea si v-am scris despre el aici, insa varianta asta cu vanilie imi place mult mai mult. In primul rand pentru ca nu lasa un nor foarte gros de pudra ca precedentul incercat, e mult mai eficient si are un miros superb de vanilie care se mentine in par. Costa intre 10 si 15 lei, nu mai stiu exact.

4. Sapunuri lichide 

Nu am cum sa rezist ambalajelor superbe si mirosurilor delicioase ale sapunurilor lichide Balea. Daca mai adaug ca sunt eficiente, cremoase si hidratante, pot spune ca sunt perfecte. Imi plac la nebunie si uneori imi vine sa ma spal pe maini doar sa le simt aroma. Se gasesc intr-o multitudine de variante si bineinteles editiile limitate sunt preferatele mele :D. Costa in jur de 6 lei.

5. Ulei demachiant Balea

Acestui ulei demachiant i-am facut si un review si puteti sa il cititi aici in cazul in care l-ati ratat :). Imi mentin aceeasi parere, e un produs eficient si foarte bine formulat. E bland cu tenul, fiind astfel potrivit si pentru tenul sensibil. Costa in jur de 14 lei.

6. Sampon pentru volum

Am intrat odata in DM si aveam nevoie de un sampon, insa eram pe fuga si l-am luat pe primul care mi-a sarit in ochi :D. Si s-a nimerit sa fie un sampon pentru volum care m-a cucerit de-a binelea. Nu pot spune ca ofera un volum incredibil parului (oricum eu am destul de mult volum...prea mult uneori), insa confera parului o textura frumoasa, curata foarte bland si nu usuca firul de par. Vreau sa incerc cat mai multe sampoane din gama Balea in primul rand pentru ca nu au in compozitie silicon. A costat in jur de 6-8 lei, nu mai stiu exact. 

7. Deodorante

Deodorantele Balea e posibil sa nu fie pe placul tuturor pentru ca majoritatea sunt mai pudrate. Dupa ce le-am folosit o perioada indelungata de timp si m-am obisnuit cu ele, mi-am cumparat un deodorant B.U. pentru ca nu aveam cum sa ajung la DM si mi s-a parut foarte ciudat cand am vazut ca ramane umeda pielea, deoarece ma obisnuisem cu efectul acela pudrat. Varianta mea preferata e cea pentru piele sensibila cu Aloe Vera pe care o am mai mereu si in varianta mini si o tin in geanta. Am folosit si altele aromate si mi-au placut foarte mult. Costa in jur de 6-7 lei full size si 3 lei varianta mica.

8. Lotiuni de corp

Bineinteles primul motiv pentru care ador lotiunile de corp Balea e aroma lor delicioasa si ambalajele incantatoare. Si din nou, preferatele mele sunt cele in editie limitata. Intra rapid in piele, o parfumeaza frumos si sunt hidratante. Eu am pielea normala deci in cazul meu sunt potrivite si vara si iarna. Daca insa aveti o piele foarte uscata, nu stiu in ce masura v-ar putea multumi acest produs pe perioada iernii insa puteti sa ii dati o sansa. Nu lasa pielea lipicioasa, se absorb rapid...le ador :). Costa in jur de 7-8 lei.

9. Spuma de ras


Sa mai mentionez din nou mirosul superb si ambalajul atat de dragut? V-am spus asta de prea multe ori in articolul asta :)). O singura data am incercat spuma de ras Balea, insa m-a convins sa o recumpar cand ajung din nou in DM. Face o spuma foarte delicata si fina, protejeaza pielea si epilatul e mult mai usor. Nu m-am iritat deloc de la ea si e nevoie de o cantitate mica pentru o utilizare. Produsul e mai apos si trebuie agitat inainte de utilizare. Datorita pompitei din dotare se formeaza spuma. Singurul dezavantaj e faptul ca atunci cand mai e putin produs in recipient spuma nu mai vrea sa iasa, insa treaba asta am patit-o cu majoritatea produselor de acest gen. Costa aproximativ 6 lei.

10. CC Cream
Si CC Cream-ul Balea imi place mult, insa nuanta aleasa de mine e putin mai inchisa decat tenul meu. Il amestec fie cu o crema hidratanta fie cu un fond de ten deschis si e ok. Are o acoperire medie si e un produs hidratant, asadar il consider perfect pentru perioada rece. Costa aproximativ 18 lei.


Si cam acestea sunt cele 10 categorii de produse Balea pe care le iubesc cel mai mult momentan :). Vreau sa incerc cat mai multe si vreau sa testez si produsele de ingrijire a tenului. Pe viitor vreau sa incerc apa micelara si o crema de fata. 

Voi ce produse Balea iubiti?
Avem preferate comune?
Va astept cu drag parerile :*

vegis.ro%20

You May Also Like

6 Comments

  1. N-am incercat de la ei decat o crema de fata Balea Med pe care vreau sa o recumpar pentru ca mi-a placut tare mult. Se va deschide curand un dm in zona mea si abia astept sa vad ce fel sunt gelurile de dus si lotiunile de corp!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am incercat de la ei decat o crema de fata Balea Med pe care vreau sa o recumpar pentru ca mi-a placut tare mult. Se va deschide curand un dm in zona mea si abia astept sa vad ce fel sunt gelurile de dus si lotiunile de corp!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc samponul si balsamul pentru par blond, gelurile de dus cred ca le-am incercat pe toate, le ador! O sa incerc si CC Cream dupa ce am citit :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu folosesc samponul si balsamul pentru par blond, gelurile de dus cred ca le-am incercat pe toate, le ador! O sa incerc si CC Cream dupa ce am citit :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am.intrat de multe ori în dm..am descoperit un deodorant.cu flori tropicale si unu cu cocos .inclusiv o crema de cocos ..am.cumparat si spuma de ras de la balea..Plus o spuma de dus ce miroase bestial ..abia astept sa mai fac cumpărături deci da folosesc produse dm

    RăspundețiȘtergere