Search

Comanda Lady's - aprilie 2016

by - duminică, aprilie 17, 2016

Buna dragilor,

De curand v-am aratat pe pagina de Facebook a blogului ca am facut o comanda la Lady's si am zis sa va arat intr-o postare produsele pe care mi le-am cumparat. Eu sunt inscrisa la Lady's de aproximativ 7 ani, timp in care am devenit coordonator si beneficiez de o gramada de reduceri. Daca doriti sa va inscrieti si voi sau daca planuiti sa deveniti chiar coordonator Lady's, puteti sa imi scrieti cu incredere si o sa va sfatuiesc si o sa va ajut. 
Nu am mai facut de mult o comanda la ei si am studiat o vreme produsele pana sa decid ce sa cumpar. Prima oferta care m-a tentat, e o oferta exclusiva care contine un pachet cu 26 de produse de machiaj la pretul de 175 lei. Daca cumparati toate produsele separat costa aproximativ 370 lei, iar cumparand setul aveti o reducere de aproape 55%. Setul contine 3 fonduri de ten, 1 anticearcan, 2 pudre, 2 pudre pentru obraz, 2 mascara, 2 tusuri pentru pleoape, 2 farduri pentru pleoape, 3 rujuri, 3 luciuri de buze, 3 creioane de ochi si buze si 3 lacuri de unghii. In primele 6 fotografii din aceasta postare sunt cele 26 de produse pe care le-am primit. Mai multe detalii despre acest set gasiti aici. In descrierea setului pe site, scrie exact produsul (si linkul) pe care il veti primi, insa din pacate nu puteti alege si nuantele. Eu am fost norocoasa si din 26 de produse singura nuanta care nu mi se potriveste si e cam inchisa e la fondul de ten Brooklin, insa la vara cand ma bronzez e ok. In ceea ce priveste nuantele, am avut emotii doar la fonduri de ten, pudre si anticearcan...in rest eram multumita de orice si chiar sunt :D.
O sa incerc sa va scriu cateva cuvinte despre fiecare produs, insa nu o sa o lungesc prea tare ca sunt o gramada de produse. Daca va intereseaza ceva anume, imi spuneti si ii scriu un review separat.


* Anticearcanul Impala m-a incantat tare mult si nuanta mi se potriveste perfect. Are o acoperire medie, se intinde usor, nu incarca tenul si nu se aduna in liniile fine.
* Fondul de ten Brooklin by Impala e cam inchis pentru mine si momentan nu mi se potriveste, deci nu l-am purtat inca. Mai prin vara cand ma mai bronzez cu siguranta o sa revin la el.
* Fondul de ten Catherine Arley l-am mai avut acum cativa ani si v-am scris despre el aici. O perioada a disparut de pe site, apoi a aparut iar intr-un nou ambalaj, Insa ca si calitate mi se pare la fel de bun. Uneori il folosesc pe toata fata, alteori il aplic doar pe cosuri sau diverse pete care vreau sa le ascund. Are o acoperire buna si o rezistenta la fel de buna.
* Fondul de ten Impala mi s-a potrivit la fix de minune si chiar l-am folosit de cateva ori. Are un miros cam ciudat care nu imi prea place, dar bine macar ca nu persista. Are o acoperire mica spre medie, se simte lejer pe ten si nu il incarca. E potrivit pentru zi, mai ales ca arata si foarte natural pe ten.


* Pudra Impala imi place la nebunie de la ambalaj, la aspect. Nu e foarte matifianta si dupa ceva timp trebuie reaplicata pe ten, dar nu arata deloc fainos.
* Pudra Catherine Arley dynamic am mai avut-o si v-am scris aici despre ea. E o pudra buna si ieftina, mi se pare ca se aseamana foarte bine cu cea de la Farmasi daca a-ti incercat-o.
* Blush-ul Catherine Arley Silky Touch m-a cucerit de-a binelea !! E un blush aramiu care contine si mici particule iluminatoare si arata foarte bine pe ten. La vara de asemenea va arata bine pe tenul bronzat. E foarte pigmentat si are o rezistenta buna.
* Blush-ul Impala a devenit prietenul posetei mele si de cand il am, e mai mereu prezent in geanta mea. E mic, compact, are si un compartiment cu oglinda unde se afla si o pensula care in mod surprinzator e si foarte buna. Si el are o nuanta aramie, insa e mat. E pigmentat, dar usor prafos.


* Gloss-ul Catherine Arley arata tare bine in ambalaj, insa din pacate nuanta asta nu se vede si pe buze..e mai mult transparent cu o tenta roz. Rar am gasit gloss-uri pigmentate.
* Gloss-ul Brooklin imi place mai mult, e pigmentat si imi place ca are irizatii aurii.
* Rujul Elite, e cremos, se aplica usor, dar nu are o rezistenta prea mare pe buze. Insa are o nuanta frumoasa de nude. Pe buze se vede mai deschis decat in ambalaj.
* Gloss-ul Impala e asemanator cu cele de la Oriflame din gama The One si imi place, desi nu ma dau in vant dupa gloss-uri. Chiar si la amabalaj seamana cu cele de la Oriflame, doar ca acesta are tubul putin mai gros.
* Rujul Brooklin l-am folosit o singura data si desi in ambalaj pare un rosu intens, e un rosu destul de cuminte, ideal pentru a fi purtat ziua. Este si rezistent si se comparta bine pe buze.
* Rujul Impala, are o culoare mai pigmentata, are un subton maroniu si este si mai rezistent decat rujul Brooklin. 



