Search

Blush Yves Rocher....dragoste si ura !

by - duminică, martie 06, 2016

In ultima comanda Yves Rocher, pe care v-am prezentat-o aici, am pus in cos si cateva produse de machiaj pe care eram curioasa sa le incerc. Preturile produselor de machiaj nu sunt foarte mici, nici foarte mari, insa la cat am platit pentru ele, ma astept la o calitate buna.
In ultima perioada, m-am abtinut de la cumparat blush-uri pentru ca am o paleta cu astfel de produs si o folosesc doar pe ea, insa atunci cand plec undeva e bine sa am si cateva nuante separat si am zis sa incerc si unul de la Yves Rocher. Am ales o nuanta de roz prafuit, foarte frumoasa si interesanta.


Ambalajul imi place mult, e calitativ si elegant si imi place ca are un geam, prin care se vede nuanta produsului.



Nuanta e foarte frumoasa si naturala, imi place la nebunie. Insa din pacate la capitolul pigmentare, sta destul de prost. Nu e prafos mai deloc si abia se vede pe ten, asta dupa ce insist cu pensula de cateva ori, De aceea, chiar daca nuanta imi place mult si se vede foarte natural pe ten, nu e blush-ul dupa care intind mana. 


I-am facut un mic swatch pe buricele degetelor, pentru ca pe mana mi-a fost imposibil deoarece abia se vede nuanta, iar in poze nu se vede deloc. Am insistat putin ca sa fac swatch-ul si dupa cum se observa si din poza, nu e foarte pigmentat. 
Cred ca asta se datoreaza si faptului ca nu e deloc prafos, insa am un obicei la astfel de produse si inainte de a le folosi le zgarii putin cu o agrafa de par, ca sa se faca putina pulbere de produs si apoi il aplic pe ten. In acest mod, produsul se ia pe pensula fara probleme si imi place cum arata. Confera un aspect sanatos tenului si se intinde foarte usor. Dar din pacate nici la capitolul rezistenta nu exceleaza si in cateva ore dispare complet de pe ten. 

Desi imi place nuanta si modul natural in care se vede pe ten, nu consider ca merita cei 35 lei cat costa. Ar trebui sa se vanda la pachet cu o agrafa, hahaha :)).
In descrierea produsului chiar e mentionat ca are un aspect lejer si natural pe ten. Insa pentru a obtine aspectul asta, e ceva de munca pana se observa ceva pe ten si nu se merita efortul pentru ca dispare rapid de pe piele.
Chiar imi pare rau ca are o pigmentatie si o rezistenta asa slaba, pentru ca imi place cum se vede pe ten, imi place nuanta, insa il folosesc destul de rar..

Nu stiu daca am avut eu ghinionul sa dau de un blush slabut, sau asa sunt toate..
Asadar daca ati folosit un blush de la Yves Rocher, va invit sa imi scrieti in comentarii :*

You May Also Like

2 Comments

  1. Eu am folosit mai ales produsele de ingrijire de la Yves Rocher cum ar fi sampoane, balsamuri, geluri de dus. Mi-a placut foarte mult si parfumul Comme une Evidence. Dar produsele de machiaj nu m-au incantat. N-am incercat blushuri de la ei, dar am fost dezamagita de rujuri. Mi-am luat odata doua rujuri, si s-au rupt amandoua la baza, dupa cateva aplicari. Evident ca n-am mai luat niciodata dupa aceea.

    Sa ai un weekend frumos!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu doar la ultima comanda am cumparat si cateva produse de machiaj, dar nici pe mine nu m-au dat pe spate. Plus ca nu sunt nici ieftine...

      Ștergere