Search

Trei rujuri pentru Craciun/Revelion

by - miercuri, decembrie 23, 2015

Buna dragilor,

In ultimul timp nu am mai prea scris despre produse de machiaj si m-am axat mai mult pe produse de ingrijire, insa astazi m-am decis sa va scriu despre 3 rujuri care momentan sunt preferatele mele, le consider potrivite pentru iarna si pentru sarbatori. 
De cand ma stiu nuantele mele preferate de rujuri au fost cele rosii, insa in ultimul timp au inceput sa imi placa rujurile cu subton mov sau visiniu. In mare parte colectia mea de rujuri e formata din rujuri in nuante mai puternice. Cum zi de zi nu pun mare accent pe machiajul ochilor si rimelul sau cel mult tusul sunt suficiente, asta imi permite sa folosesc orice nuanta pe buze. 

Asadar iata care sunt recomandarile mele pentru sarbatori : 


Rimmel London, Avon si Kiko :). Sunt trei rujuri destul de diferite atat din punct de vedere al nuantei, al consistentei cat si a pretului. Insa toate imi plac la fel de mult si le folosesc des :). Cel de la Rimmel London l-am cumparat abia acum vreo saptamana din Auchan cu doar 19 lei iar in DM l-am vazut la 32 lei.




1. Rimmel London - nuanta 810 One of a Kind
In realitate e putin mai inchis decat pare in poza si are un ton visiniu mai puternic. E un ruj cremos si foarte rezistent. Dupa ce primul strat se duce de pe buze, ramane o nuanta mata, insa la fel de puternica. De cand l-am cumparat l-am folosit in disperare atat de tare m-am indragostit de el :)). Desi nuanta e mai inchisa, e o nuanta calda si consider ca mi se potriveste foarte bine.

2. Avon - nuanta rose mauve
Rujul face parte din colectia de rujuri Ultra Beauty si l-am cumparat prin vara cand a inceput sa mi se puna pata pe rujurile mov. Mi-am mai comandat inca vreo doua sau trei de la Avon si desi in catalog pareau mov, in realitate erau roz. Insa cu acesta am nimerit-o si e o nuanta superba de mov. Daca vreti sa va cumparati un ruj mov e bine sa o faceti dintr-un magazin unde sa puteti testa rujul ca sa nu va treziti cu diverse nuante de roz. Revenind la rujul de la Avon, v-am spus imi place la nebunie nuanta, se aplica usor, ramane aproape mat pe buze, insa nu are o rezistenta foarte mare si cam la 2 ore trebuie reaplicat in special daca mancati, beti etc. Nu ma incanta foarte tare aspectul asta, insa avand in vedere ca e singura nuanta de mov care o am si imi si place, il folosesc cu spor :)

3. Kiko - nuanta 06 Poppy Red
Dupa cum se observa si in poza, rujul are o nuanta puternica si rece de rosu. Cred ca e cea mai puternica nuanta de rosu pe care am avut-o vreodata. Si fara sa exagerez spun ca e si cel mai rezistent ruj. Cand e aplicat are un finish mai lucios, insa la scurt timp devine complet mat si extrem de rezistent. Intr-o seara am ajuns acasa tarziu si fiind rupta de oboseala am intins mana dupa un servetel demachiant cu care mi-am sters tenul si la somn. A doua zi dimineata am ramas blocata cand am vazut ca eu inca aveam rujul Kiko pe buze. Bine, culoarea nu era atat de puternica ca la aplicare, dar era acolo. Si nu s-a dus cu una cu doua. Am insistat cu demachiant bifazic. Nici o apa micelara nu reuseste sa il indeparteze complet de pe buze. E genul de ruj rosu pe care il port fara griji ca trebuie sa il reaplic sau ca se intinde. Nu, nu se duce de pe buze si nici nu se intinde.
Sotul meu cam evita pupaturile cand am ruj rosu pe buze, dar cand il port pe acesta de la Kiko nu e nici o sansa sa il rujez si pe el :)). Chiar nu se ia deloc...daca imi trec degetul peste buze, rujul ramane la locul lui.
Daca aveti ocazia sa incercati rujul asta, sa nu ezitati...e extraordinar. Sunt curioasa si de restul nuantelor...pacat ca nu le gasim in Romania :(. 

Si cam acestea sunt cele 3 recomandari de rujuri pentru aceste sarbatori :). Fiecare ruj e diferit, dar special in felul sau :).

Ati incercat vreuna din nuantele prezentate in acest articol?
Voi pentru ce nuanta de ruj veti opta de sarbatori?
Va astept cu drag comentariile :*


You May Also Like

0 Comments