Search

Cumparaturi Yves Rocher

by - sâmbătă, ianuarie 16, 2016

Buna dragilor,

Acum cateva zile, v-am aratat pe Facebook o poza cu produsele comandate de la Yves Rocher, iar astazi o sa va prezint produsele pe care le-am comandat. Am primit de la Yves Rocher un mail cu o promotie conform careia daca comandam produse de 200 lei primeam reducere 100 lei, plus cateva cadouri. Nu am putut sa rezist, mi s-a parut o afacere buna si am dat comanda. 

E doar a doua oara cand dau comanda la Yves Rocher (despre prima comanda am scris aici ), insa din pacate de aceasta data sunt si cateva produse de care sunt dezamagita, am o relatie gen dragoste/ura si as fi avut asteptari mai mari de la ele. Momentan nu o sa va dau mai multe detalii pentru ca inca nu am folosit produsele o perioada mai indelungata ca sa imi conturez o parere ferma, insa o sa revin cu review pentru anumite produse :).


Era imposibil sa dau comanda la Yves Rocher si sa nu imi iau geluri de dus, chiar daca am un stoc destul de maricel de astfel de produse :D. Am ales preferatele mele : gelul de dus cu cafea si gelul de dus cu lime si l-am pus in cos si pe cel cu magnolie care miroase adorabil. Daca inca nu ati incercat gelurile de dus de la Yves Rocher, va recomand sa o faceti...miros superb si sunt foarte hidratante.


Mi-am cumparat si trei produse destinate ingrijirii parului mai exact un sampon, un balsam si un serum, toate din aceeasi gama pentru netezirea parului. Parul meu are mereu un aspect dezordonat si de cele mai multe ori apelez la placa de intins si chiar si atunci tinde sa se umfle si speram ca astfel de produse sa imi fie de folos. Le-am folosit o singura data, nu as putea spune ca am observat ceva rezultate, dar imi dau cu parerea dupa cateva utilizari si o sa va scriu despre produse si pe blog. 


Pentru ca nu am prea incercat produse de machiaj Yves Rocher, am zis ca acum e momentul si mi-am luat o pudra, un ruj si un blush. Iarna asta tenul meu a inceput sa o ia putin razna si daca pana acum era destul de gras, acum a inceput sa se usuce destul de tare in special in zona nasului. Am folosit pudra de cateva ori si am impresia ca evidentiaza zonele uscate, insa nu are un aspect fainos pe fata si se comporta foarte bine. Rujul are o nuanta superba de rosu, e rezistent insa ca orice ruj rezistent usuca putin buzele. Blush-ul are o nuanta superba, foarte subtila. Pe fata nu l-am incercat pana acum, dar nu pare deloc prafos, iar de exemplu daca bag degetul in el si incerc sa fac un swatch pe mana nu se vede nimic.. O sa vad cum arata si pe ten si revin cu pareri :).


Desi momentan am vreo opt produse pentru ingrijirea mainilor mi-am mai luat si o crema de maini :D. Are o consistenta usoara, se absoarbe rapid in maini si e destul de hidratanta. In plus imi place la nebunie cum miroase.
Mi-am mai luat si un gel de curatare din gama Sebo Vegetal, pe care momentan nu l-am folosit pentru ca am trei geluri de curatare desfacute in baie si astept sa mai termin din ele :). Insa nu m-am putut abtine si l-am mirosit...are un miros foarte placut, e fresh si racoritor :). Daca va doriti mai multe detalii despre el, revin cu un review, dupa ce il testez.


In poza de mai sus sunt cadourile primite :). Am primit o crema Elixir 7.9 pe care am primit-o si in comanda precedenta. Pe aceasta nu am deschis-o inca pentru ca nu am terminat-o pe cealalta, dar ma bucur ca am primit-o din nou pentru ca e o crema foarte buna si foarte lejera. Se absoarbe rapid in piele si e hidratanta. I-am pregatit si un review si va dau mai multe detalii despre ea curand :). Din gama Serum Vegetal am primit un produs pentru ingrijirea ochilor. In capat are o biluta care se roteste si prin intermediul ei se aplica produsul, insa consistenta mi se pare cam apoasa si nu mi se pare nici foarte hidratant. Urmeaza un review si despre el. Tot cadou am primit si un rimel Sexy Pulp care la inceput mi-a placut la nebunie. Alungeste genele si le confera volum, insa se simte foarte lejer pe gene, de parca nu as purta nimic. Are o perie mai interesanta care imi place, insa in unele zile m-am trezit cu bobite negre sub ochi. Mai am si doua mostre : una de parfum - So Elixir Bois Sensuel si o crema de fata din gama Serum Vegetal.


La comandarea celor trei produse pentru ingrijirea parului am primit cadou o agenda 2015-2016 care are un design frumos, e mica si numai buna pentru poseta dar nu ma prea incanta cum e in interior. Sunt multe date acolo si spatiul pentru scris e restrans. Am mai primit si un calendar foarte frumos :).

Si cam acestea sunt produsele comandate de la Yves Rocher :). Pentru cateva dintre ele voi pregati si review, iar daca sunteti interesate de un produs anume, nu ezitati sa imi spuneti :*
Voi ce v-ati mai comandat de la Yves Rocher si ce produse va plac de la ei?

You May Also Like

0 Comments