Search

Crema pentru ingrijirea parului Loncolor Natura

by - joi, februarie 18, 2016

Bun dragilor,

Stiu ca in ultimul timp am fost mai mult absenta decat prezenta....uneori din cauza treburilor personale, alteori din cauza comenzilor la gentile din hartie iar alteori din cauza dezordonarii. Insa imi propun sa schimb acest lucru, m-am inarmat cu o agenda si incerc sa imi planific timpul cat mai util si sper sa reusesc sa postez macar o data la doua zile, sau chiar zilnic.

Astazi vreau sa va vorbesc despre crema pentru ingrijirea parului din gama Loncolor Natura. Eu ador produsele leave-in, deoarece am parul foarte des cu un fir gros si dupa spalare mereu simt nevoia sa mai aplic ceva in par pentru un plus de hidratare si disciplinare. Parul meu tinde sa o ia razna in toate partile :)).


Apreciez foarte mult ambalajul dotat cu pompita. Face ca utilizarea produsului sa fie mai eficienta si pot doza mai usor cantitatea de care am nevoie. Are un miros frumos, foarte discret, dar nu persista decat cateva ore in par. Consistenta produsului e cremoasa, e o crema foarte fina si usor aerata.

Produsul se poate aplica atat pe parul uscat, cat si pe parul umed. Eu folosesc aceasta crema pe parul umed dupa ce ma spal pe par. O incalzesc putin in maini si apoi o distribui pe toata lungimea parului. La radacina nu o aplic, deoarece am incercat o data si avand un scalp care se ingrasa repede, crema grabeste ingrasarea parului. Dupa ce aplic produsul, parul ramane foarte moale si catifelat, se simte ca actioneaza in profunzime. 
Varfurile de obicei tind sa se usuce mai repede decat restul parului, asa ca in acele momente apelez la aceasta crema, o aplic in cantitate mica iar varfurile nu mai au acel aspect uscat. Am aplicat-o si pe toata lungimea parului uscat si m-am bucurat sa vad ca nu imbacseste deloc parul. Bineinteles, nu trebuie aplicata o cantitate mare.


Crema pentru ingrijirea parului este recomandata pentru toate tipurile de par, iar ingredientul principal care ajuta la hidratarea parului este uleiul de masline. Imi place foarte mult acest produs, chiar ingrijeste parul si il protejeaza.

In plus are un pret foarte mic, de maxim 15 lei in functie de locul de unde il cumparati. Gasiti aceasta crema pentru par atat pe diferite site-uri online cat si in supermarket-uri :).

Nu uitati sa le faceti o vizita celor de la Loncolor pe site si pe pagina de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile :)

Ati incercat aceasta crema pentru par sau alte produse din gama Loncolor Natura?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

0 Comments