Cele 3 lacuri de unghii au nuante superbe, ma bucur ca au bagat in acest set, oje de la branduri diferite ca sa vad care mi se potrivesc. Nu le-am incercat inca, dar cand le folosesc o sa va vorbesc despre ele.

Din set au facut parte si doua tusuri lichide, unul de la Brooklin si unul Impala. Desi brandul si ambalajul difera, ambele sunt la fel, aceeasi consistenta, aceeasi pensula. M-am cam dezobisnuit de pensula tip carioca, insa o sa le folosesc pentru ca am vazut ca sunt pigmentate.
* Rimelul Catherine Arley are o pensula destul de mare, insa functioneaza foarte bine si ofera volum genelor, insa nu le alungeste prea mult.
* Rimelul Impala are o pensula mai subtire si conica si imi place mult mai mult decat cel de la Catherine Arley. Asta pentru ca imi permite sa conturez mai bine si genele din coltul interior si pe langa volumul oferit, confera si alungire.


Tot din set au facut parte si doua farduri de pleoape, un eyeliner, un creion de sprancene si un creion multifunctional care poate fi folosit si pe ochi si pe post de blush si pe post de ruj. Fardul Impala este fard publere iar celalalt. este fard normal. Le-am testat doar pe mana si sunt incredibil de pigmentate. Despre creioane nu stiu ce sa va spun altceva inafara faptului ca sunt foarte pigmentate, pentru ca ca nu le-am folosit, le-am testat doar pe mana cand a venit comanda.
Si aici se incheie produsele care au facut parte din setul de 26 de produse la pretul de 175 lei. Mai jos va prezint si produsele alese de mine.


Se putea sa dau comanda si sa nu cumpar geluri de dus? Nu, nu se putea. Am ales 2 variante de la brandul Camil : cu piersica si vanilie si altul cu afine si zmeura. Miros delicios, sunt hidrantante si au costat si foarte putin...in jur de 6 lei fiecare. Am mai cumpar si un burete de plastic pentru dus si ma incanta faptul ca legat de snurul lui are o ventuza pe care o lipesc inapoi pe faianta de langa cada si nu mai trebuie sa il agat cine stie unde. Se dezlipeste usor de pe perete si dupa dus se lipeste rapid inapoi, fiind ud.
Mi-am luat si un set de 32 de tampoane Palomita pe care le foloseam si acum cativa ani si mi-au placut tare mult si atunci.


Mi-am mai luat un set de talonete rotunde din silicon pentru papucii care se incapataneaza sa imi faca bataturi.
De asemenea am fost foarte tentata de crema Happy Skin care promite sa elimine chiar si petele vechi de pe ten. Are o lista curata de ingrediente si o sa va scriu intr-un alt articol si despre ea.
I-am cumparat si sotului cu parfum Camil, care miroase foarte bine si mi-am mai luat un accesoriu pentru taierea cuticulelor.


Mi-am cumparat si doua rujuri mate Catherine Arley, care au costat 14 lei si m-au surprins cu calitatea lor. Nu usuca foarte tare buzele, nuanta este puternica si vibranta si au o rezistenta destul de mare, in jur de 6-8 ore chiar ca beau apa, mananc etc.


Mai sus am facut si swatch-uri rujurilor ca sa vedeti cat de frumoase sunt :). 


Produsele din poza de mai sus mi-au fost oferite cadou :). Deoarece comanda mea a fost peste 200 lei, am primit doua seturi de mostre de parfumuri, atat de barbati cat si de femei. M-am bucurat sa le am..la urmatoarea comanda sa stiu ce parfum sa imi comand.
Tot cadou am primit si un set format dintr-o crema de maini care miroase adorabila a struguri, o oja si un set de unghii false :).

Si cam astea sunt toate produsele comandate :). Daca doriti mai multe detalii despre un produs anume, va invit sa imi lasati un comentariu si o sa ii fac un review :). Oricum am de gand sa va prezint mai pe larg cateva produse, dar daca doriti detalii despre ceva anume, ii acord prioritate.
De asemenea daca doriti sa va inscrieti reprezentant, sau doriti consiliere pentru a deveni coordonator, puteti sa imi scrieti cu incredere :).
Urmand acest link puteti comanda si catalogul Lady's pe care il veti primi gratuit in cutia postala :)
Voi ati folosit produse Lady's? Ce preferinte aveti?

You May Also Like

3 Comments

  1. Ai avut comandă generoasă, nu glumă! :D Rujul roșu din dreapta are o nuanță foarte frumoasă!
    N-am mai cumpărat de la Lady's de când eram în liceu, atunci aveam o colegă de la care mai dădeam uneori comenzi, îmi amintesc că am avut câteva produse care mi-au plăcut, dar nu le mai țin minte exact. Oricum, makeup n-am încercat prea multe.
    Să le folosești cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, stiam ca ceva de vreun ruj o sa spui :D
      Eu prin liceu eram in febra Avon :D
      Multumesc !

      Ștergere
  2. Sunt curioasa de Happy Skin, daca e bun.

    RăspundețiȘtergere